38. BÖLÜM

94.9K 2.9K 254
                                    


MULTİ MELİH :))






EGE'DEN





Adelina'sız bir sabah daha..

Olmuyordu, onsuz yapamıyordum. Hani derler ya ben sensiz yaşayamam diye, öyle değildi işte. Onsuz da yaşıyordum da onunla bir başka yaşardım. Kalbimi hissederdim yeniden, sevildiğimi hissederdim. Biliyordum o da en az benim kadar seviyordu. Ama ben sevgisini bitirmiştim. Onu aldatmıştım, bizim yatağımızda. Onu dövmüştüm. Bir başına bırakmıştım. Şimdi yüzüne bakacak yüzüm yoktu. Karşısına çıkmaya cesaretim yoktu. Bana tiksintiyle bakan gözlerini görmeye gücüm yoktu..


Görmüştüm.. Düğününü görmüştüm. Sevdiğim kadını başkasıyla evlenirken görmüştüm. O adamın kollarındaydı, mutluydu. Benim aksime..

Benim hayalimi bir başka adam yaşıyordu. Benim yıllarca dokunmaya kıyamadığıma o özgürce dokunuyordu. Onundu artık, onun kadını, onun karısı.. Bana artık yasaktı. Yabancı değildi ama yabancı diyemezdim. O tüm benliğimdi benim nasıl yabancı olurdu? Kalbime dokunan tek kadındı. İlk görüşte aşık olduğumdu..


Kendi yanlışlarım yüzünden bu haldeydik şimdi bir şey diyemezdim. Onu elbette unutmayacaktım ama uzak duracaktım. Ne kadar seversem seveyim bir başkasının karısına yan gözle bakmak olmazdı. Erkekliğe sığmazdı. Hoş ben erkekliğe sığmayacak bir sürü şey yapmıştım. Aldatmıştım, sevgilimi dövmüştüm..

Bundan sonra yapmam gereken tek şey önüme bakmaktı. Eğer gün olur da o adam Adelina'yı bırakırsa işte savaşa o zaman başlardım. Onun kalbini tekrar kazanmak için her şeyi yapardım ama o gün bugün değildi.


...


"Evlenmeliyiz."

"Ne diyorsun sen be?"

"Yeter artık o kadının yasını tuttuğun. O gayet mutlu, biz de mutlu olmalıyız."

"Biz diye bir şey yok Selin."

"Ah yanılıyorsun sevgilim. Biz diye bir şey var. Hatta bizim bir parçamız bile var."

"A..anlamadım."

"Bence doğru anladın Ege'cim. Bebeğimizi hissetmek ister misin?"

Cevap verememiştim. Ağzımı açmama fırsat dahi vermeden elimi tutup karnına götürdü.

"Hissediyor musun?"

Hissediyor muydum? Tabi ki de hayır. Hem hissedemeyeceğim kadar küçük olmalıydı.

"Kaç aylık?"

"İki."

"Daha önce neden söylemedin?"

"Ruh gibiydin Ege. Mardin'den döndüğünden beri daha da kötüsün."

"Konuşma."

Evet konuşmamalıydı. Bu onun yorum yapabileceği bir konu değildi. Adelina benim özelimdi, onun hakkında kimse konuşamazdı.

HAYATA DÖNDÜREN AŞK (Tamamlandı) #Wattys2015Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin