55.

109 9 8
                                    

Natiahla ruku a pri mokrom a teplom dotyku úmyselne-neúmyselného poranenia jej vytiekli slzy. Gaara privrel oči a pootočil tvár. Jeho pery pobozkali Tanarisinu dlaň a mierne mu prišlo zle z hrdzavej chuti v ústach. Na to sa Gaara s krvavými perami pozrel na Inuzuku a hľadeli si do očí. V ten moment sa ich mozgy naladili na rovnakú vlnu. Všetky nezhody naraz obaja hodili za hlavu, vrhli sa na seba a oblievali jeden druhého vytúženými bozkami plných neopísateľnej vášne a neskrotných pocitov. Gaara ju svojím telom zatlačil ku stene a ona mu obe ruky zahrabla do vlasov. Obom sa cez bozky prenášali stony a vzdychania.

„Bože...Tanaris," Gaara sa snažil prehovoriť pomedzi jej bozky, „tak... veľmi si mi chýb-"
„Chýbala...aj ty mne," tiež sa na etapy oddeľovala od neho, „ani si nevieš... predstaviť...ako...moc."
V Gaarovi sa zračilo mierne prekvapenie: „Tanaris...ten list, ktorý...si mi posla-"
Znova ho nenechala dohovoriť: „Gaara...teraz nie...kašli naň...to nie je podstatné," nemohla sa v ten moment ho nabažiť.
Kazekage tak nejako prikývol a ubral sa do hlbokých útrob vášne. Ruku jej zahrabol do vlasov a druhou jej objímal celý chrbát. V tom sa do Tanaris nahnal neúprimný pocit a ona sa v momente od neho odtiahla: „Nie, Gaara."
Srdce mu vynechalo minimálne dva údery. Ruky zvesil z nej: „Tanaris."
Ona sklopila pohľad: „Musíš niečo vedieť," na krátku dobu sa odmlčala, „ja som v Konohe bola s-"
„S Nejim, viem," prerušil ju tento krát on a vydýchol úľavou.
Naopak Inuzuka si prešla šokom.
„Chouji to písal v liste pre Shikamara."

Dievča otvorilo ústa a nevedelo, čo si má myslieť. Čakala by hnev, slzy, žiarlivosť...nič z toho však neprišlo. Rozklepaná stála oproti nemu, avšak čoskoro ju zamestnali znova jeho pery. Bolo mu jedno, že s Nejim spolu boli. On zas zblbol pri Matsuri. Bozk, ktorý jej ako prvý z dlhej série daroval bol jazýčkový a to ju hodne prekvapilo. Nebránila sa.

„Tanaris...aj ja som...šliapol vedľa..." potichu sa priznával pri bozkávaní a na konci vety sa úplne odtiahol.
Ona si ho však polapila a pokračovala v ich doterajšej činnosti.
„Počkaj, Tanaris," odstúpil od nej na dĺžku jeho rúk.
Zavrčala: „Matsuri, kto iný!"

Gaara bolestne zvesil hlavu a Tanaris cítila, ako v jej žilách znova búri krv a pečať sa chveje. Pocit, ktorý jej schladil hlavu bol ten, že na rozdiel od Gaaru, ona mala dočinenia s dvoma mužmi. A to len pred pár hodinami. Rozhodla sa nezazlievať mu Matsuri. Aj keď mala chuť to dievča roztrhať v zuboch.

Pokrútila hlavou a dvihla mu bradu prstom. Očami si vypýtala bozk a on pochopil. Jemne sa pritisol na jej pery a začal ich nežne bozkávať. Ona mu sem tam jazykom prechádzala po hornej pere. Hladili jeden druhému tváre. V tom zacítila Tanaris na sebe divný pocit a keď sa oslobodila od Gaaru, aby ho identifikovala, zistila, že ich premiestnil pomocou piesku do jeho izby.

Tanaris spravila tri kroky vzad a porozhliadla sa po Gaarovej spálni.
„Tak dlho som tu nebola," šepla a jemu prišlo pri tej vete nedobre.
Vedel, že za to mohol on.
„Tanaris," prehovoril vážne a ona na neho pozrela s mierne zaujato prižmúrenými očami, „vtedy som ťa odmietol, pre tvoje dobro. Deidara si ťa chce nájsť. Nájsť nás oboch a myslel som, že keby sme boli pohromade...ohrozilo by ťa to."

Hnedovláska to nestíhala hneď vstrebať. Po asi minútke ticha, kedy jej mozog spracoval všetky informácie, sťažka vydýchla a spomenula si na tie mučiace chvíle. Ledva zadržala slzy, ale všetko jej to vtedy došlo.
„Prosím, neplač," pristúpil rázne k nej a utrel jej oči, „nemohol som ti to povedať priamo...veď," na tvári sa mu vyčarovalo pobavenie, „veď by si ho v spálila na uhol."
Tanaris sa cez hrdlo predralo zasmiatie a to jej zlepšilo náladu. Gaara sa k nej priblížil a zašeptal: „Tak veľmi mi to trhalo srdce. Zabíjalo ma to zvnútra."
Na okamžik sa mu na mieste, kde mal narastenú guču zasekol hlas: „Aj teraz robím presný opak toho, čo by som mal, ale ja to už jednoducho nedokážem," začal jej hladiť líce hánkou a pomaly sa približoval k jej perám, „ak chceš, aby som prestal, tak mi to povedz."
„Pokračuj..." vydýchla Tanaris a ich pery sa naliehavo spojili.

Zmätený Kazekage (pripravuje sa revamp)Where stories live. Discover now