16. İlişkiler #1: Kai + Krystal

2.1K 71 61
                                    

Bu seride gerek K-Pop fanlarını kızdıran gerekse mutlu eden ilişkilerden uzunca bahsedeceğim.

Bir dahakinin hangi ilişki olmasını istiyorsanız lütfen buraya yorum yapınız.

İlk ilişki: Kai ve Krystal.

Bu arada bir şey demem lazım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bu arada bir şey demem lazım. En çok sevdiğim ve en çok haberi duyunca mutlu olduğum ilişkiydi. Ben bölüme başlarken gayet ikisi de normal sürdürüyorlardı ilişkilerini. Ama şimdi öğrendiğime göre ayrılmışlar:( Yani ne deyim, bu konuya birazdan değineceğim.

İkisini de kişisel olarak bahsedelim.

Krystal, Sm'in 2009 yılında debut yaptırdığı 2.jenerasyon kız gruplarından f(x) üyesi. Kendisi buz gibi bakışlarıyla veya soğuk davranışlarıyla sık sık gündeme gelen ve çoğunluğun tanımadan bilmeden sevmediği çok güzel, estetiksiz bir bayan idolumuz. Ablası Jessica geçenlerde Snsd'den ayrıldı. Baya da olaylı ayrıldı yani onu da dipnot düşeyim.

Kai, Sm'in 2012 yılında debut yaptırdığı Exo'dan Exo-K'de bulunmakta

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kai, Sm'in 2012 yılında debut yaptırdığı Exo'dan Exo-K'de bulunmakta. Çok yakışıklı artı bir de harika dans ediyor. Gerçi Kai'in dans dışında ne yapabildiğini de anlamış değilim. İlk başlarda rap yapıyordu, sonra bir baktım Monster'da nakaratı söylüyor. Bilen varsa Kai'ın ne olduğunu şöylece yazabilir mi?

 Bilen varsa Kai'ın ne olduğunu şöylece yazabilir mi?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Her neyse, biz devam edelim.

İlişki 1 yıl 1 ay sürdü. 1 Nisan 2016 - 1 Haziran 2017

İnsanların Krystal'i sevmemesinin kendince nedenleri var. Bazısına göre Krystal bir ara Shinee'nin hepsi artı Suho(Exo) sonra da Kai ile çıktı. Başkasına göre karakteri kötü ve çok kötü bir insan.

Ama ben bunların hepsinin asılsız olduğunu düşünüyorum. Krystal ve Minho(Shinee) çok sportif oldukları için birlikte şovlara katılıyorlardı. O söylenti oradan çıktı. Key bir kere sadece arkadaş olduklarını söylemişti. Bunu diğer herkes de söyledi. Neden böyle bir yargıya vardıklarını anlamıyorum. Yakında şey olacak, '' Aaa ikimiz de oksijen alıp karbondioksit veriyoruz kesin birbirimizden hoşlanıyoruz '''

Yani gerçekten çok komik:D

Üstelik Krystal'in öyle soğuk bir yüzü var ve gayet iyi, güler yüzlü bir insan. İdolleri sahne şovlarına göre yargılamak da ayrı bir olay zaten:D

Çoğu idolun bir maskesi vardır ve taktıkları maskeye göre habere gülerek hareket ederler. İnsan habere her olaya gülerse doğal olarak bence yapmacık kaçıyor. Krystal kendisine biçilen bu maskenin dışında. Nasıl hissediyorsa öyle davranıyor. Bence bu habere gülmekten çok daha iyi. Sonuç olarak Krystal istediği zaman gülüyor istemediği zaman gülmüyor. Yorgun olduğunda, ki genellikle öyle oluyor, gülmüyor, bir şeye sinirlendiğinde gülmüyor. Yeri geldiğinde de gülüyor. İnsanları gülüp gülmemesi ile yargılamak bence çok yanlış.

Hem nedense çoğunluğun bi'Krystal'e karşı nefreti var. Fanficlerde Kai konuluysa ana karakter kız geliyor Kai ile sevgili oluyor ve Krystal orada onları ayırmaya çalışan şirket zoruyla sevgili olmuş kişi konumuna düşüyor. Elbette insanlar istediklerini yazabilirler ama yanlış anlaşılmaya sebep oluyor.

Şöyle bir konu da var ki ben onların şirket zoruyla birlikte olduklarını sanmıyorum. Gayet de gerçekti bence. Kimisi Kai'den uzaklaştığını, Exo'yu terk edeceğini falan söylemiş. Kusura bakmasın kimse ama milyon kişi içerisinde oppanız sizi bulup da evlenmeyecek herhalde. Onlar da insan ve bir insanı sevdiklerinde ister bu insan sevdiğiniz isterse sevmediğiniz birisi olsun katlanmak zorundasınız çünkü oppanız onu sevmiş. Gerçek fanlar fanı olduğu kişinin üzülmesini istemezler ve eğer fanları oldukları kişi başkasını seviyorsa ve onunla da çıkıyorsa üstelik mutluysa bir şey demez. Zaten deme hakkı da ona düşmüyor :D

O yüzden şu ilişki olaylarında falan oppanız tek sizinle evlenmeliymiş gibi davranmayı keserseniz bütün insanlık için çok güzel olacak^^ İdolleri kırıyorsunuz.

Diğer konu zaten daha üç üye ayrılmışken artı Baekhyun ve Taeyeon skandalı çıkmışken neden Kai'ın skandalı çıktı? Daha da bekleyemiyor muydu da biz fanlara iş açtı? Giderek soğuyoruz gruptan falan filan feşmekan zırva.

Üye ayrılması konusunda bir şey demeyeceğim ama Baekhyun ile Taeyeon ayrı bir olay zaten. Bu ilişkinin gerçek olup olmadığı ile kesin bir görüşüm yok ama bu yine de biz fanlara düşmez.

YANİ NE OLUYOR SİZİNLE EVLENMESE DE BAŞKA BİRİYLE SEVGİLİ OLSA, BAŞKA BİRİNİ SEVSE?

Kai ve Krystal'in ayrılması ise... Bence fanlar onlara oldukça zarar verdiği için oldu. Ne deyim, üzüldüm. En çok desteklediğim ilişkiydi.

İdollerinizin üzülmesini ve daha çok böyle skandalla karşılaşmayı, başka fanların kötü davranmasını istemiyorsunuz değil mi?

O zaman kimsenin ilişkisine karışmayın. Herkes herkesi sevebilir.

Bir sonraki bölümde görüşmek üzere^^




K-Pop Hakkında 159 ŞeyWhere stories live. Discover now