81. Genel #3

347 27 21
                                    


Merhaba^^

Yine gündemdeki olaylardan bahsedeceğim ve yarınki bölümde de... ne yapacağımı bilmiyorum. Seçenekler şunlar:

1) YG ve Uzaylıları

2) Youtube Kanalı Önerileri

3) Programları önerdiğim bir serinin ilk bölümü

4) Dizi-Film Önerileri

5) Üç Büyükler: SM vs Yg vs Jyp

6) Mama'nın Düşüşü: Neden ve Ne Zaman?

7) Hangi Grup Hangi Fandom? #3

İşte bu yedi bölümden birini yayınlamayı düşünüyorum ama o kadar kararsızım ki seçimi siz yapın bence:)

Neyse, gündemde neler olduğuna geçelim biz:

Yg Treasure Box'un ilk dört üyesi belli oldu. Spoiler almak istemiyorsanız bu kısmı atlayın:

( SPOILER ALERT )

1) Haruto

2) Kim Jun Kyu

3) Bang Ye Dam

4) So Jung Hwan

Bu isimlerin grupta olacağı bence zaten oldukça belliydi. Bang Ye Dam'ın kendisini ondan daha iyi tanıyoruz artık zaten. Haruto'nun gireceği ilk iki-üç bölümden belliydi. Bir anda fan kitlesi arttı ve Treasure J ne zaman kamera açısında olsa Haruto daha fazla gösteriliyordu. Ayrıca Haruto'nun annesine hayranım kadının evi Big Bang eşyalarıyla dolu<3 Kim Jun Kyu birinci bölümde falan biraz Jinwoo(Winner) gibiydi. Potansiyel var ama çok öz güvensiz. Sonradan zaten bu sorunu aştı ve parladı, hak ettiği yerde. So Jung Hwan zaten herkesi büyülüyordu başta şapkalı olmak üzere. So Jung Hwan olmasa kim girecekti gruba diye düşünüyordum zaten ve o da girdi.

Bu arada ben sadece ilk üç bölümünü izledim ve spoiler yememek için de haberlere bakmadım bu fantastik dörtlü açıklanana kadar. İlk üç bölümden bu kadar belliydi yani kimin olacağı, zaten artık Yg'nin kimleri çıkartacağını anlamak gözlerinden belli. Adamın kimi seçeceği o kadar kabak gibi ortada ki.






Bir diğer konu Jennie ve Kai. Şu anlık onlar için diyeceğim fazla bir şey yok, @baekrystaljung 'un My Kpop Opinions kitabının bakın son bölümüne, o zaten diyeceğim her şeyi demiş, oraya yaptığım yorumu da okuyabilirsiniz.

(Bu arada o kitabı harbi okuyun çünkü muhteşem. Neredeyse aynı şeyleri düşünüyoruz, ruh ikizimi buldum <3)

Ikon'dan Tvxq krizi yüzünden pek hoşlanmıyor olabilirsiniz şahsen bence Ikon'dan hoşlanmamak için en geçerli sebep. Ama şu son dört şarkıları: Love Scenario, Killing Me, Goodbye Road ve I'm OK bence gerçekten muhteşemdi. I'm OK ile aşk içindeyim neden popüler olmadığını anlamadım aynı zamanda Goodbye Road için de aynı şeyi düşünüyorum. Neyse işte bence baya güzellerdi, hiphop havasından baya çıktılar. (Bling Bling ve B-Day krizinden sonra hiphop havasından çıkmasalardı asıl o zaman garip olurdu zaten. )

Hazır Ikon demişken Jinhwan (Ikon) ve Jinwoo (Winner) 'ın dedikodusuna geleyim. Olay şu ki ikisi de parti olan bir mekandalardı, ikisi de sarhoştu sonra Jinwoo balkon tarzı bir yere çıkıp fanlarıyla konuşmaya başladı, sonra Jinhwan da geldi ve baya yakın duruyorlardı bu yüzden bazıları öpüştüklerini düşündü. 1-Orada öpüşmüyorlardı. 2-Buradaki asıl problem bu kadar yakın durmaları değil, o partide sarhoş olarak bulunup sonra balkona çıkıp fanlarla konuşmalarıydı bence ama siz bilirsiniz:D

K-Pop Hakkında 159 ŞeyWhere stories live. Discover now