95. Asla Güvenme: Han Seo Hee

2.1K 43 106
                                    

Merhaba^^

Bu sekiz bölümlük skandallar serimizin dördüncü bölümü ve YG'yle herhangi bir bağlantı teşkil eden son bölüm ki bu konuda baya mutluyum çünkü YG hakkında konuşmak beni bunaltmaya başladı:D

Çoğumuz Han Seo Hee'nin adını ilk olarak 2017'de Big Bang üyesi T.O.P'ın uyuşturucu skandalında duyduk. (Daha ayrıntılı bilgi için bknz. 22. Skandallar #1) Ama bundan önce zaten sektörde bilinen bir stajyerdi, genelde problemli hareketleri ve sürekli şirket değiştirmesi yüzünden. Ama onun anlatılacak tek hikayesi uyuşturucuyla mı alakalı? Elbette hayır.

EXO-L'lerden nefret etmesi, homofobik ve transfobik olması, sahte feministçilik oynaması; Bts'ten V, model Kim Ki Bum ve JYJ'den Kim Jaejoong'un adlarını kirletmeye çalışması ve T.O.P ile B.I'ın uyuşturucu skandalına karışmasıyla o, sevimli görüntüsünün ötesinde asla güvenemeyeceğiniz tek kişi: Han Seo Hee.

Han Seo Hee Instagram'da kendi çapında zaten ünlüydü ve ailesi de bir ortaokulla lise kurucusu olmalarından dolayı zengindi ama onun hakkında ulaşabildiğimiz ilk bilgi (Jellyfish dahil birkaç şirkette eskiden stajyer olması ve Gfriend'de çıkış yap...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Han Seo Hee Instagram'da kendi çapında zaten ünlüydü ve ailesi de bir ortaokulla lise kurucusu olmalarından dolayı zengindi ama onun hakkında ulaşabildiğimiz ilk bilgi (Jellyfish dahil birkaç şirkette eskiden stajyer olması ve Gfriend'de çıkış yapacakken bizzat kendisinin bunu reddetmesi dışında) Instagram'dan yaptığı saldırgan bir yorum: '' Sizi s**tükler. Evet, 'oppalarınıza' sarıldım ve onları öptüm. Bunun hakkında hiçbir şey yapamıyorsunuz, değil mi? Ezikler. ''

Yani, peki

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Yani, peki.

Sonra Instagram'dan, T.O.P'ın uyuşturucu skandalından sonra daha fazla tartışmaya neden olmayacağı ve feminizm ile alakalı çokça şey öğrendiği, bu sayede işte iyi bir insan ve rol modeli falan olacağını söylediği... TABİİ EVET EVET.

Ve sonra bu saçma açıklamasının üstünden bir hafta bile geçmeden Instagram canlı yayınında Exo-L'lere hakaret etti.

Ki kendisi bir sonraki sene de bir kız grubunda çıkış yapacağını söylemişti.

Exo ve Big Bang fanlarını kendisine düşman ederek çok iyi bir yol izliyordu tabii.

K-Pop Hakkında 159 ŞeyWhere stories live. Discover now