48.

114 10 12
                                    


Tanaris sa po stretnutí s ním, znova ocitla mimo svoje racionálne rozmýšľanie a podišla k nemu. Mladý Hyuuga vo svojom rozpoložení  neváhal. Chytil svojou studenou rukou tú jej a ona sa nechala pritiahnuť k nemu. Toto bola ich klasika, ale to ste si už myslím všimli sami. Ustúpil pár krokov, zvrtol sa na päte a drsne s ňou šľahol o stenu, až vyjajkla. Nevadilo jej to, ba naopak. Chladná stena pod vodopádom sa jej zarezávala do lopatiek, rovnako ako horúčava z muža pred ňou. Padajúca voda na nich špliechala, Tanaris začala tlmene dýchať, keď jej Hyuuga prechádzal prstami po krku. Sám seba desil za to, čo chcel jej robiť a ako. Trochu ako blázon, pomaličky a opatrne sledoval, ako sa jej pery chvejú. Spontánne si preplietli prsty na druhej ruke a muž dvihol spojené dlane najviac, ako jej výška dovoľovala. Pritom sa navzájom prepaľovali pohľadom. Príťažlivý Hyuuga sa pomaly začal približovať k jej perám. Spoločne sklopili viečka a jeho ľadové pery sa nasali na ňu. Prvotný pocit bol zvláštny, no po pár pohyboch sa zosúznili.

Neji jej perami prešiel na krk a telom jej prešla vlna vzrušenia. Vzdychla a naznačila mu, že chce mať uvoľnené ruky. Gesto pochopil a zložil ruky. Bleskovou rýchlosťou schovala dlane v jeho vlhkých vlasoch a začala bozky náruživo opätovávať. Neji bol z počiatočnej absencie jej spolupráce trocha znepokojený. Potešil sa, keď zistil, že sa už Tanaris činí a prechádza mu po nahej hrudi. Aj v tom studenom opojení vody ho obaril vzrušujúci pocit z jej odvahy a dotykov. Nútil sám seba ukľudniť prietoky krvi vo svojom tele.

Prostredníkomjej prechádzal po stredu chrbtice, mokré tielko sa na ňu lepilo. Obkresľovali dokonalokaždú krivku na tele. Doslovne sa prepadával do chtíču. Až ho z toho hlavarozbolela. Veľkými rukami jej stískal boky, keď pošúchal palcami bedrá a zašielnimi aj pod tričko. Mierne mu vadilo. Cez bozk vydrala ston a natisla sa k nemuešte viac. Vychutnával si ten pocit, keď sa triasla po každé, keď bruškánajkratšieho prstu sa premávali na jej pokožke. Husinu mala z toho všade. Postupomčasu sa aj tie malé kúsky nežnosti a jemnosti vytratili. Dobíjal sa na ňu čímďalej, tým vášnivejšie a ona ho vábila čím ďalej, tým neodolateľnejšie. A tohodiny. Pod tokom vodopádu, obaja takmer nahí sa bozkávali, dokým skoronezmrzli na kosť.


„Uááách, dobré ráno," zívol Lee a povystieral sa.
Nikto mu neodpovedal a tak sa otočil po svojich spoločníkoch. Zasekol sa. Videl Inuzuku s Hyuugom s prepletenými telami a ešte s vlhkými vlasmi. Po chvíli sa prebral z tranzu a všetkých zobudil. Tanaris vrčala ako hyena, pretože s Nejim spali asi dve hodiny. Navyše...každého z nich hrýzlo vnútro. Tenten a Gaara. Jeden na druhom videli podobné myšlienkové pochody a na chvíľku od seba odstúpili, zatiaľ čo sa pustili do balenia vecí. Inuzuka naháňali v mysli iné veci ako porovnávanie Nejiho pier s Gaarovými. Nebola na seba hrdá, ale nemohla si klamať. Páčilo sa jej to. Prehltla sťažka a pozrela na Nejiho ustarostenú tvár. Šialenosť, ktorá ho pochytila, nemala u neho toľké výčitky ako u nej, ale cítil sa zvláštne. Všetko to bolo moc zrazu i napriek tomu ho činnosti tohto typu interesovali. A že veľmi...

Štvorica sa dobalila, Tanaris zahasila oheň a behom išli zachrániť rukojemníka. Za tento čas si Shino aj Lee domysleli, čo je medzi Nejim a Tanaris. Aj keď to obaja nechápali, nebol čas na otázky, lebo cieľ bol neďaleko. Po štyroch hodinách cesty sa zastavili u malého opusteného domčeku na kraji rieky. Tanaris vybehla do koruny vysokého stromu a ostatní šli za ňou.


„Takže v prvom rade...Neji," pozrela na neho a on vedel, čo po ňom chce.
„Byagukan!" navreli mu žili okolo očí a pohľadom skúmal okolie, „okolo nás sú dvaja ninjovia. Jeden smerom na západ a druhý na východ."
„Fajn. Týchto sa zbavíme ako prvých," povedala Tanaris, „ako to vyzerá vnútri?"
„Vnútri vidím troch, z nich jedna žena."
„A čo zajatec?"
„Zavretý a zviazaný v pivnici," povedal Neji a žili, ktoré zavádzali chakru do očí, zmizli.
„Dobre. Máme to takto: Lee a Neji, vy pôjdete odstrániť tých na hliadke a ja so Shinom pôjdeme do vnútra. Shino," pozrela na neho, „ty spravíš nejakým jutsu zmätok vo vnútri a ja ich zatiaľ dostanem pomocou ninjutsu."
„Tak to celý ten dom vyletí do vzduchu," poznamenal Shino a Tanaris vytiahla kunai a znepokojivo ho olízala.
„To vyletí," arogantne sa usmiala, „tak, pripravení?"
„Hai!" Lee jej ukázal palec hore a aj spolu so Shinom zoskočili zo stromu.
Neji sa otočil na Tanaris trocha znechutený z tiku s kunaiom: „Dávaj si pozor."
„Budem. Aj ty," trocha neisto k nemu podišla.
Vzal ju za bok k sebe a daroval jej bozk, rukou zahrabujúc do jej vlasov. Na to s Nejim zoskočili zo stromu.

Zmätený Kazekage (pripravuje sa revamp)Where stories live. Discover now