B

1.4K 206 4

Just love me right~

Just love me right~

Can you love me right~

Aku mencapai iphone itu.

Memekak sungguh.

Aku pun tekan tanda X disitu.

Aku pun on data aku.

Wahh~

Amannya.

Ting! Ting!

7 messenges from 2 chats

Baru je on data.

Dah ada chat.

"Hm..from baek and my beloved friend nayeon"

Naa💕;
Weyh

Naa💕;
Weyh

Naa💕;
Weyh

Naa💕;
Weyhhhh

Yoon💖☄☁;
Apa kau ni. Kau nak apa? Rindu akulah tu.~~

Naa💕;
Saja. Aku boringlah weyh. Aku rindu kau weyh~~

Yoon💖☄☁;
Aku dah agak dah. Nayeon, boleh tak aku tanya kau sesuatu?

Naa💕;
Boleh je. Apa dia?

Yoon💖☄☁;
Kau pernah dengar tak cerita yang pasal unknown number yang bernama baek? Aku tak tau nama full dia. Dia just bagitau nama dia baek je. Kau tau tak pasal cerita tu?

Naa💕;
Tau. Masa kita grade 3 tu kan, dia sekelas kita okay.

Yoon💖☄☁;
Really?!

Naa💕;
Yes...

Seen ✔
08:50

KENAPA DIA SEEN !!!!!

(C)❝Unknown Number S1❞ +  B.B.HRead this story for FREE!