94. Uyuşturucunun Kraliçesi: Hwang Hana

1.4K 41 26
                                    

Merhaba^^

İlk önce, bu bölüm +13 ve yaşınız tutmuyorsa içtenlikle söyleyebilirim ki oy vermeden bölümü okumayı bırakabilir ve diğer bölümler için takipte kalabilirsiniz.







Gittiniz mi?


O zaman devam ediyorum:

Bugün, sonunda Burning Sun-Park Yoochun-Hwang Hana bağlantısını kuracağımız ve artık onlardan bahsetmekten vazgeçeceğimiz o köprü bölümüne geldik.

Açıkçası Hwang Hana'dan bahsetmek midemi bulandırıyor.

Peki neden böyle bir bölüm var? Çünkü başta da dediğim gibi Burning Sun, Park Yoochun ve Hwang Hana birbirine bağlanıyor. Bu konunun bir dosya olduğunu düşünürsek, açıkçası dosyayı doğru düzgün bitirmeden kapatmak istemedim. Burning Sun ve Park Yoochun bölümlerinde Hwang Hana'ya olabildiğince çok değinmemeye çalıştım çünkü onu kendi bölümüne saklıyordum, onun başlı başına anlatılacak bir hikayesi olduğuna inanıyordum. Ayrıca Yang Hyun Suk'un bu bölümde bahsedeceğim skandalıyla da baya bağlantılı, Yang Hyun Suk'un skandalından da Burning Sun bölümünde neredeyse hiç bahsetmedim, onu da Hwang Hana'ya bağlayıp bu bölümde her şeyi bitirmekti amacım.

Namyang Dairy Products'ın kurucusunun torunu, Park Yoochun'un eski nişanlısı, internet ünlüsü...ve masum görüntüsünün altında aslında uyuşturucunun kraliçesi: Hwang Hana.

Hadi başlayalım:

Daha önce de milyon kere dediğim gibi Hwang Hana saygın bir aileye mensuptu ve bir internet ünlüsüydü ama uluslararası tanınması, Park Yoochun'la nişanlanması sayesinde oldu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Daha önce de milyon kere dediğim gibi Hwang Hana saygın bir aileye mensuptu ve bir internet ünlüsüydü ama uluslararası tanınması, Park Yoochun'la nişanlanması sayesinde oldu. Çok temiz bir imajı ve çevresi vardı, nişan haberlerinden sonra Yoochun'un fanları onun Instagram sayfasına akın ettiler ve ona  tonlarca destek yorumu gönderdiler. Ama bu sevilme durumu çok kısa bir süre devam etti.

Koreli netizenler, Yoochun'a olan nefretlerini en son çıkan tuvalet skandalından sonra 1 yıl geçmesine rağmen sürdürüyorlardı. Hwang Hana Instagram'da oldukça aktiftir ve bir gün, Yoochun'la gönüllü bir işe katıldıklarını paylaştı ve büyük bir tepkiyle karşılaştı. İnsanlar, bir gönüllü işte çalışıyorlarsa neden bunu milletin gözüne soka soka yaptıklarını anlamadı, sırf ünlü olmak için Yoochun'u kullandığını söylemeye başladılar. 

Ve ardından Hwang Hana, Yoochun'la bir karaoke barda verdikleri eşli partinin hepsini Instagram'da canlı olarak yayınladı ki bu da Yoochun'un nişanlısı olmakla hava attığı ve parasını milletin gözüne sokarak tam bir görgüsüz gibi davrandığı iddialarını güçlendirirken gelen nefret yorumları yüzünden Hwang Hana'nın Instagram'ını silmesine, Yoochun'un ise takip ettiği kişi sayısını azaltıp bütün gönderilerini silmesine sebep oldu. Tabii Hwang Hana'nın netizenlerin dediği gibi, 'trip atıyormuş gibi her iki haftada bir Instagram'ını sildiği' için hesabını tekrar açması pek uzun sürmedi.

K-Pop Hakkında 159 ŞeyWhere stories live. Discover now