22. T.O.P'ın Uyuşturucu Skandalı

2.4K 72 54
                                    

Bugünki bölümde bu aralar yaşanan ve gerçekten çok fazla hakkında konuşmak istediğim, herkesten tepki alan bir skandaldan bahsedeceğim. Zaten çoğunluğunuz duymuştur diye tahmin ediyorum. Bekletmeden söyleyeyim en iyisi.

T.O.P (Big Bang) Skandalı

Olayı en başından anlatmaya başlayalım:

Han Seo Hee adında bir stajyer var. Sorunlu genç bir kız. GFriend'de çıkış yapacakmış, yapamadan bilinmeyen bir nedenden dolayı olmamış. Aynı nedenden dolayı Gugudan'daki çıkışı da ertelenmiş. Anlayacağınız stresli olmak için baya güzel bir hayat yaşıyor.

Ve uyuşturucu kullanmaya başlıyor. Polis onu sorguya çekiyor ve testi pozitif çıkıyor, yani kullanıyor. Ardından Han Seo Hee, Big Bang'den Top ile kullandığını iddia ediyor.

Polis Top'u da sorguya çekiyor. Top ilk başlarda bunun sadece bir elektronik sigara olduğunu iddia etse de uyuşturucu testi Han Seo Hee'ninki gibi pozitif çıkınca gerçek ortaya çıkıyor.

Burada bir duralım.

Ben Big Bang'i ve özellikle Top'u çok seviyorum. O yüzden Top'a başına böyle bir dert açtığı için açıkçası kızdım. Zaten askerdeydi.

O bir idol ve biraz daha dikkatli olması gerekirdi. Kore'de yüzündeki sivilce bile skandal yaratırken bunun baya büyük kaos çıkartacağını öngörmeliydi.

Tamam, hadi kullanıyorsun diyelim. Neden kendinden 8-9 yaş küçük bir kızla? İlla gizlemek istiyorsan o kızla yapmamalısın çünkü elbette ki eninde sonunda ortaya kızın kullandığı çıkacaktı ve kız da kendi menfaati için senin ismini verecekti. Bari yapıyorsan gizlice yapsaydın.

O yüzden Top'a sinirliyim çünkü bir hiç uğruna onca yıllık kariyerini çar çur etti. Bu olayın unutulması baya bir zaman alacaktır. Ayrıca üzülüyorum da.

Şimdi devam edelim.

Bundan sonra Top, Gd(Diğer bir Big Bang üyesi) ve Yg özür diledi ama netizenler durmadılar. Hakaret içerikli yorumlar yazmaya, göndermeye devam ettiler.

Top'un bir sakinleştirici ilacı varmış. Çok uzun yıllardır onu kullanıyormuş. Bu olaydan yanılmıyorsam birkaç gün sonra o ilaçtan, gözetim altındayken baya bir fazla içiyor ve bilincini kaybederek hastaneye kaldırılıyor.

Tekrar duralım.

Top uyuşturucu kullanarak kendine zarar verdi. Yani somut olarak sadece kendine. Soyut olarak imajına, sadece kendi imajına değil, grubunkine de zarar verdi. Ama netizenlere, biz fanlara hiçbir şey yapmadı. Üç farklı kişiden özür gelmişken daha fazlası gereksizdi bence.

Cezasını elbette almalı ama özür falan geldikten sonra zaten size hiçbir zarar vermemişken neden daha üstüne gidiyorsunuz çocuğun?

Ha, cezasını çekmesi konusunda kesinlikle çekecek. Tahminimce ya beş altı yıl hapis yatacak ya da bilmem kaç milyon won falan verecek.

Bence para verecek.

Neyse, o kadar fazla hakaret geldi ki, Top kendini sakinleştiricisine yönlendirdi. Ve yine bence, uzun yıllardır kullandığı ilacı yanlışlıkla falan fazlasıyla kullanmadı. Bence bildiğin intihar girişimiydi o. Sonuçta yıllardır kullanıyor. İlacın her şeyini biliyordur.

Uyuşturucu kullandığı için gelen bazı eleştiriler kabul görülebilir ama " ölmelisin, yalancı, o kızla daha neler yapmıştır, keşke ölsen " gibi yorumlar canımı sıkıyor. Kimse ölümü hak etmez ve kimsenin ne zaman, nerede, niçin öleceğine de kimse karışamaz.

Devam edelim.

Top birkaç gün bilinci kapalı uyudu ve bugün uyandı. Şu an bulunduğu hastanenin tekli odaları olmadığı için başka bir hastaneye sevk edildi ve sevk edilirken sadece şunu dedi:

K-Pop Hakkında 159 Şeyحيث تعيش القصص. اكتشف الآن