51.

95 8 4
                                    

Nasledujúce dva dni sa medzi ľudské vzťahy v Sune a Konohe vyvíjali všelijako. Tak, ako sa niektorým darilo, iní si so svojimi putami, ktoré si vytvorili, neboli istí.

Medzi riaditeľom akadémie a šéfkou nemocnice sa navrátil kľud a harmónia, akú ešte vo svojom vzťahu nezažili. Čerstvo zasnúbená dvojica úplne zmenila svoj vzťah a prístup jeden k druhému. Shikamaru prestal byť na domáce práce taký flegmatický, lebo si uvedomil, čo vždy bolo na jej pleciach. Vtedy, keď odišla na misiu a on ostal doma sám zistil, čo všetko musel upratať a urobiť, aby mal večeru a nejedol ju v chlieviku. Temari si zas uvedomila, že bez Shikamara nie nič vyše ako mátoha a pochopila, čo pre neho znamená.

Mladá učiteľka Naku mala pred sebou posledné dni dovolenky. Užila menšiu dovolenku s bratom Kazekageho. A práve Kazekage bol ten, komu sa akosi nedarilo. Bližšie povedané: vec, pre ktorú sa rozhodol, nesplnila jeho očakávania. Gaara sa momentálne v týchto dňoch cítil veľmi rozpoltený. Nedalo sa o ňom úplne povedať, že nechcel mať svoju študentku po jeho boku, no miatlo ho to, čo pri styku s ňou cítil. Respektíve, čo necítil. Chcel a nechcel ju zároveň. Netreba hovoriť, ako sa cítila Matsuri. Bola celá bez seba, že sa jej podarilo privábiť Gaaru. Nečakala to tak skoro. Stále však mala obavy, že ak by sa Tanaris a Gaara znova stretli, niečo by sa medzi nimi odohralo. Dúfala, že oddanosť voči Tanaris bude pomaly miznúť...

Vzťah dvoch mladých ninjov, Nejiho a Tanaris, sa zo dňa na deň zmenil. Tanaris čím ďalej, tým vyše prichádzala na to, že byť s Nejim je hlúposť. Postupne si priznávala to, že si pod ním predstavuje Gaaru. Pri dotykoch a bozkoch, keď zavrie oči a z dohľadu jej zmiznú mocné levanduľové oči, bledé líca a tmavý cop, predstaví si Gaaru. Fyzická príťažlivosť, ktorá medzi nimi panovala silnou železnou rukou sa začala taviť pod horúcim náporom ich svedomia. Neji nemal silu povedať jej do očí, že nie je to, čo by chcel. Že nie tá, ktorú chce. Nemohol prestať myslieť na Tenten. Na ich spoločné zážitky, prvé stretnutie, na jej smiech a všetko, čo sa týkalo jej. Obaja mali problém sa preniesť cez ňu. Ich stretávanie sa obmedzilo a keď už sa spoločne stretli, telesný kontakt medzi nimi bol dosť nútený, ľudovo povedané – aby sa nepovedalo...

Tanaris bola už zbalená na cestu do Suny, na ktorú sa mimochodom vôbec netešila. Zašla pred odchodom k Tsunade. Tá jej dala nejakú správu pre Gaaru ohľadom zrazu kage, ktorý sa mal uskutočniť za necelý mesiac. Inuzuka sa vrátila do svojho domu a tam ju čakala rodina, ktorá sa s ňou chcela rozlúčiť.
„Tanaris, opatruj sa mi," objal ju otec a tisnúc ju k sebe, si ju dvihol mierne do výšky...ako keď bola malá.
„Budem," vyškerila sa na neho v snahe zamaskovať jej pocity.
Otec sa k nej zohol a zašepkal jej do ucha, držiac ju za ramená: „Ak máš v Sune niečo nedoriešené, dorieš si to."
Na to mu nič nepovedala a obrátila sa k tete, ktorá ju objala a po nej sa ujala aj Hana. Tanaris bola mierne sklamaná tým, že tam nie je aj Kakashi, ale tak trocha si už na jeho absenciu zvykla.
„My ťa ideme odprevadiť k bráne," odstúpil od nej Kiba, keď rozprestrela svoju náruč.
Živelná štvorka spolu s bratrancom vyšla von a Tanaris si to namierila k zvieratám: „Katonmaru...mrzí ma to, že nemôžeš ísť so mnou."
On potichučky zakňučal a ona sa smutne usmiala: „Prosím, nehnevaj sa."
Husky sa vyškriabal na nohy, pričom jeho majiteľka počula ako mu zavŕzgal kĺb. Ten zvuk ju zabolel u srdca. Vtisla mu na hlavu jemný bozk. Na to sa vzpriamila a zapichla svoje oči do Morimara: „Poď, ty ideš so mnou."
„Potrebuješ senzibila?"
„Hodíš sa mi," poznamenala a rys sa neochotne postavil...

„Tak, maj sa sestra," povedal Segawa u brány Konohy s mierne chladným tónom a potľapkal sestru po ramene.
Tá nad jeho rozlúčkou dvihla obočie a venovala sa Yochimu, ktorý sa jej hodil okolo krku. Nasledoval Nagaya, ktorý ju pohladil po vlasoch. Nakoniec šiel Kiba, ktorý mal vždy vo zvyku, keď sa s ňou lúčil, pobozkať ju na čelo. Tak aj spravil a potom začala Tanaris pomaly odstupovať od nich, no donútila ju zastať táto veta: „Šťastnú cestu, Tanaris."

Zmätený Kazekage (pripravuje sa revamp)Where stories live. Discover now