78. Blackpink'le Çıkış Yapamayanlar

1.1K 45 74
                                    

Merhaba^^

(BU BÖLÜM SONRADAN YAZILIP&YAYIMLANMIŞTIR)

in_krystalized
hesabı yan hesabım. Orada hayran kurgularımı yayımlayacağım. Takip etmeyi unutmayın^^

Bölüme geçersek:

Bugün, arkadaşlar, Blackpink'le çıkış yapması beklenen, bilinen ama garip bir biçimde çıkış yapamamış Yg'nin kadın stajyerleri hakkında konuşacağız^^

Hadi fazla uzatmadan başlayalım^^

Euna Kim / Yuna Kim:

Euna Kim, YG'nin en ünlü kadın stajyerlerinden biriydi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Euna Kim, YG'nin en ünlü kadın stajyerlerinden biriydi. Super Star 3'nin Super Week kısmında yer aldı; ardından Pink Punk'ın, yani Blackpink'in orijinal ismi, bir parçası olarak seçildi ve YG'ye alındı. Ama 2013'te şirketten ayrıldı ve eğitimine geri döndü. Star News'e ayrılışının sebebi olarak şunları söyledi: '' O zamanlarda mental açıdan da şarkı söylemek ve dans etmek açısından da hazır değildim. Sadece yetenekliydim. Becerikli değildim. YG'de becerikli çok çocuk vardı bu yüzden yarış zirvedeydi. Çok eksiğimin olduğunu fark ettim ve bir şarkıcı olmanın benim için doğru yol olup olmadığını çok düşündüm, ardından okula geri dönmeye karar verdim. ''

Ama daha sonra Euna tekrar bir şarkıcı olma hayaline tutundu ve The Ark adlı bir kız grubuyla çıkış yaptı. Şahsen bu grubu ben vaktinde çok sevmiştim. Çok ama çok önceden, BTS'in bir şarkısına cover yapmışlardı ve bu olay baya önceden gerçekleştiği ve BTS de hala popüler olmadığı için The Ark'ın bu cover'ına tepki çekip Bangtan Bomb yayınlayacak ve The Ark'a ölüm tehditleri yağmayacak kadar özgürlerdi. The Ark'ı ben de böyle keşfettim, ne yazık ki grup daha sonra dağıldı. Euna şimdi iki kişilik KHAN isimli bir grupta çıkış yapmaya hazırlanıyor.

edit: KHAN da dağılmış:/

Jinny Park:

Aynı Euna gibi, Jinny de Blackpink'in orijinal üyelerinden biriydi. 1998 doğumluydu ve gruptaki en genç üyeydi. Yaşına rağmen, Birleşik Krallık ve Amerika gibi ülkelerde seksi bulunan bir vücut yapısına sahipti. Bir sürü fotoğrafı ve videosu internette paylaşılıyordu ve komik karekteriyle birçok insanı kendine çekmeyi başarabilmişti. Birlikte stajyerlik yaptıkları için Blackpink üyeleri ile Jinny oldukça yakınlardı, buraya Lisa'yla bir fotoğrafını bırakayım:

 Birlikte stajyerlik yaptıkları için Blackpink üyeleri ile Jinny oldukça yakınlardı, buraya Lisa'yla bir fotoğrafını bırakayım:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
K-Pop Hakkında 159 ŞeyWhere stories live. Discover now