59. Gündemde Neler Var? #4

536 29 1
                                    

Merhaba^^

Şimdi, ben bir bölüm yazacaktım, ama hakkında yazacağım kitap kaldırılmış ve bu yüzden yazamadım. Sonra moralim düştü. Sonra sınav sonuçları açıklanacaktı falan onun stresine girdim, o yüzden yazamadım:D

Ama şimdi yazıyorum:)

Uzun zamandır yazmadığım bir bölüm ama ben üç ayda falan bir bölüm yayınladığım için aslında birkaç bölüm önce falan yazmış gözüküyorum. Neyse:D

Sonraki grup tanıtım bölümü Super Junior olacak, şirket ise Starship olacak. Şarkı önerilerinde Winner, dizi-film önerilerinde Busan Treni adlı film olacak. Bölümlerin yayınlanma sırasına göre söylemedim ona takılmayın bu arada:D

Skandallarda ya Shinhwa ya da Park Bom'a değineceğim, hangisini istediğinizi yazabilirsiniz, fark etmez diyorsanız onu da yazın yani. Yorum sayısı artsın biraz:)

En Sevdiğim Replikler diye bir seri vardı yüzyıllar önce, ne olduğunu hatırlamak istiyorsanız altıncı bölüme gidebilirsiniz buradan. Onun bir sonraki ve yüzde elli ihtimalle son bölümünde Exo at Dinner'ın replikleri olacak.

Bütün planlarımı söylediğime ve siz de kendinizi hazırladığınıza göre artık bölüme geçelim^^

1 Numara: Unexpected Love

F(x) Krystal ve Exo Lay'in baş rollerini paylaştığı Unexpected Love sonunda vizyona giriyor. Çinli bir şarkıcının (Lay) ve Koreli bir dansçının (Krystal) aşkını ele alan Unexpected Love kesin bir tarihi olmasa da bu yaz vizyona giriyor. İlk olarak filmin çekimlerine Mart ayında 2016'da Kore'de başlanmıştı, daha sonra set Pekin'e taşınmıştı ve Kore ile Çin arasındaki THAAD sorunundan dolayı Mayıs 2016'da çekimleri bitirmişlerdi.

Baya heyecanlıyım:) 

2 Numara: 2018 Albümleri

Şu ana kadar 2018'de dijitalde en çok satan K-Pop albümü İKON'un Return'ü oldu, Bts ve Jang Deuk Cheol onu takip ediyor.

Amerika'nın Billboard'una ve Japonya'nın Oricon'una eşit olan Güney Kore'nin ulusal yerli müzik verilerinin toplandığı Gaon'da 2018 yılının şu ana kadar dijital verilerine göre ilk yarı yılı için Ikon ''Return'' albümüyle zirvede gözüküyor. 

Gaon her hafta resmi sitesinde dijital indeksleri TOP100 listesinde açıklıyor. Dijital puanlar; indirme, stream (dinleme) ve BGM (arka plan müziği) toplamından oluşuyor.

2018 yılının 1 Ocak ve 16 Haziran tarihleri arasında elde edilen verilerine göre; albümlerin elde eddiği dijital puanlar arasında İKON'un 2. tam albümü Return 944 milyon puanın üzerinden dijital indeks kaydederek 1. sırada yer alıyor.

Onu Bts, '' Love Yourself: Tear '' albümüyle 2. sıradan takip ediyor. Jang Deuk Cheol müzik grubu ''Good Old Days'' ile üçüncü sırada yer alırken; solo sanatçı olarak Heize en üst sıraya yerleşiyor-4. sıra. BTS ayrıca 2017 yılında yayınladığı Love Yoursel: Her albümüyle listede iki kez yer almayı başaran sanatçı olarak göze çarpıyor.

İKON'la gurur duyuyorum<3 BTS zaten her gün yirmi tane başarı haberi ile geliyor:D İKON, Return yayınlandığından beri muhteşem bir yükselişte bu beni çok mutlu ediyor<3

Listedeki diğer sanatçıları da tebrik etmek gerek tabii. Heize ve Jang Deuk Cheol muhteşem rakamlara ulaşmışlar.

3 Numara: BlackPink

BlackPink, Billboard HOT100 listesine Wonder Girls'ten sonra giren ikinci Koreli kız grubu oldu. Billboard Hot200 listesinde de rekor kırdı.

Instagram varsa ve YG'yi takip ediyorsanız zaten duymuşsunuzdur, malum YG gruplarının başardığı her şeyi paylaştığı için:D

K-Pop Hakkında 159 ŞeyWhere stories live. Discover now