E

992 130 4

14:00

Omg. Baru je habis calling dengan baek.

Lama jugaklah.

WAHHAHAHAHHAHA.

2 hari lagi.

Sabar je lah.

Tapikan, jantung aku asyik berdegup laju je.

Kenapa eh?

WAHAHAHAHA. SAH AKU ADA APA-APA DENGAN DIA NI.

Tapikan, kepala aku, tiba-tiba

sakit.

Kenapa ni?

Yoongi. Tolong aku yoongi.

Kepala aku sakit. Rasa berat semacam je.

Aku tak boleh nak bangun. Baik aku call yoongi.

Aku menunggu yoongi menjawab panggilan aku.

Tiba-tiba

"Yeobeosaeyo?"

"Yoongi?"

Kataku yang tengah menahan sakit itu.

"Yoon? Waeyo? Kau okay ke?"

"A-aku tak okay sekarang ni yoongi. Ke-kepala a-aku sakit sekarang ni. A-aku tak b-boleh n-nak bangun"

"Ha?! Really?! Kejap! Tunggu aku!"

Yoongi pun mematikan panggilan itu.

Yoongi's POV

Aku terkejut bila dengar suara dia macam tu. Aku tau kepala dia sakit sangat.

Aku lupa nak bagitau korang yang kalau dia ni dah terlampau penat dan terlampau risaukan orang, kepala dia akan sakit. Aku tak tau kenapa.

"Weyh korang. Aku nak balik kejap."

"Ha? Kenapa"

Tanya jimin sambil minum air.

Kitaorang baru je siap dance practice.

"Adik aku, kepala dia sakit."

Rapmon tiba-tiba bangun.

"Ha?! Sakit?! Yang macam semalam tu ke?!"

"Maybe. Relax rapmon. Aku tau kau risau pasal dia macan adik kau sendiri sedangkan tu adik aku. Kau pulak yang melebih."

"Yelah! Kawan aku kan. WAHAHA"

"Aku nak ikut kau!"

Jerit jhope.

"Aku pun nak ikut!"

"Nak jugak weyh!"

"Gula putih! Aku nak ikut!"

Yoongi memandang jin.

"Kenapa panggil aku gula putih hyung?"

"Haha. Sebab kau putih sangat and your gummy smile is so sweet. Thats why i call you white sugar."

"Ohh. Kalau begitu, panggil aku suga ya!"

Semua orang gelak. Lawaklah kau ni yoongi. Disebabkan panggilan gula putih dari jin tu, aku terus dapat panggilan nama yang senang untuk disebut iaitu, SUGA.

"Okay, jom gerak pergi rumah aku."

"Jom!!"

D-3✔
2 days more❤

Cerita aku makin pelik sekarang ni.😂

Author: kesian kau yoon.

Yoon: buat apa nak kesian. Kau yang buat ff ni kan.

Author: *facepalm*

(C)❝Unknown Number S1❞ +  B.B.HRead this story for FREE!