A

883 109 0

6:50

Aku baru saja selesai pakai baju.
Seperti yang aku janji dulu.

Aku akan pakai baju belang-belang hitam putih and jeans.
Aku harap baek suka.

Aku mengambil iphone aku. Dah pukul 6:50.

Baek hantar mesej kat aku.

Baek☄
offline

Baek;

Yoon.

Baek☄;
Yoon!

Baek☄;
Kita jumpa kat kumamonryan cafe ye.

Baek☄;
Pukul 8:00 a.m tau!

Seen✔

Cafe fav aku tu. Macam mana dia tau? Aku tak sabar nak jumpa dia woi!!! Aku malu nak jumpa dengan dia. I cannot!

Why i'm so shy shy shy now? Why!

Tengah syok-syok aku gembira tetiba yoongi tepuk belakang aku.

"Harinikan kau jumpa kawan kau tu?"

"Ha? Y-ye"

"Aku nak ikut kau, boleh?"

What?! Dia nak ikut aku?! Biar betul! Ala~ kalau dia ikut tak sweet lah nanti. Kalau dia ikut, aku rasa selamat sikit. Nak bawa dia ke tak ya?

Hm. Aku bawa jelah dia ni.

"Okey. Kau boleh ikut"

"Really! Omg! Thanks! Kau tau aku boring duduk rumah ni bila kau tak ada. Kalau kau ada dekat rumah boleh buli. WAHHAGAHGGAHAGAG"

Gila dia ni. Aku melihat yang terpapar diskrin iphone itu.

"Yoongi dah pukul 7:56 dah ni! Aku kena jumpa dia pukul 8!"

"Okey! Cepat keluar and naik kereta!"

"Okey!"

Aku mengambil beg makeup aku dan terus turun. Aku keluar dan terus masuk kereta.

Omg baek. Just wait okey? Don't make me shy shy shy please🙈❤

D-day❤

(C)❝Unknown Number S1❞ +  B.B.HRead this story for FREE!