K

1.1K 121 5

13:50

Lama jugaklah aku tolong diorang. Finally, sekarang masa untuk diorang rehat. Aku pun duduk balik dekat meja yang ada baek.

"Eh? Mana yoongi?"

"Oh, dia kata dia nak pergi tandas kejap"

"Oh.."

Aku pun minum air. Penat betul. Baek pandang je aku.

"Kau dah kenapa pandang aku macam tu?"

"Yoon, mesti kau penatkan?"

"Eh! Mana adalah. Aku okey je."

"Kau ni kan yoon. Kau buat aku risau je lah!"

Semua orang terkejut dengan baek jerit.

Aku pun bangun.

"Mianhae. Korang semua sambunglah minum dan makan ye"

Kataku sambil senyum. Tiba-tiba baek menarik tangan aku.

"Yah! Kau ni kan yoon. Tolonglah jangan buat aku risau!"

"Biar jelah. Kau siapa nak halang aku?"

Dia ni dah kenapa? Tiba-tiba je.

"Kau nak tau tak, selama ni ada orang suka kau?"

"Entahlah. Aku ada orang nak suka? Huh. Memang tak lah"

"Adalah orang yang suka kau"

"Siapa?"

"Aku. Aku suka kau yoon"

D-dia biar betul.

"Kau suka aku baek?"

"Ya, aku suka kau dari dulu lagi sampai sekarang"

Aku tersenyum.

"Saranghae~"

"Nado saranghae min yoonji~"

Baek kiss aku.

Semua orang tepuk tangan and yoongi baru sahaja keluar dari tandas.

"Aku dah agak dah yang dia masih sukakan adik aku. Tahniah yoon."

3 Tahun Kemudian(2017)

Aku dan baek sudah berkahwin. Bahagia sikit! WAHAHAHAHA! Yoongi pulak, dia dah famous dengan bts dan bakal mengeluarkan album baru iaitu WINGS : YOU NEVER WALK ALONE.

Aku rindu time dulu-dulu baek chat aku. Aku panggil dia unknown number sebab aku tak kenal pun dia. Dalam diam, dia suka aku tapi aku tak tau pun.

Baek datang kearahku sambil mengusap perut ku yang besar ini.

"Aigoo, tak sangka pulakkan kita boleh kahwin~"

"Tulah and tak lama lagi awak akan jadi appa."

"Kan. Baby~ baby tengok omma ni. Manja-manja pulak dengan appa. Tak sabar nak jadi appa untuk baby ni."

Aku tersenyum melihat baek begitu gembira sekali bila dapat tau yang dia akan jadi appa nanti.

Dari nombor yang kita tidak kenal,
dari situlah cinta berputik.

The End

Yeahh!! Ff ni dah tamat jugak akhirnya! Macam mana? Ok tak? KALAU OKEY, BAGUSLAH.

OKEYLAH GOT TO GO NOW!

ANNYEONG!!! ❤

(C)❝Unknown Number S1❞ +  B.B.HRead this story for FREE!