I

1K 129 11

15:30

Alelele! Aku dah mandi! Korang je belum! Busuk!

Hehe. Taklah weyh. Jangan terasa. Aku tau korang dah mandi. Sampai sini aku boleh bau kewangian korang tau tak? WAHAHAHHA!

Aku boringlah weyh. Game yang selalu aku main pun aku dah uninstall.

Aku nak download game apa eh?

"Weyh, kau tau tak pasal game mystic messenger tu?"

"Tau weyh! Best weyh!"

Otome game!

Mystic Messenger! Aku nak try downloadlah!

Aku mengambil iphone aku yang berada di poket seluar aku. Aku membuka kunci iphone itu dan terus membuka google play itu dan search game Mystic Messenger.

Nasib data aku laju, kalau slow, memang mati aku sebab kebosanan.

Yesh! Aku dah jumpa! Aku pun terus download game tu. Bila dia loading je, terus data jadi 'E'. SETAN! AKU KENA TUNGGU LAMALAH NI KAN!

Terpaksalah kena tunggu.

2 jam kemudian

Baru 49%. Ya ampun! Lamanya. Mata aku nak tertutup dah ni.

Dan akhirnya, mata aku tertutup jugak. Aku tak boleh nak tunggu lama. Aku ngantuk sangat. Kenapalah masa tu jugaklah data nak slow.

Sabar jelahkan baek.

D-4✔
3 days more❤

(C)❝Unknown Number S1❞ +  B.B.HRead this story for FREE!