Tizenhetedik rész

1.9K 127 7
                                    

Sziasztok, itt is az új rész, remélem tetszeni fog. Csók: Vika <3


- Jó, legyen. - adtam be a derekamat. Mark és én egy motorral mentünk, ahogyan Dave és Soni is. Zack, Mike és Josh is a saját motorjukkal kelt útra, Emma pedig bevállalta, hogy fuvarozza az öcsémet és Alisont kocsival. Minden tök jól alakult, vidáman indultunk el. De bárcsak ne tettük volna...

A motorral szó szerint hasítottunk ki a város határig. Imádtam ezt a fajta érzést. Mark derekát átkarolva, érezni ahogy repülök. A többiek is ott jöttek mögöttünk, de mi voltunk a leggyorsabbak. Ez a verseny sokat számít. Az emberek kijönnek és fogadnak a motorosokra, ezáltal pénzt nyer. Mark azt mondta, ha sikerül egy nagyobb összeget nyernie, elajándékozza egy árvaháznak. Szeretem benne, hogy önzetlen, és mindig segít másoknak, pedig ki se nézni belőle. Onnan tudtam, hogy megérkeztünk, hogy minden felé embereket láttam és motorokat. Gyönyörű hatalmas motorokat. 

- Na mi van Dark? Már mégse olyan rossz ötlet? - kérdezte Mark, mikor leszálltunk a motorról.

 - Nos meglehet. - mondtam mosolyogva, mire Mark magához húzott és megcsókolt. Közben a barátaink is feltűntek a láthatáron. Mind a négy fiú megy a versenyen, azaz a banda négy fiúja, és én is. Mármint én csak Mark mögött. - Szabad ilyet? - kérdeztem Marktól. 

- Mármint mit? - kérdezett vissza. 

- Ülhetek mögötted egy versenyen? - tettem fel a kérdést másképp megfogalmazva.

- Igen, persze. Ketten fogunk hasítani. - puszilta meg a fejem tetejét.

- Na lám csak, kiket fújt ide a szél! - hallottam meg mögülünk egy irritáló hangot. Mark-al egyszerre fordultunk meg, és találtuk magunkat szembe Greg-el és a drogos bandájával.

- Greg... - sziszegtem a fogaim között a nevét.

- Drága Amelia. Nem tudtam, hogy kijársz ilyen helyekre. Mostanában inkább visszahúzódó lányka vagy. Régen sokkal jobban bírtalak, akkor még nem voltál ennyire befásult. - vigyorgott öntelten.

- Greg, akadj le a nővéremről! - szólt rá erélyesen az öcsém.

- Áh, a legifjabb Dark. Üdv Ben, régen láttalak. Mostanában nem jársz már hozzánk.

- Előbb akasztom fel magam, minthogy megint a bandátok részese legyek. - felelte határozottan az öcsém.

- Nem olyan rossz a mi bandánk.

- Greg, kérlek legyen most már elég, és menj arrébb. - mondta neki Alison.

- Te képes voltál átállni hozzájuk? Azt hittem egy család vagyunk Ali!

- A szüleim nem támogatják az életmódot amibe tartozol, és azt sem, hogy találkozzak veled. - köpte a szavakat az apró lány. Greg ismét szólásra nyitotta a száját, ám nem adhatott ki egy hangot se, mert Mark közelebb lépett hozzá, és farkasszemet nézett vele. 

- Engem nem érdekel, hogy tőletek mindenki fél az iskolában. Hogy ti vagytok a menő drogos brigád. De most azonnal akadj le a csajomról, és a barátaimról, mert esküszöm nem állok jót magamért. - mondta Mark olyan ridegen, amilyet még nem hallottam tőle. 

- Azt hiszed te vagy a király mi? Szerinted le verhetsz engem? - jártatta a száját ismételten Greg. 

- Eltaposlak. - mosolygott rá flegmán Mark, majd hátat fordítottunk neki, és ott hagytuk őt. A verseny pillanatokon belül elkezdődik, mi pedig felsorakoztunk a rajtvonalhoz. Középen egy lány állt, alig takaró ruhákban, kezében egy rajtpisztollyal. 

- A szabályokat már remélhetőleg mindenki ismeri. Aki ma első lesz, az nem kis összeggel gazdagodik. Úgyhogy mindenkinek hajrá! - mondta a lány, majd elsütötte a fegyvert, a motorok pedig sorra bődültek fel, és indultak el. Mark szinte azonnal gázt adott, én pedig szorosan átkarolva őt, néztem a mellettünk, illetve mögöttünk lévő motorokat. Sajnos Mike és Josh elég hamar lemaradtak, Zack viszont tartotta velünk a ritmust. Már szinte mindenkit lehagytunk, mi így hárman, és már nem volt messze a cél. Egyszer csak Greg termett közöttünk, és folyamatosan próbálta letolni az útról Zack-et. Láttam, hogy ebből baj lesz. Majd Greg egy hatalmasat taszított a motorjával Zack-en, aki elveszítette saját járműve felett az irányítást, és konkrétan leszaltózott a motorjáról. 

IF I REMEMBER (befejezett)Where stories live. Discover now