Maybe I was born to be broken...

Oleh jorkosimp

26.7K 2K 1.2K

(Valmis) Kahden miehen elämä ei ole millään tavalla täydellistä. Toisella on ongelmia leikkiä puukon kanssa... Lebih Banyak

1. Älä lopeta
2. Faktahan se vain on
3. Läheisyys auttaa
4. Nyt tai ei koskaan
5. Paska valehtelemaan
6. Kimaltaa oudosti
7. Erityinen monella tapaa
8. Lista
9. Jälkiviisaus
10. Kuu ja tähdet
11. Mahdoton juttu
12. Kuka helvetti
13. Sokeakin osaa sanoa
14. Itsepäinen peruna
15. Suora viiva
16. Kuollaan hypotermiaan
17. Puolikuolleena
18. Hyviä ja huonoja
19. Rasvaiset paskat
20. Yhdessä
21. Hän kieltäytyi
22. Pysyvästi
23. Minkälainen ja minne
24. Aamen.
25. Täysin paskalta maistu
26. Kokemusta löytyy
27. Laittoman hyvältä
28. Ainakin yhden
29. Näkemisen arvoinen
30. 3.0
31. Ainut mahdollisuus
32. Sisäänkäynti
33. Soitto
34. Murtautuminen
35. Syy
36. Rakastetaan, mut eri tavalla
37. Viestiääni
38. Mietteitä
39. Porot
40. Tuomio
41. Kunnon veli
42. Äitimamma
43. Painimatsi
45. Vittuilutuulella
46. Hillotahra
47. Suomeks vai enkuks
48. Söpö hymy
49. Kaksi blondia
50. Pitäisi käydä kaupassa
51. Taivaan lintu
52. Juokse
53. Pää edellä
54. 93 kertaa
55. Kuka tietää
56. Samanlainen pari
57. Nopeempaa ku Usain Bolt
58. Taidetta
59. Aika hyvä
60. Käpylehmät
61. Viikset ja hieno puku
62. Porkomaisia ideoita
63. Tosissaan
64. Flirtti päällä
65. Juonu liikaa
66. Lähtee ääntä
67. Nytkö ne tietää?
68. Olaf Porko
69. Venyttelyä
70. Tuleva aviopari
71. Mun vai sun
72. Muistikuvia
73. Ylpee
74. Kiittelemistä
75. H-hetki
76. I love you
77. Urhea kihlattu
78. Vettä vahvempaa
79. Tekosyitä
80. Hyvä äiti
81. Muistutus
82. Päiväunet
83. Joelskiille jätskii
84. Termiitti
85. Omat lelut
86. Varovasti
87. Paljon muistoja
88. Itse ostaa
89. Monen vuoden jälkeen
90. Vitun hullu
91. Pahin painajainen
92. Liian myöhästä
93. Nousee vaikka kuolleista
94. Ja mä uskon ihmeisiin
95. Ihme
96. Kaikella on joku tarkotus
97. Paperi
98. Tyhjä olo
99. Murrosikä edelleen päällä
100. Prinsessa

44. Väärinkäsitys

254 26 13
Oleh jorkosimp

Joonas

Kastelen itseäni, ennen kuin yhtäkkiä kuulen oven avautuvan. Ajattelen ensimmäisenä sen olevan Joel. Yllättävän nopeasti hän löysi meille vaatteet.

Jatkan peseytymistä. Yllättävän hyvin olen alkanut hyväksymään viiltoni. Toki siihen saattaa vaikuttaa Joelin aina yhtä kaunis puhe minusta, mutta siitä huolimatta.

Ehkä se elämä kuitenkin lähtee taas sujumaan. Kuten jätkätkin ovat sanoneet, kyllä asiat järjestyy. Varsinkin kun saan viettää Joelin kanssa aikaa.

Kuulen suihkuverhon siirtyvän. Yhtäkkiä aivoissani syttyy joku lamppu, ja tajuan avata silmäni. Katson hetken aikaa edessäni olevaa ihmistä.

Tässä taas huomaa kuinka hyvä tuuri minulla on. Tajuan vasta nyt viiltojeni näkyvän. Tämähän tästä vielä puuttuikin.

Joel

Riisun vaatteeni, ja menen suihkua kohti. Pysähdyn kuitenkin katsomaan mitä helvettiä nyt tapahtuu. Ihmeissäni yskäisen, sillä onhan tämä nyt aika mielenkiintoinen näky.

"Siinähän sä oot" äiti toteaa, ja katsoo minua, kuin tilanteessa ei olisi mitään ihmeellistä. Hän on siis kietoutunut tuohon vitun suihkuverhoon, ja Joonas taas on siellä suihkussa.

"Mitä vittuu nyt tapahtuu?" kysyn, ja mietin kyllä hetken aikaa miksi aina juuri minä joudun todistamaan kaikenlaista.

"No minä ajattelin että sinä oot siellä suihkussa ku lämmitettii tuo sauna nii olisin vaa kastellu itteni ja menny sinne mutta siellä oliki Joonas" äiti selittää.

En tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa tämän tilanteen takia. Ehkä vähän molempia. Poikaystävääni ainakin näyttäisi ahdistavan tämä tilanne.

"No jos nyt voisit suoriintua siitä" ehdotan. Toivon todella äidin ymmärtävän ettei mene sanomaan yhtään mitään Joonaksen viilloista.

Ne ovat sen jätkän täysin oma asia, eikä edes minulla ole siihen mitään sanomista. Ei se ole parhain ratkaisu, mutta ei hänellä ole ennen ollut ketään jolle puhua.

Menen Joonaksen kanssa seinän taakse. Suihkumme on siis jotenkin epämääräisesti sellaisessa kolossa, minne ei näe. Ihan koska seinä ja suihkuverho on edessä.

"Kaikki ok?" kuiskaan. "Mm. Mua vaa pelottaa et Niina hakee mulle jotai apuu" blondi mutisee näpräten kynsiään. "Ei hae. Ei oo sen asia" vakuutan silittäen tuon olkapäätä.

"Suihku vapaa" äiti kommentoi. "Ooks sä jo valmis?" kysyn, samalla astuen suihkun alle. "No en nyt täysin" Joonas vastaa, ja tulee luokseni.

~~~~~

Joonas

Selaan puhelintani pyöritellen sormessani olevaa sormusta. Makaan sängyllä Joelin yli-iso huppari päälläni, hänen kollarit, ja tällä kertaa ihan omat villasukat jalassa.

En ole täysin varma missä Joel on. Varmaan muiden luona. Itse en jaksa olla sosiaallinen, mikä on aika yllättävää minun kohdalla, mutta kuitenkin. Kyllä minullakin on siihen oikeus.

Mietin hetken aikaa viitsinkö mennä katsomaan mitä paskaa minusta on taas kirjoitettu. Kuitenkin sortuisin viiltelemään, joten ehkä ei.

Jään kuitenkin miettimään asiaa pidemmäksi aikaa. Jos moni on sitä mieltä että olen huono ihminen, niin muuttaako Joelin sanat sitten mihinkään?

Jos hän haluaa vain yrittää piristää minua? Niinhän se kuitenkin on. Lasken hetkeksi puhelimen sängylle, ja tuijotan eteeni. Haluanko oikeasti lukea paskaa itsestäni, jos voisin olla tekemättä sen?

Lopulta päädyn kuitenkin katsomaan onko mitään uutta. Jospa se hoitaja oli oikeassa, ettei minulla ole mitään ongelmaa. Esitän vain, ja haen huomiota.

Kieltämättä, kyllähän tämä kuulostaa lapselliselta. Niin olen kyllä minäkin, ei siinä. Löydän jonkun arvostelun uusimmasta Ig-kuvastani, joten päätän katsoa sen.

Ei kai ollut kovin hyvä idea, sillä alkaa vain ahdistaa. Laitan puhelimen pois, ja nousen ylös sängyltä. Katson itseäni kokovartalopeilistä. Vittu miten läski olen.

Huomaan hengitykseni alkavan muuttua raskaammaksi. Päätän siinä samalla, etten mene sanomaan Joelille. En vittu voi olla niin heikko etten yhtä paniikkikohtausta kestä.

***

Ei oo hyvä idea ei... 👀

Huomiseen 👋

Lanjutkan Membaca

Kamu Akan Menyukai Ini

85.6K 3.8K 67
Juoksin koulun pihalla Ollin kiinni. Otin tuon olkapäästä kiinni ja hän pysähtyi. "Joonas!", hän huudahti ja halasi minua. Mistä tämäkin tuli? Ken ti...
275K 18.4K 102
Tämä on jatko-osa Afterin suomenkieliselle Larry-versiolle. Louisin ja Harryn suhdetta testataan tavoilla, joita Louis ei koskaan osannut odottaa mut...
180K 9.1K 100
Tarina alkaa lukioajoista, kun pojat tutustuvat toisiinsa. Tiivis poikaporukka kokee hyviä ja huonoja hetkiä. He päättävät perustaa bändin ja mukaan...
145K 9.3K 100
Lukioajoista on selvitty ja viisihenkinen bändi Blind Channel jatkaa matkaansa kohti maailman valloitusta. Seitsemän vuotta on kulunut siitä, kun yks...