11. BÖLÜM

103K 3.3K 347
                                    


URAZ'DAN

 Hastaneden çıkarken elimi beline koymuştum, o an içime yayılan sıcaklıktan onun benim için yaratıldığını bir kez daha anlamıştım. Yardım amaçlı değil de sahiplenmek için de elimi beline koyacağım günler gelecekti.

Eve girdiğimizde yine sert ve soğuk kişiliğime bürünmüştüm, yumuşak tarafımı sadece kadınım görecekti.

Duş almasına yardım etmesi için birini göndermiştim. Aslında içim gidiyordu onu banyo yaptırmak için ama olmazdı, sabretmeliydim. Yavru ceylanımı ürkütmeye gerek yoktu zaten benim olacaktı. Bir süre sonra onsuz banyoya girmeyecektim. Hastayken bile her hücremi harekete geçirecek cazibeye sahipti benim meleğim. Hasta demişken Ege şerefsizini unutmamalıydım. Zaten depoya almıştı bizim çocuklar, orada eli kolu bağlı bekliyordu it. Tabi belli aralıklarla adamlarımdan dayak yiyordu ama asıl dayağı ben gösterecektim ona. Sevdiğimi bu hale getirmenin cezasını çekecekti.

Adelina'yı daha fazla bekletmemek için banyoya girdim düşüncelerimi bir kenara bırakıp. Kadınım kokumdan etkilensin diye duş jelini abartmış olabilirdim. Ah Tanrım kendini bir adama beğendirmeye çalışan kadınlara benzemiştim iyice. O küçük cadıya bunların hesabını yatakta soracaktım, bu düşünceyle sırıttım.

Odasına gittiğimde saçları taranıyordu.Nasıl da güzeldi. Yaz ayında olduğumuz için şort, askılı pijama giymişti ve içinde sütyen yoktu. Bu kadın bana ne yaptığının farkında mıydı acaba? Onu yatağa atıp sabaha kadar altımda inletmek için her şeyi yapabilirdim şuan. Sekste her zaman aktif olmayı ve kontrolü elinde tutmayı seven ben işin içine Adelina girince seve seve ona bırakabilirdim kontrolü. Adelina'yla seviştikten sonra kimin kontrolü sağladığının ne önemi vardı ki.

Düşüncelerimden kurtulup kadınıma yöneldim, yoksa küçük Uraz rahat durmayacak beni zorlayacaktı.

Yalnız kalmak için kızı da göndermiştim. Zaten yemekler de gelmişti. Mantara bakışından doğru yolda olduğumu anlamıştım tam bir mantar canavarıydı benim küçüğüm.

Küçüğüm..

Küçüğüm..

Küçük kadınım..

Nasıl da yakışmıştı ama. Evet evet kesinlikle benim küçük kadınımdı o.

Yine onunla yemiştik yemeğimizi. Hem hakkında bir şey daha öğrenmiştim. Banyodan sonra uyuyormuş sevdiğim, yoruluyormuş. Ah ben seni ne kadar yoracaktım bir bilsen. Günde kaç kere duşa girecektin acaba?

Yemekten sonra yatağa girmesine yardımcı olup çıkmıştım odadan yoksa işler kontrolümden çıkacaktı, sakinleşmeye ihtiyacım vardı.

Bir haftadır kimseyle seks yapmıyordum ve bu benim için çok fazlaydı. Başkasıyla seks yaparak geçici olarak rahatlayabilirdim ama olmazdı. Aşıktım ben ve kadınıma ihanet etmezdim.

Aşık olanın sevdiğinden başkasına dokunması azap olurdu, yanardı başkasına dokunan eli. İçi buz tutardı, kanı damarlarında kor gibi değil de buz kütleleri gibi dolanırdı. Bu sevdiğinden ayrı kalmaktan sonra en büyük cezalardan biriydi benim için ve ben bunu yapamazdım. Ölene kadar ondan başkasına dokunmayacaktım. O benim helalimdi, diğer tüm kadınlar haramdı bana. Hoş gözüm ondan başkasını da zaten görmüyordu.

Adelina uzaktı şuan bana ama yakın da olacaktı elbet, hep böyle kalmayacaktık ya. Ege'yi unutacak beni sevecekti bunun için tüm servetimi hatta canımı bile verirdim.

Benim için içki gibiydi Adelina. Severek de içilirdi söverek de. Coşkuluyken de içilirdi, hüzünlüyken de. Bazen dibe vurmak bazen göklere çıkmak için içilirdi. Rakı gibi ince belli bardakta da içilirdi bira gibi büyük bardakta da. Bazen şarap gibi tadına vara vara içerdin bazen tekila gibi tek dikişte. Bazen zaferlerin ödülü olurdu şampanya gibi, bazen dertlerini anlattığın rakı sofrası. Bazen her şeyi unutturur özgürleştirirdi seni, bazen bazen de acılara zincirlerdi. Kimi zaman kahkahalarına şahit olurdu kimi zaman gözyaşlarına. Bazen rahat bir nefes aldırırdı sana bazen hatırlattıklarıyla nefesini keserdi. Bazen unutmak için içilirdi bazen hatırlamak için.. Ama vazgeçilmezdi Adelina'm içki gibi.. Bağımlılık yapar kanına kadar işlerdi istesen de bırakamazdın. İşte böyleydi benim için küçüğüm.. Taa ciğerlerime işlemişti, en derinimdeydi ve ben istesem de bu saatten sonra bırakamazdım... 

HAYATA DÖNDÜREN AŞK (Tamamlandı) #Wattys2015Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin