37. BÖLÜM

106K 2.8K 167
                                    

MULTİ ELİF :))



MELİH'TEN




Tamı tamına iki haftadır görmüyordum onu. Zaman zaman arayıp sesini duysam da yetmiyordu, yetiremiyordum. Gözlerimi kapattığım an aklıma o geliyordu. İri kahverengi gözleri, düz kahve saçları, esmer teni..

Beğendiğim kadın profiline kesinlikle uygun değildi. Ben daha çok beyaz tenli, uzun boylu, renkli gözlü kadınlardan hoşlanırdım. Adelina gibi.. Ama tabi ki ona karşı hiçbir şey hissetmiyordum. O benim sadece kardeşimdi, yengemdi. Her ne kadar karşı konulmayacak bir güzelliği de olsa benim umrumda değildi. Benim umursadığım kısa boylu, esmer afetti.

Evimde salınmasını istiyordum. Yastığıma kahverengi saçlarının dağılmasını.. Beni öpmesini istiyordum, bana dokunmaktan zevk almasını.. Ama asıl istediğim beni sevmesiydi. Kalbinin benim aşkımla çarpması, bana tutkun olması..

Bunun imkansızlığının farkındaydım. Yaptığım iğrençliği unutamayacağını biliyordum. Ona dokunduğum zaman o geceyi hatırladığını, benden korktuğunu biliyordum. Bunlarla yaşamak zordu. Aşık olduğum kadının benden tiksindiğini bilerek yaşamak zordu.

Evet ona aşıktım. Ondan ayrı kaldığım iki haftalık süreçte bunu anlamıştım. Onu görmeyince kalbimin acımasının, kokusunu almayınca burnumun sızlamasının nedeni aşktı, biliyordum.

Daha öncekiler gibi değildi. Lale gibi değildi.

Lale...

Ona Elif'e hissettiklerimin milyonda birini bile hissetmemiştim. Onunla birlikte olmamın nedeni vicdanımdı. Benimle olmak için kendini kurşunların önüne attığında oluşan vicdan azabım. Aşık değildim, sevmiyordum. Sadece minnet duyuyordum ona karşı. Ama birlikte olduğumuz süre boyunca gözümün ondan başkasını görmediği doğruydu. Seksiydi, ateşliydi. Bir erkeği nasıl elinde tutması gerektiğini çok iyi biliyordu.

Erkekler basit canlılardı. Ben de basittim. Cinsel açlığım gözümü gerçeklere tamamen kapatmıştı. Onun nasıl biri olduğunu görememiştim. Yıllardır üzüldüğüm şey onu kaybetmem değildi. Beni salak yerine koyması ve varlığından bile haberdar olmadığım bebeğimi benden almasıydı.

Güzeldi. İnkar edemem gerçekten çok güzeldi. Onu görünce kalp atışlarımda hızlanma olurdu ama bu sevgiden değildi, şehvettendi. Dolgun dudaklarının tadını severdim ama asla Elif gibi olamadı.

Elif..

Benim kanatsız meleğim. Utangaç bakışları, çekingen tavırları.. Tanıdığım diğer kadınlar gibi değildi. Masumdu. Diğer kadınların aksine kendini Uraz'ın yatağına atmaya çalışmıyordu. Benim de belli bir hayran kitlem vardı tabi ama Uraz'la bu konuda yarışamazdım, şeytan tüyü vardı herifte. Hoş artık umrumda olduğu da söylenemezdi. Bundan sonra yatağımda tek bir kadını istiyordum, kim olduğu belliydi.

Bana yasaktı. Ona dokunmaktan korkuyordum. Canını yakmaktan, incitmekten ödüm kopuyordu. Dokunduğum an benim ateşim onu yakardı. Sabırlı olmalıydım, beklemeliydim. Uraz gibi sabırsız bir adam Adelina'yı beklediyse ben de pekala Elif'i bekleyebilirdim. Aşkımı Uraz kadar yoğun yaşayamazdım ya da belli edemezdim ama ben de aşıktım.  Ben her zaman duygularını içinde

yaşayan biriydim zaten.

Aşk..

Aşk neydi?

Aşk bana göre Elif'ti. Onun gözlerinde kaybolmaktı. Onun kokusunda mest olmaktı. Aşk onunla bir olmaktı.

Hatırlıyordum. Ona acımasızca sahip olduğum günü hatırlıyordum.  Darlığını, sıcaklığını hatırlıyordum. Bana karşı koymaya çalışmasını, gözlerinden akan inci tanelerini hatırlıyordum..


...



"Oğlum Allah belanı versin senin hani lan arabam?"

"A..araba..n mı?"

"Sesin niye öyle lan senin?"

"Yok.. ah.. bişey."

"Abi yuh! Şirkette değil misin sen? Neyse ben kapatıyorum, Adelina'ya selam söyle."

"Sik..tir git Melih."


Telefonu kapattığımda kahkahalarla gülüyordum. Pislik herif.. Ben burada sevdiğimin hasretinden ölürken adam karısıyla ofisinde sevişiyordu. Tabi siz şimdi diyeceksiniz ki Adelina'yla olduğunu nereden anladın?

Bir Uraz asla karısını aldatmaz.

İki Elif söyledi.

Yani Elif söyledi derken Adelina'nın bugün şirkete gittiğini söyledi. Ergenler gibi sürekli mesaj atıyorum, rahat bırakmıyorum ki esmer güzelimi.


Her neyse, şimdi Adelina'nın evine gidip aşık olduğum kadını görmekti tek yapmam gereken..




Kısa oldu farkındayım ama Melih'in duygularını merak eden okuyucularıma gelsin :)))







HAYATA DÖNDÜREN AŞK (Tamamlandı) #Wattys2015Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin