K

913 119 0

14:30

Aku cuba berdiri.

Kepala aku terasa berat sangat.

Yoongi, kau kat mana?

Yoongi's POV

"Yah! Jin! Pandu laju lagi!"

"Kau ni! Kalau aku bawak laju, tak pasal-pasal kita kena tangkap polis lepastu keluar berita yang "sebuah boy group iaitu bangtan sonyeondan telah ditangkap polis akibat membawa kereta laju" kau nak ke macam tu?"

Bebel jin panjang. Kalau jin membebel memang kalah mak jemah kat johara pagi era tu ok.

Yoongi diam seketika.

"Haishh. Yelah kau ni pun. Tu pun nak membebel."

End of POV

Aku cuba untuk bangun sekali lagi dengaj bantuan tiang tangga yang ada dekat situ.

Aku

Dapat

Bangun.

Akhirnya.

Aku menelefon yoongi.

"Hm. Jawablah yoongi."

"Waeyo yoon? Kau macam mana?"

"Aku t-tak o-okaylah weyh."

"Sabar ye yoon. Maybe kitaorang akan sampai dalam 30 minit gitu. Sabar ye!"

"Hm.. okay. Ak--"

TuttTutt~

Yoongi terus mematikan panggilan tersebut.

Dia ni kan.

'Baek~ help mee~'

D-3✔
2 days more❤

(C)❝Unknown Number S1❞ +  B.B.HRead this story for FREE!