Köszönetnyilvánítás - nem rész, de mégis ;)

177 31 8
                                    

Sziasztok!

Bár ez a wattpados könyv a végéhez érkezett, a cselekmény még koránt sem ért véget. Sitara, Mahado, Thea, Nana, Elyaas, Írisz, Széth és Nia & a többiek történetét tovább olvashatjátok a következő könyvben, amit igyekszem mihamarabb elkezdeni. ❤️ Nicole_Wenset_River ❤️ egy hihetetlenül kedves lány, ő csinálta ennek a wattpados könyvnek is a borítóját, és már el is készült a következővel. Olyan szuper lett, hogy már emiatt és persze miattatok is alig várom, hogy újból belefogjak az írásba ;)

Ám még mielőtt ezt megteszem, le kellene zárni ezt itt. Nehéz dolog ez számomra, végül is már 2018-óta próbálom befejezni a történetet xD Mindenesetre szeretném megköszönni nektek, akik olvastok & követtek wattpadon! Hihetetlenek vagytok, imádlak titeket! Köszönöm a sok szavazatot, véleményt, a támogatást és biztatást! Hatalmas szerepetek volt benne, hogy ez a történet idáig jutott! Sokszor csak ti motiváltatok, hogy folytassam, és ha egyszer kiadásra kerül a sor, azért is hálával tartozom nektek! ❤️❤️❤️

Külön köszönettel tartozom még mindenkinek, akik észrevételeikkel, építő kritikáikkal a motiváció mellett a történet javításában, fejlesztésében is szerepet játszottak, és a fent említett leányzónak, aki a csodás borítók mellett rengeteget segített az Egyiptommal kapcsolatos tények, dolgok tisztázásában!

S mivel a kaland még nem ért véget, így egy kis előretekintéssel zárnám le hálám kifejezését az irányatokba, kedves wattpadosok. ...És vendégek - ha van, aki regisztrálatlanul olvas xD Regisztráljatok!!! Az a jó ebben az oldalban, hogy ilyen interaktív!

Egyszóval...

Köszönöm, ha olvasol!

Köszönöm, ha csillagozol!

Köszönöm, ha írsz véleményt!

Köszönöm, ha hozzászólásaiddal motiválsz és / vagy segítesz a történet fejlesztésében és javításában!

Köszönöm, ha követsz is!

Végezetül pedig köszönöm a Wattpad létrehozóinak, hogy megalkották ezt az alkalmazást, amely segítségével ilyen sok szuper emberrel oszthatom meg az álmaimat - több értelemben is, hiszen az álmom maga a történetek létrejötte, s azt követően azok megismertetése másokkal ;)

Köszönöm mindannyiótoknak! 

❤️❤️❤️


Lehet, elcsépelt mondás lesz, de itt van ez a szám, mert mi itt a wattpadon mind királynők és királyok vagyunk! :D

Legalábbis a művészetek és szórakoztatás terén mindenképp, hisz amit csinálunk, az modern művészet és remélhetőleg szórakoztató is ;)


Vigyázzatok magatokra!



Egyiptom macskái és az Aranysárkány Rend I. - II. 🌗🐈 (18+)Where stories live. Discover now