46. 2K Özel

346 36 8
                                    

Merhaba^^

2K Özel'e hoş geldiniz. Bir son dakika değişikliği yaşayarak İnfinte ve Hoya'dan bahsetmekten vazgeçtim. Bu yüzden bölümün gelmesi bu kadar uzun sürdü çünkü İnfinite'li kısmı sildim ve orayı silerken yanlışlıkla diğer yerleri de sildim ve büyük bir kaos ortaya çıktı! Az daha çıldırıyordum ama şu an tekrar sağ salim yazmaya döndüm.

2.3K olduk. Baya büyük bir aile haline geldik ve ben oldukça mutluyum. Bu bölümde, normalde bölümlere/serilere ayırdığım konuların hepsinden biraz biraz bahsedeceğim çünkü bir sürü insan benden bir şeyler istedi ve bu insanların her bölüme oy verip yorum yapan okuyuculardan olması onlara teşekkür anlamında 2K Özel'de bahsetmem gerektiği anlamına geliyor. İsim vermeyeceğim çünkü vermek istemiyorum:D Anlarsınız zaten.

Şimdi kendimin bahsetmek istediği bir geri dönüşler başlığı açıyorum. Geçen bölüm yazdım ama yine bir sürü haber ve geri dönüş oldu. Geçen bölüm yazdığım şeylerden tekrar bahsedersem lütfen affedin^^

Bölüm 1: Geri dönüşler, tarihler ve haberler

1 Numara: Lee Gikwang-What You Like: Pekala... Bu şarkıyı gerçekten sevdim. Bu şarkı hakkında gerçekten diyebileceğim tek şey bu:D Sevdim:))

4/5

2 Numara: Exo-Power:  Bunun hakkında konuşacağım. İlk önce, klibi gerçekten çizgi film gibiydi ve Sm bütün CG efekt gücünü kullanmış. Pek fazla hoşuma gitti mi? Hayır. Sm'in daha iyi klipleri vardı. Shinee'nin Sherlock'u gibi veya Taeyeon'un I şarkısı gibi. Ama şarkı güzeldi ve canlı performans ise mükemmeldi. Kai, izlerken 'voaoaoov' gibi garip bir şey dememe neden oldun:D Ayrıca Lay nerede? Ko ko bap'ta olmadığında Çin'de falan işi olduğunu söylediniz ama Power'da hiçbir şey demediniz. Lay çoktan gitmiş gibi hissediyorum ama içimde hala bir umut kalıntısı var... Ayrıldı mı ayrılmadı mı net olarak söyleyin de rahatlayayım artık.

3/5

3 Numara: Ft İsland-Puppy: Şimdi itiraf zamanı... Kim Puppy'i kaçırıp oraya koydu? :D Ciddi ciddi bahsetmek gerekirse, Hongki, yavrucuğum, o saç gerçekten garipti. Sanki bir yıl önce pembeye boyatmışsın da anca şimdi eski haline dönüyormuş gibiydi. Bunun dışında, şarkı gerçekten komikti ve komik olmasına rağmen gayet güzeldi. Biliyorsunuz bazı şarkılar komik oluyor ama gerçekten saçma oluyor.

5/5

4 Numara: 10cm-Pet: Pekala... Bu şarkı oldukça tatlıydı ve gerçekten çok sevdim, klibi de öyleydi. Açık konuşmak gerekirse 10cm'nin sadece ismini biliyordum, bir şarkılarını dinlemişliğim yoktu. Bunu görünce boş olduğum için izleyeyim dedim ve bu hayatımda verdiğim en güzel kararlardan birisiydi.

5/5

5Numara: Gfriend-Summer Rain: Klibini gerçekten sevdim. Şarkı da güzeldi ama Rough ve Navillera'yı tercih ederim. Gfriend'in dansını seviyorum ama oldukça zarif geliyor, biraz bale gibi ama baleye de benzemiyor... Bilmiyorum, öyle işte:D

3/5

6 Numara: Bts

Daha geri dönüş yapmadılar ama çok heyecanlıyım. Ayın 18'inde geri dönüş olacak bilmeyenler için ve albümün ismi, Love Yourself: Her. Ayrıca albümde Best of me diye bir şarkı var ki bu şarkıda The Chainsmokers ile işbirliği yapacaklar.

Buna puan vermiyorum çünkü daha gerçekleşmedi.

7 Numara: Bobby-Runaway, I love you: 

Bobby'nin solo albümü için de hiç olmadığım kadar heyecanlıydım ve sonunda yayınlandı. Ama Yg tarih belirleme konusunda Winner geri dönüşünde olduğu gibi kötü bir iş çıkartmış. Winner, Island ve Love me Love me'yi yayınlayınca çok güzel şarkılar olmalarına rağmen ve listelerde üst sıralara çıkmalarına rağmen ödül alamadılar çünkü aynı zamanda Gfriend, Exo, Wanna One, Snsd, Weki Meki gibi bir sürü grup promosyon yapıyordu. Ayrıca Red Velvet'in promosyonları da yeni bitmişti. Şimdi ise, Sunmi'nin promosyonları yeni bitti, Exo var, Bts var ve yakın zamanda Twice geri dönüş yapacak. Ayrıca Got7'ında geri dönüş yapacak. Gfriend de var. Umarım Winner bu sene yılın şarkısı kategorisinde daesang alır Mama'da, çünkü hak ediyor ve Bobby'de en iyi erkek solo sanatçıyı alır:))

K-Pop Hakkında 159 ŞeyWhere stories live. Discover now