87. Bir Garip NCT pt.1

1K 30 239
                                    

Merhaba^^

Sanırım şubat tatilinden beri bölüm atmıyorum:((

Ama sonuçta şu an buradayım ve ben zaten arada böyle uzun zamanlar kayboluyorum biliyorsunuz ki.

Neyse ki hasta oldum, eve geldim ve yazmak için vaktimin olduğuna karar verip yazmaya karar verdim.

Şimdi asıl NCT kısmına geçip neden başlığın böyle olduğunu ve sonrasında ne olacağını ve bu bölümde neler anlattığıma bakmadan önce, buralara yazmadığım süre boyunca olan şeylerden bahsedeceğim, cb'lerden falan. Bu yüzden cb'ler hiç ilginizi çekmiyorsa ve gündemle ilgilenmiyorsanız ve tek istediğiniz NCT çocuklarınızı görüp gitmekse burayı atlayabilirsiniz. Ancak ve ancak bu genel bir K-Pop kitabı olduğundan, ilgilendiğiniz ve görmek istediğiniz tek şey NCT olamaz yani burada kaldığınızı düşünerek devam ediyorum:

1) Mamamoo-gogobebe: Şimdi ben bu şarkıyı sevdim. Klip de iyiydi. Yani genel olarak Mamamoo'yu seviyorum zaten. Ama bende şöyle bir problem baş gösterdi ki Starry Night'ta Solar'ın saçlarını sarı gördüğüm andan itibaren onu Khalesi'ye benzetiyorum ve Game of Thrones'un da güncel bir konu olduğu zamanlarda bu daha da arttı. Kızın saçları tekrar kahverengi oldu ama ben hala Khalesi konusundayım:D

2) Anda feat. R.Tee-What You Waiting For: Bu şarkı baya iyiydi lakin hiç olmayacak zamanda çıktı, bu yüzden araya kaynadı. Hem YG'nin tartışmalı olduğu bir zamanda hem de kendisi bir zamanlar Seungri'nin kızı olarak anılmışken pek uygun bir zaman değildi yani. Yine de daha uygun bir zamanda çıksaydı dans kısımlarıyla falan daha fazla ses getirirdi. Az önce dediğim gibi dans kısmı (ki zaten Anda yani bu dans konusunda ondan her şeyi bekleyebilirsiniz) ve beat drop+nakarat kısımları çok iyiydi.

3) Twice, Super Junior D&E cb'si, Heechul'un solo debutu: Twice'ın Fancy için konsept fotoğraflarına falan baktım ve beklentim yükseldi çünkü baya iyi gözüküyordu. Super Junior için geçen yaz yazdığım bölümden beri (ondan önce de seviyordum ama bu kadar değil) bir şeyler çıkartmaları için deliriyorum ve Donghae ve Eunhyuk'un da kimyasını, arkadaşlıklarını acayip sevdiğim için bunun hakkında heyecanlıyım. Heechul için ise ölüp diriliyorum. Heechul'ün çok fazla programını izledim ve sırf Heechul için (tabii programın kendisi de güzel de) yaza doğru Knowing Bros'un hepsini izlemek isteyen birisi bile oldum. Bu debut için ne kadar heyecanlı olduğumu siz düşünün!

4) Bts-Boy With Luv: Genel olarak albümü de şarkıyı da sevdim. Halsey'e de düştüm her zamanki gibi. Sadece, milletin sadece şarkı Bts'in diye şarkıdan nefret etmediği ya da ne bileyim fandom yüzünden milletin onlardan iyice soğumadığı, fandomun daha iyi olduğu, güzel bir fandom ve üyelerle yarattığımız o nadir ve güzel anlara sahip olduğumuz zamana geri dönmek isterdim.

4) Blackpink- Kill This Love: Klip o kadar para harcanmış gözüküyordu ki... Paracıklar paracıklar gözlerimin önünden geçti ilk izledikten sonra. Ama karşılığını aldılar mı? Evet. YG'yi bulunduğu durumdan biraz olsun kurtardı ve rahatlattı mı? Evet. Bir anda o kadar fazla başarı yakaladılar ki YG'nin yönetmeye çalıştıkları bu kriz anında ilk onlara cb yaptırarak çok akıllıca davrandığının herkes farkına vardı. Bu arada albümü de şarkıyı da beğendim. Albümdeki diğer şarkılara hemencecik ısınmama rağmen Kill This Love'ı ilk dinleyişte sevemedim ama sonradan ısındım. Ayrıca BlackPink'ten söz açılmışken, konserlerine Harry Styles ve DJ Snake'in katılması beni şoke etti. DJ Snake'in sevdiğini zaten biliyordum ama Harry... Bir Directioner ve Styler olarak Harry'yi orada gördüğüm an şok oldum, umarım sahne arkasında kızlarla tanışmıştır çünkü onları bir karede görmek baya iyi olurdu. Üstelik DJ Snake de Harry de dünya yıldızları ve bunun kızlar için süper olduğunu düşünüyorum. Neyse, Harry için içimde beslediğim aşırı sevgi giderek kabarmadan direk maddeye geçelim<3

K-Pop Hakkında 159 ŞeyWhere stories live. Discover now