♕12.bölüm♕

42.6K 2.4K 418
                                    

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Bedeninin askısı ruhuna diken gibi battı; gülü seven dikenine katlanır mı?

Zihnini boşaltıp dinlenecek kadar zamanı olduğuna sevinerek yattığı yerde gerindi. Daniel'i ve dün geceki yorgunluğunu düşünmek istemiyordu.Onun yerine bir fincan sıcak kahve ve kızarmış ekmeklerin hayalini kurdu.Sıcak kahve , aklına Brendan Wilder'ın sıcak bakışlarını getirdi.Dün geceki doğumu tekrar düşündüğünde Brendan'ın birçok erkeğin hayır diyeceği bir şeyi yapmış olduğunu fark etti.

Mis gibi kokan kuş tüyü yastığına gömülerek Brendan'ın gözlerini ve güldüğü zaman iyice belirginleşen çenesindeki gamzesini düşündü. Portola Valley'e  geldiği geceyi anımsadı.O gece başının üstünde felaket bulutları dolanıyordu ta ki Brendan karşısına çıkana kadar. Onu tanıdıkça bu kasaba gözünde büyüyor ; her yer yeşeriyordu.Hayallerinden çıkıp gelen kahve kokusu burnuna dolduğunda en önemli ayrıntıyı atladığını fark ederek yattığı yerden panikle kalktı.

"AMAN TANRIM ! GECEYİ BRENDAN WİLDER'IN EVİNDE GEÇİRMİŞİM."

Gün ağarmak üzereyken siyah kamyonet tek katlı ve geniş verandası olan bir evin önünde durmuştu.Bahar, ne yapması gerektiğini bilemeyerek geri dönmekle içeri girmek arasında bocalamıştı.En sonunda Brendan'ın kaslı kolunu sırtında hissettiğinde tüm eklemlerinin gevşediğini hissederek içeriye girmişti.O anı hatırlayarak alt dudağını ısırdı.

İçeri girdiklerinde tipik bir bekar evi görmeyi beklerken kendisinin evinden bin kat daha temiz olan evin içine hayretle bakmıştı. Brendan, Bahar'a bir bardak uzatarak : "Arpa ve şerbetçi otunun mayalandırılması sonucunda oluşan alkollü bir içki içer misin ?"diye sormuştu. Bahar da gülerek"bildiğimiz bira yani" demişti. Brendan "Öyle  de denebilir. " diyerek  içkisinden bir yudum almıştı.

 İçki içmeyi sevmediği halde uzattığı eli geri çevirmemiş ve az da olsa içmişti. Peki ya sonra ? Sonrası silikti. Brendan Wilder'la aralarında bir yakınlaşma olmuş olabilir miydi ?  Çok kolay sarhoş olduğunu biliyordu dün gece olmaması gereken şeyler olmuş olamazdı öyle değil mi ? Tüm bedenine hakim olan bir panik dalgasıyla üzerindekilere baktı ; kıyafetlerinin aynı şekilde durduğunu görüp rahatladı.Derin bir nefes alarak bulunduğu odayı inceledi.

Krem renginin hakim olduğu odada ufak tahta bir pencere vardı.Pencerenin yanındaki yaylı yatağa baktığında yüzünün kızardığını hissetti bu yatağa iki kişini sığması mümkün değildi.Yatağın karşısında bez bir dolap vardı, dokunsalar yıkılacaktı.Ufak odayı yeterince süzdüğünden emin olduktan sonra ayağının altındaki tahtaların gıcırdamamasını dileyerek dolabın yanındaki kapıya yöneldi tahta kapıyı açtığında evin umduğundan daha sessiz olduğunu fark etti.

Antreden genişleyen salona doğru ilerledi evin salonuyla mutfağının bir arada olması hoşuna gitmişti.Küçük evleri severdi keşke aile sıcaklığıyla dolu şirin bir yerde yaşasaydım diye düşündü.Ah, hadi ama şimdi kendine acımanın sırası değildi.

PORTOLA VALLEY ∣ Tamamlandı ♕Where stories live. Discover now