40. Şarkı Önerileri #2

677 40 7
                                    

Merhaba^^

Ben bu serinin formatını değiştirdim kısmen. Hatırlamıyor olanlar için açıklamam gerekirse, bu seride bir grup seçip en sevdiğim beş şarkıyı yazıp yorumluyordum. Yine aynı olay olacak ama sırasıyla. Demek istediğim bu seride bir şey daha yapacağız ve sırasıyla olacak. 

Bu aralar dinlediğim beş şarkıyı yazacağım. Serinin bir dahaki bölümünde ise yine bir grup seçip en çok dinlediğim/sevdiğim beş şarkısını yazacağım. Bu böyle devam edecek.

Lütfen istediğiniz grubu yazın.

Not: Sıralama yok. Aklıma ilk eseni yazıyorum:D

1 Numara: Triple H-365 Fresh

( Soldaki Pentagon'un lideri Hui, ortadaki Hyuna ve sağdaki ise E'dawn: Triple H

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

( Soldaki Pentagon'un lideri Hui, ortadaki Hyuna ve sağdaki ise E'dawn: Triple H

Bir dahaki bölüm grup tanıtımı bölümü yayınlayacağım ve Triple H'den bahsedeceğim. O yüzden pek bir ayrıntı vermeye gerek yok ama genele olarak:

Triple H, iki ay önce debutunu gerçekleştirmiş, Cube Ent.'e (Pislik Cube:D) bağlı alt gruptur. Veya proje grubu. Ya da co-ed. Bilmiyorum ama bana alt co-ed grubu gibi geldi ilk başlarda ve hala öyle düşünüyorum. 1 numara ve 3 numara karışımı:D

( Co-ed erkek kız karışık grup demek. Örneğin: Kard. )

Üyeleri: Hyuna ve Pentagon'un lideri Hui ile benim Pentagon'daki biasım E-Dawn;)

Cube ne yapacağını şaşırdı diyenleri duyar gibiyim çünkü gerçekten şaşırdı ama ben Triple H fanı oluverdim, ki iki ay önce debut yapmış olmalarına rağmen birkaç gün önce keşfettim. 

*Bütün canlı performansları izleyen, şarkılarını dinleyen, klibi milyonlarca kez izleyen, mv shooting'lere(çekimlere) bakan ve fotoğraflarının hepsine tıklayan yazarınız*

Üstelik dün izlediğime göre Weekly İdol'e katılmışlar, mutluyum. Hepsi çok komikti. 

Ayrıca, sen Pentagon hayranı mıydın, diye soranlar için değildim ama Triple H'i izleyip biasımı E-dawn seçtim:D

*E-dawn bebeğim E-dawn:D*

Şarkı için, güzel. Klip içinse:

Cube amca yaş sınırlaması koyup klibi iki farklı şekilde yayınlamaya üşenmiş herhalde. Bir yatak sahnesi vardı, E-dawn ve Hyuna'nın, sonra yanlarına Hui falan gelip uyuyordu:D Orada bazısı tövbe tövbe deyip yine de izledi, bazısı mv'yi kapattı, kimisi tepkisiz izleyip klip bitince şoktan çıkamadı.

Ben klip bitince şoktan çıkamadım:D

Yaş sınırlaması koysaymış keşke. Ya da iki farklı klip yapsaydı Bts'in I need you için veya Vixx'in Voo doo doll için yaptığı gibi. Tabikide on sekiz yaşının altındakiler yine gidip izleyecekti ama Cube ruhsal dayak yememiş olurdu netizenlerden:D

K-Pop Hakkında 159 ŞeyHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin