43.

94 10 4
                                    

Od príchodu Tanaris do skrytej Listovej, ubehli približne dva týždne. Počas týchto dní Tenten odišla na misiu spolu so Saiom. Tanaris ostala bez svojej najlepšej priateľky, čo bolo možno aj lepšie. Trávila čas s Nejim Hyuugom. Či snáď bolo to skôr zlé ako dobré? Musím povedať, že Tanaris mala neustále výčitky, keď sa mala s mladíkom stretnúť, no niečo v nej sa jednoducho chcelo stýkať s hnedovlasým géniom. Tvrdo s ním trénovala, pomáhal jej dostať sa konečne do kondície. Aj keď si to všetko vyžiadalo daň. Samé modriny po jej tele od juukenu. Nejimu to bolo až tak ľúto, že zobral Tanaris k nim domov a tam jej všetky šedé fľaky potrel Hinatinou masťou, ktorá voňala po bylinkách. Dokonca jej ju pri odchode od nich, strčil do ruky s tým, že sa má o tie modriny starať a mastiť si ich.
Vzťah týchto dvoch ľudí sa začal prehlbovať každým dňom. Čo dňom...každou hodinou, minútou. Toto si všimli azda všetci, ktorí ich bližšie poznali. Tanarisiny bratia a jej bratranec Kiba už začali mať podozrenie, že niečo spolu majú, lebo v podstate boli spolu stále. Mladá hnedovlasá kunoichi im stále oponovala s tým, že trénujú, no nikto jej to neveril. Pravda bola zatiaľ však taká, akú ju popisovala Tanaris. Tréning nič vyše...

V Sune zas boli znepokojení aj príslušníci piesočnej rodiny. Kazekage trávil so svojou žiačkou čím ďalej, tým vyše času. Gaara si svoje povinnosti porobil doobeda a potom zašiel s Matsuri na obed, po ktorom sa chvíľku poprechádzali po dedine a na to išli trénovať. Každodenný stereotyp obidvom akosi vyhovoval, trocha sa podobal tomu, ktorý mala Inuzuka s Hyuugom. Gaara dokonca vyradil Matsuri z Temarinho tímu, takže už nemala ani misie. Stále bola zavesená na krku mladého Piateho Kazekageho.
Gaara si k Matsuri vytvoril určité puto. Nevedel ho popísať. Myslím, že to sa ani nedá. Mal zlý pocit na svedomí, keď mal chuť sa nejako k nej vyše telesne priblížiť. To dievča si ho tak povediac namotávalo. Pomaly, ale určite. Vždy, keď sa jej pozrel do očí, nemohol sa od nich odtrhnúť, ako keby ho v jej pohľade držali nejaké nechutné čary. Svojím spôsobom vedel, že robí chybu, no musel sa jej venovať ako študentke a to, že to prechádzalo medzi priateľsky vzťah, ba až niečo vyše, tak tomu nedokázal zabrániť. Dokonca ani on sám to nedokázal. Miestami mal pocit, že stráca nádej na to, že on a Tanaris niekedy budú spolu. Prestal aj dúfať. Díval sa slepo na cestu, kde stála Matsuri a ovládala ho.

Toto sa samozrejme nepáčilo ako Temari, tak aj Kankurovi. Pripájali sa k nim aj Naku so Shikamarom a nepríjemne na ňu zvykli zahliadať aj medičky Maoi s Hikari, ktoré si po Tanarisinom odchode, vybudovali priateľskejší vzťah s ich šéfkou Temari. Nikto z nich nevedel povedať, kde sa toto vyvŕši. Modlili sa, aby k ničomu nedošlo. Kankurou sa snažil tomu priamo zabrániť tak, že sa s Gaarom chcel porozprávať, no skončilo to hádkou, kde Gaara vykričal, že je na čase, aby sa mu súrodenci prestali montovať do jeho milostného života. Áno...dobre ste prečítali. Kazekage sa svojím nestabilným citovým rozpoložením stal mierne ovplyvniteľným...

Jedného štvrtkového doobedia Tanaris znova trávila s Nejim. Trénovali. Ako inak. No tento deň sa dievča nemohlo sústrediť. Tenten sa mala vrátiť z misie. Bola z toho nervózna od rána.
„Aú," zaskučala a uvedomila si, že je na zemi.
„Dnes nedávaš pozor, Tanaris," Neji sa narovnal z bojového postoja do svojej normálnej výšky.
„Ja viem, prepáč," zdvíhala sa zo zeme, „dnes jednoducho to nejde."
„Deje sa niečo?" prišiel k nej a odhrnul jej prameň vlasov za ucho.
„No...vieš," povzdychla si a pozrela mu do očí, „som len nervózna."
„Z čoho?" spýtal sa a začínal mať strach z úzkosti, ktorý jej našiel v očiach.

Ona sklonila hlavu a mlčala. Ani sa nechcela s ním rozprávať o Tenten. Vždy, chcela vedieť, aký má on postoj k tomu, že sa spolu stýkajú, no nikdy nemala odvahu sa na niečo také spýtať. On túto odvahu hľadal od doby, ako prišla Tanaris domov. Vedel, že sú najlepšie kamarátky a on nikomu nechcel kaziť, to čo si za tie roky vytvorili. Preto sa bál, že ako príde Tenten do dediny, Tanaris preruší s ním kontakt. To však Tanaris nemala ani náhodou v pláne.

Zmätený Kazekage (pripravuje sa revamp)Where stories live. Discover now