28. BÖLÜM

105K 2.7K 175
                                    

ADELİNA'DAN

Güne sevdiğimin kollarında merhaba demekten daha güzel bir şey yoktu bence.  Kendimi güvende hissediyordum onun kollarında. Dünya yansa umrumda olmaz gibiydi. Her şeyiyle bana güven veriyordu. Onun yanındayken hayattan soyutlanıyordum. Ruhum bedenimi terk edip, bilmediğim diyarlarda dolanıyordu. Aşktı o. Benim aşkım, benim sevdam.

Göğsümde olan yüzüne baktım. Dalagalı kumralla kahverengi arası saçları, ellerimi içinde dolandırma isteği uyandırıyordu ben de. Kirli sakallı yüzü dünyaca ünlü bir ressamın elinden çıkmış tablo gibiydi. Kemikli yüz hatları, çıkık elmacık kemikleri, uzun ve kıvrık kirpikleriyle her kadının hayallerindeki erkekti. Hele çenesindeki gamzesi yok muydu? Dudaklarımı sürekli orada dolaştırmak istiyordum. Kalemle çizilmiş gibi olan dudakları beni cezbediyordu. Her saniye beni öpse tereddütsüz kabul ederdim. Hemcinslerinin bile kıskanacağı bir erkekti.

Yavaşça kıpırdanmaya başlamasıyla ellerimi dalgalı saçlarının arasında gezdirmeye başladım. Halinden memnun mırıltılar çıkarmaya başlamasıyla gülümsedim. Belimdeki eli yavaşça bulunduğu yeri okşamaya başlayınca istemsiz nefes alışverişim hızlandı. Bunu fark ettiğinde göğüslerim üzerindeki dudağının gerilmesinden gülümsediğini anladım. Bu adam benim sonum olacaktı.

Belimi okşayan eli yavaşça şortumun içine süzüldüğünde ne yapacağımı şaşırmıştım. Kasıklarımda dolanan parmakları düşünme yetimi kaybetmeme neden oluyordu. Bir yandan da göğüslerime öpücük kondurmaya başladığında nefesim kontrolümden çıkmıştı.

"Uraz.." diye mırıldandım.

"Şşt, seni rahatlatacağım meleğim."

Kendimi ona bıraktım. Kasıklarımdaki parmakları iç çaaşırım içine süzüldüğünde ellerim yine saçlarını buldu. Yavaş ve kendinden emin hareketlerle kadınlığımı okşarken, ben de saçlarını okşuyordum. Diğer eli üzerimdeki askılıyı aşağı çekip, göğüslerimden birini ortaya çıkardığında dili göğüs ucumla buluştu. Dilini yavaşça hareket ettiriken aynı anda parmaklarından birinin içime kaydığını hissettim. Bacaklarım ihtiyaçla aralanırken parmaklarını daha rahat hareket ettiriyordu. Göğüs ucumu ağzına aldığında inlememe engel olamadım. Aynı anda ikinci parmağı da içime kaydığında saçlarını hafifçe çekiştirdim. Tepki olarak göğüs ucumu dişeri arasına sıkıştırdığında boğazından bir hırıltı yükseldi.

Parmakları içimdeki hareketlerine hızla devam ederken göğüs ucumu neredeyse canımı acıtacak kadar çekiştiriyordu. İnlemelerime engel olamazken benliğim ihtiyaçla kavruluyordu. Beni yıldızların üzerine çıkarırken boşta kalan elinin de diğer göğsümü bulduğunu hissettim. Avucunun içindeki göğsümü yumuşak hareketlerle yoğururken ben kendimden geçmek üzereydim. İyice belirginleşen göğüs ucumu parmaklarının arasında sıkıştırmaya başladığında, kadınlığımdaki eli de hareketlerine deva ediyordu. Bunlara ek olarak diğer göğsümü de dudaklarının arasına sıkıştırdığında bedenim bu saldırılarına daha fazla dayanamayacağını belli edercesine kasılmaya başladı. İçimdeki parmaklarını çıkarıp usulca kadınlığımı okşamaya devam ederken, kasılmalarım hala devam ediyordu.

Nefesim düzeldiğinde elleri hareket etmeyi bırakmış, iç çamaşırımın içinden çıkmıştı.

"Nasıl hissediyorsun bitanem?"

"Ah bilmiyorum."

Tapılası dudaklarının arasından küçük bir kıkırtı kaçtığında bu sesi çok sevdiğimi fark ettim. Ömrümün sonuna kadar böyle kalabilirdim.

HAYATA DÖNDÜREN AŞK (Tamamlandı) #Wattys2015Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin