Huszonötödik rész

1.7K 120 17
                                    

Itt a megígért rész! Remélem tetszeni fog! Csók: Vika <3


Ismételten eltelt egy fárasztó iskolai hét. Már április van, ami azt jelenti, hogy nemsoká itt van végre a nyári szünet, és lezárul az iskola. Elmondani nem tudom már mennyire várom. Mark-ék, már annyira nem. Szegényeknek nem keveset kell tanulniuk a közeledő érettségi miatt, emellett ott vannak még a próbák, és ma lesz egy kisebb fellépésünk a főtéren. Az új számomat is elő fogjuk adni, és a banda hivatalosan is megszavazta, és hogy én legyek a dalszerzőjük, így nem kis melót hárítottak a nyakamba, ugyanis havonta legalább egy új dalnak el kell készülnie, és én eddig csak magamnak írogattam. De a fiúk hisznek bennem, én pedig megpróbálom ezt a pozíciót a lehető legmegfelelőbb módon betölteni értük. Sonja elkezdett randizgatni egy sráccal, aki vagy három négy évvel idősebb nála, de azt mondja irtó cuki. A barátnőmnél az ilyen dolgok nem tartanak túl sokáig, főleg nem egy nála idősebb palival. De amíg boldog én nem szólok bele a dolgaiba. Az öcsém és Alison is olyan mint két szerelmes kisgalamb. Sehova nem mennek egymás nélkül, minden délután vagy Ali dekkol nálunk, vagy az öcsém náluk, hétvégén pedig Alison mindig nálunk alszik. Komolyan, szerintem egymás nélkül még levegőt se vennének. Az apámról pedig azóta se hallottunk, hogy lelépett. Anya néha néha telefonált vele, de rólunk nem kérdezett. 

- Mia, ma elhozhatom a koncertetekre a fiút akivel randizgatom? - kérdezte miközben ő az ágyamon feküdt, és megállás nélkül Robert-ről beszélt, én pedig a szintetizátorom és a mikrofonom igazgattam. 

- Persze, nyugodtan. - feleltem. - Amúgy nem kell ilyet megkérdezned. Szívesen megismerném őt. 

- Tudom, de hét ez mégis csak a fellépésed, és ha szükséged van rám, nem fogom őt is elhozni. - mondta. 

- Sonja, értékelem amiért ilyen figyelmes vagy, de nyugodtan hozd el Robert-et. Hidd el, nem fog zavarni, sőt örülök, hogy megismerhetem végre azt a srácot, akiről a barátnőm folyamatosan beszél. - öleltem magamhoz Sonja-t. Majd nem sokkal később megérkezett Mike a furgonnal, felraktuk a cuccaimat a platóra, és elindultunk a főtér felé. Már ott volt Mark, Zack és Josh is, meg persze Emma is, aki az utóbbi időben, mondhatni a menedzserünk lett. - Sziasztok! - köszöntem a srácoknak, Marknak pedig adtam egy puszit a szájára. 

- Szia Szépség. - köszönt vissza a pasim. Annyira imádom, mikor elmondhatom, hogy ő pasim, én meg a barátnője vagyok. - Izgulsz? - kérdezte. 

- Őszintén? Kicsit. - ismertem be. 

- Ne félj, jók leszünk. - kacsintott rám. 

- Jut eszembe, Soni ma bemutatja a pasiját a koncert előtt. Legyél normális. - mondtam összehúzott szemekkel. 

- Mikor nem vagyok az? - kérdezett vissza vigyorogva, majd ment tovább szerelni a hangszereket. 

- Mia! - hallottam meg magam mögül egy hangot, mire megfordultam a tengelyem körül, és Alison-al találtam szembe magam. 

- Szia Al. - köszöntem neki, ám a lány arcán némi aggodalmat véltem felfedezni. - Mi a baj? - kérdeztem. 

- Ben megtudta, hogy Greg-ék elmondták a suliban nagyon sok embernek, hogy ő velük lógott, és most minden áron meg akarja verni őt. - mondta. 

- Oh a picsába! - szitkozódtam. - Rendben, intézem. Te addig légyszi mond el Mark-nak, hogy mi történt, és hogy kézben tartom a helyzetet. Ne merjen utánam jönni! - azzal futásnak eredtem, és meg sem álltam hazáig. - Ben! - kiabáltam, mire az öcsém csoszogott le melegítő nadrágban a lépcsőn. 

- Esküszöm neked Mia, hogy ki fogom nyírni azt a férget! - fröcsögte. 

- Nem nyírsz te ki senkit. Nyugodj le kérlek, majd megoldjuk. Csak könyörgöm neked, ne ma okozz jelenetet, mikor koncertet adunk, és nem tudlak majd megvédeni. Esküszöm neked, hogy amint lement az előadás, megkeresem Greg-et és beszélek vele. De most gyere el velem, mert szeretném ha ott lennél az első sorban. - mondtam. 

- Ah jó legyen. De csak miattad. - sóhajtotta, majd gyors elment átöltözni, és utána elindultunk együtt vissza a főtérre.

Már besötétedett, és csak fél óra választott el minket az előadástól. 

- Mia! - ölelt át Sonja. 

- Hali! Na meghoztad a lovagot? - vontam fel a szemöldökömet. 

- Igen, a színpad mögött vár minket, gyere! - húzott magával, mire én csak nevetve utána mentem. - Mia szeretném neked bemutatni Robert-et, Rob, ő a legjobb barátnőm Amelia. - mondta a barátnőm, mire a srác felemelte a fejét. Sötét barna haja belelógott a homlokába, a barna szemeit pedig dús szempillák keretezték. És ekkor csapott arcon a felismerés. Mert én ismerem ezt a szempárt. Nagyon is jól... 

IF I REMEMBER (befejezett)Where stories live. Discover now