62. Tanıyalım #5: Super Junior

607 28 100
                                    

Merhaba^^

Gerçekten çooook uzun olan bir bölümle daha karşınızdayım. Yazdığım en uzun bölüm olan GD-Kiko ilişkisinin bölümünün neredeyse yarısı uzunluğunda olmasına rağmen gerçekten çok uzun oldu. 

Biliyorsanız kitap silindi silinmedi gibi bir olay oldu ama silinmemiş ve hala yazmaya devam ediyorum ve umarım siz de okumaya devam ediyorsunuzdur. Çok uzun ve yorucu bir bölüm oldu, umarım beğenirsiniz:))

Super Junior; şu anda 11 üyesi bulunan, 5 alt gruplu, 2005 Kasım 6'da çıkış yapmış, Sm Ent altında bulunan Koreli müzik grubu. 12 kişi çıkış yaptılar, 2006'da Kyuhyun'un eklenmesiyle 13 kişi oldular ve farklı zamanlarda iki üyenin ayrılmasıyla 11 kişiye düştüler. Super Junior-M'de bulunan Henry ve Zhou Mi'yle aslında tam olarak 13 kişi oluyorlardı ama Henry'nin geçenlerde ayrılmasıyla 12 kişi kalmış oluyorlar. (Zhou Mi orijinal Super Junior'da değil sadece Super Junior-M'de.) (Yani herkesle tam olsa 15 kişiler.)

Resmi Fandom İsmiler: ELF (Everlasting Friend yani sonsuza kadar süren arkadaşlık.)

)

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


(Resimde Yesung yok.)

(Soldan sağa; Kyuhyun, Kangin, Eunhyuk, Heechul, Siwon, Leeteuk,Donghae, Sungmin, Ryeowook ve Shindong.)

(Bütün resimleri neredeyse yok ve eskiler de hiç hoş durmuyor:D)

Hadi üyelere bakalım:

Leeteuk

Sahne İsmi: Leeteuk (이특)

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Sahne İsmi: Leeteuk (이특)

Gerçek İsmi: Park Jung Soo (박정수)

Pozisyon: Lider, Vokal, Rapçi

İngilizce İsmi: Dennis Park

Doğum Tarihi: 1983 Temmuz 1

Burç: Yengeç

Boy: 178 cm

Kilo: 59 kg

Kan Grubu: A

Hobiler/Özellikler: Piyano çalmak, beste yapmak, şarkı dinlemek, şarkı söylemek

K-Pop Hakkında 159 ŞeyHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin