97. Eski Crayon Pop Üyesi İtiraf Ediyor

762 28 4
                                    

Merhaba^^

Bölüme geçmeden az önce okuduğum bir şeyden bahsetmek istiyorum.

Eğer Burning Sun bölümünü okumuşsanız -ki okumuş olmanız başlı başına bir başarı- Jung Joon Young ve Jonghun'u hatırlarsınız. Birinci duruşmalarında cinsel saldırı suçlarından dolayı özür dilediler ama suçlamaları reddettiler. Bahsedilen kurbanlarla gerçekleşen cinsel aktivitede iki tarafın da işbirliği içerisinde olduğunu, mağdurun bilinçsiz olmadığını ve direnmediğini, KakaoTalk mesajlarının da polis tarafından yasa dışı yollarla ele geçirildiği için geçerli olmadığını söyledi Jung Joon Young. Jonghun'un avukatıysa Jonghun'un hatırladığı kadarıyla cinsel ilişki olmadığını ve olsa bile kurbanın yine de o sırada direnebileceğini açıkladı.

Şimdi sevgili Koreli arkadaşlar, ülkenizde aşırı muhafazakar bir kesim var ki Amerika'nın her bir şeyinden haberdar olmakla beraber büyük bir sevgi besliyorlar. Çoğunuzun da onlar kadar olmasa da Amerika'ya duyduğunuz sevgi inkar edilemez. Ve Amerika bu durumu diğer dünya ülkelerine göre biraz daha geç ilan etse de Amerika dahil çoğu ülkede kurbanın 'direnmesine' gerek kalmadan rızası dışında gerçekleştirilen her türlü cinsel saldırı bir suçtur ve tecavüz kabul edilir. Ve; toplu alanlarda ıslık çalma, korna çalma, kaba el kol hareketleri, cinsel içerikli yorumlar, takip etme, dokunma da cinsel tacize girer. Eğer bu insanlar her şeye rağmen bu mahkemelerden az cezaya çarptırılarak kurtulurlarsa daha da diyecek bir şeyim yok.

Bir diğer konuysa Hwang Hana için 2 yıl hapis istenmesi.

Birisi bana bunun şaka olduğunu söylesin.

Yoochun içinse 15 yıl kadar olabileceği düşünülüyor. 

Bunun hakkında konuşmak bile istemiyorum saçmalığın daniskası.

Bölüme geçersek;

Şimdi büyük ihtimalle Crayon Pop deyince aklınızda hiçbir şey canlanmamış olabilir. Kendileri 5 kişilik bir kız grubuydu ve onları şu resme:

 Kendileri 5 kişilik bir kız grubuydu ve onları şu resme:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ya da şu çıkış şarkılarına:

Bakarak hatırlayabilirsiniz.

Genelde en unutulmaz K-Pop gruplarından birisidir Crayon Pop. Şu an aktif değiller bu arada.

Youtube'da 'Asian Boss' isimli bir kanal var ve üyelerden birisiyle röportaj yapıyorlar. Ben de bugün, o röportajı sizin için çevirdim çünkü K-Pop'ı serbestçe konuşabilen bir K-Pop idolünden daha iyi kim anlatabilir? Bu şekilde yani eğik yazılar idolümüzün, bu şekilde yani kalın yazılar röportajı yapan kişinin ifadeleri. Zaten anlarsınız.

Hadi başlayalım^^

'' Ben Way. Eskiden Crayon Pop'un aktif bir üyesiydim. Ve grubumuz 5 yıl öncesinde Kore'de çok aktifti. Şarkımız 'Bar Bar Bar' çokça sevgi kazandı bu yüzden yurt dışına pek çok kez seyahat ettik. Lady Gaga'nın Kuzey Amerika turuna bile davet edilmiştik, açılışı biz yaptık. Son zamanlarda Youtuber olarak çalışıyorum. ''

K-Pop Hakkında 159 ŞeyWhere stories live. Discover now