♕Karahindiba Tozu Satırlara Bulandı♕

10.5K 247 49
                                    

Yazmak, kalbin nefes alıp verişini kağıda dökmektir

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Yazmak, kalbin nefes alıp verişini kağıda dökmektir.

William Wordsworth

Değerli Portola Valley ailesi, kelimeler ancak yürekten dökülürse bir başka yüreğe ulaşıp filizlenir.Yüreğimden dökülen her bir kelimede yüzümü güldüren desteğinizin payı büyük.

Kelimelerin gücüyle farklı dünyalara ayak bastığım birçok güzel kalple tanışmama vesile olan hikayemde, büyük bir mutlulukla söylemeliyim ki ilk kısmın düzenleme aşamasında sona gelindi.

Hikayemi paylaştığım o ilk anı hatırlıyorum da sıcak bir akşamüstüydü. 2016 Ağustosunun 26'sı Samsun'da yaşadığım o eşsiz zamanlar...

Aslında kahverengi bir ajandaya karaladığım kısa bir öyküydü başlangıçta; kimseyle paylaşmaya cesaret edemediğim kalbimde çok özel bir yeri olan uçacak diye korktuğum narin bir karahindiba çiçeği...

Hikayeyi kurgularken aklımda yalnızca yabancı bir kasabaya gelen ismini oyuncak bebeğimden alan ebe bir karakter vardı.'Ebelik' mesleğini herkese duyurmaktı dileğim. Sonrasında yeşil gözlü ebenin çevresini cinayet ve kanlı bir bağ sonucu kader motifinin ördüğü dedektif ve diğer karakterler kuşattı.

Zaman ilerledikçe gördüm ki karakterler adeta benim birer parçam oldular.Yazarken yaşadığım doğrudur öyle ki...Çoğu sahneyi yazarken olayın içinde gibi hissettim kendimi.Sizlerin de öyle hissettiğini belirten yorumlarınız çok mutlu etti beni.❤

Rex & Giselle sahnelerinde eşimin asker künyesi boynumdaydı mesela.Ya da altı aylık bebeğe aşı yapma sahnesinde o dakikalarda hakikatten tombiş bir bebeğe aşı yapıyordum.

Şunu da belirtmek isterim ki dakikalar içinde okunan bir bölüm için saatlerce uygun bölüm parçasını ya da gifi aradığım oluyor.-Geniş bir gif koleksiyonum olduğu doğrudur :)-

Velhasıl kelam ortada ciddi bir emek var ve bunu göz ardı etmeyip hayalet okuyucu kimliğinden sıyrılan ölümsüz ruhlara canı gönülden teşekkür ediyorum.Cemil Meriç'in de dediği gibi ruh yazının icadından beri ölümsüz.

Bildiğiniz gibi Portola Valley başlangıçta tek hikayeydi. Doğrusunu isterseniz bu kadar uzun bir kurgu olacağını asla tahmin etmiyordum.-Tabi bunda hem romantizm hem tarihi kurgu hem de polisiye türlerini içinde barındırmasının payı büyük.- Sonrasında kurgunun uzunluğu, görselliği, kolay okunabilirliği açısından 2'ye ayırmaya karar verdim.

Yürek mürekkebinin aynı yerine damladığımız şu satırlarda, bilmeniz gereken birkaç husus var:

♦ Eğer; Hikayeye yeni başladıysanız ve 65.bölümden sonra bu metni gördüyseniz, maceramız kaldığı yerden 2.kısmıyla PORTOLA VALLEY 2 ismiyle devam ediyor.Profilimde mevcuttur.Hikayemi okumaya devam etmeniz beni ziyadesiyle onurlandırır.

♦ Eğer; Eski okuyuculardansanız ve 65. bölümden sonrası hala sizde görünüyorsa, hikayeyi kütüphanenizden çıkarıp eklemenizi öneririm ki en güncel haliyle görüp okuyabilesiniz.

♠ 2.Kısımda, başlangıçta daha evvel okuduğunuz bölümler paylaşılacaktır.Sonrasında yeni bölümler ve final yer alacaktır.

♠ Bu yola çıktığım andan beri yanımda olup beni destekleyen zaman olarak eski ancak yüreğimdeki yerleri her daim ilk günkü tazeliklerini koruyan okuyuculardan dileğim, bölüm paylaştıkça 'Ben zaten bu bölümü okumuştum.' deyip geçiştirmemeniz en azından oy vererek sıralamada yükselmeme katkı sağlayabilirsiniz.

► PORTOLA VALLEY 2'yi kütüphanenize eklerseniz bildirimleri almanız açısından fayda sağlayacaktır.İlginize minnettarım.

Sevgilerimle..

Sevgilerimle

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

PORTOLA VALLEY ∣ Tamamlandı ♕Where stories live. Discover now