4. BÖLÜM

145K 3.8K 299
                                    

URAZ'DAN

Adelina gittikten sonra Melih'i aradım. En güvenilir adamımdı. Hemen tüm bilgilerini bulmasını istedim. Beklerken düşünmeye başladım. Sevgilisi var mıydı, nerede oturuyordu, nereliydi, hangi mekanlarda takılırdı, nelerden hoşlanırdı... Gençti, çok gençti. Aramızda yaş farkı vardı. Ya istemezse beni ne yapardım o zaman?  En fazla 22-23 yaşlarındaydı. Bense 32 yaşındaydım. Hem onun patronuyum. Mesafeli birine benziyordu. Çok soğuk duruyordu. Yüzünden ne düşündüğünü hiç anlamazdınız. Onu hemen işe alınca kötü mü düşünmüştü acaba hakkımda? Neden yarın başlamak istemişti ki paraya mı ihtiyacı vardı? Hiç öyle durmuyordu aslında. Ayakkabıları, çantası, elbisesi pahalı duruyordu. O elbisenin içinde ne de güzeldi. Kesinlikle kırmızı giydirmeyecektim ona eğer benim kadınım olursa. Aslında evden bile çıkarmamalıydım çok güzeldi. Düşüncelerimi telefon sesi böldü. Melih'ti.

"Ne buldun koçum?"

"Abi kadın tek yaşıyor, ailesini 4 yıl önce trafik kazasında kaybetmiş, babası avukat annesi doktormuş. Tek çocukmuş ve akrabası yokmuş. Maddi durumu iyi. Evi, arabası, yazlığı falan var."

"Sadede gel oğlum sevgilisi var mı yok mu?"

"Iıı şey abi Ege KORHAN'ın aşık olduğu kadınmış. Hani şu herkesten sır gibi sakladığı sevgilisi."

"Tamam başka bir şey öğrenirsen ara."

Melih'in cevabını beklemeden kapattım. Kalbime ağrılar dolmuştu. Başkasını seviyordu, başkası dokunuyordu ona. Sinirle çıkarttım kravatımı. Düşünmeye başladım. Ege KORHAN'ı tanıyordum. Gençti, yakışıklıydı, zengindi. Her kadının ilgisini çekerdi. Ama o hep uzaktı kadınlara benim aksime. Ben playboy diye anılırdım. Kimseye aşık olmamıştım bugüne kadar. Kadınlar sadece ihtiyaçlarımı giderirdi benim. Ta ki Adelina'yı görene kadar. Ne yapacaktım şimdi? İlk defa aşık olmuştum o da başkasının kadınına. Hayır hayır benim kadınım olacaktı o. Olmalıydı, çünkü ben öyle istiyordum. O adamı araştıracaktım elbet bir açığını bulacaktım. Ailesini de kaybetmişti. hemde daha 18 yaşındayken. Nasıl dayanmıştı o minik kalbi bu acıya? Neler çekmişti yıllarca? Allahtan maddi açıdan sıkıntı çekmemişti. Bir de bunun için üzülmemişti. Yine telefon çaldı arayan Melih'ti. Hemen açtım, Adelina'mla ilgili olabilirdi.

"Abi hemen televizyonu aç." dedi heyecanla.

Televizyonu nasıl açtığımı bilemedim. Ege KORHAN magazindeydi. Dağılmıştı ve kadın yanında değildi. Hoş hiçbir zaman Adelina'yla poz vermemişti. Sır gibi saklıyordu onu Melih'in de dediği gibi. Gerçi kim saklamazdı ki onu. Haklıydı adam. Kimse öyle bir kadını göstermek istemez sadece kendine saklardı. Bir dakika bir dakika bu piç herif ne dedi az önce?  "Evet ayrıldık çünkü aldattım onu." mu dedi? Nasıl ya? Sevinmeli miydim üzülmeli mi? Ayrılmışlardı sevinmeliydim ama aldatılmış ve bir darbe de bu adamdan görmüştü benim masum meleğim. Gebertmeliydim bu adamı. Benim bakmaya kıyamadığım kadına sahipti ve onu aldatmıştı bir de öyle mi? Bu nasıl bir aşktı? Hani aşıktı bu adam? Kimle aldatmıştı acaba? Daha mı güzeldi kadınımdan? Hoş kimse ondan güzel olamazdı benim gözümde. Yılların çapkını ben bile bugüne kadar kimseyi aldatmamıştım. Çünkü hiç sevgilim olmamıştı ama olsa da aldatmazdım. Bu adam hem aşığım diyordu hem de aldatıyordu. Öfkeyle doldum. Ama şimdi bir umut vardı.Onu kendime güvendirmeliydim. Güvenebilir miydi bana? Unutabilir miydi bu adamı? Bana ait olabilir miydi? Onu unutmalı, beni sevmeli ve bana ait olmalıydı. En büyük engel kalkmıştı şimdi aramızdaki.Ege yoktu artık. Ya affettirirse kendini diye düşünmeye başladım şimdi de. Affeder miydi, sever miydi yine bu adamı? Olmamalıydı, onu unutturmalıydım. Hemen harekete geçmeliydim yarın. Ama eğer ünümü duymuşsa bana yaklaşmazı ki. İlk defa lanet ettim çapkınlığıma. Bilseydim aşık olacağımı bunca yıl öyle yaşar mıydım? Eve gitmeli duş almalı ve sağlam kafayla düşünmeliydim. An itibariyle gece hayatımı bitirmiştim. Sadece kadınım vardı benim için bundan sonra..


HAYATA DÖNDÜREN AŞK (Tamamlandı) #Wattys2015Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin