49.

109 8 7
                                    


Bol to nezvyk, držať sa niekoho. Cestou si nadávala na to, že najprv skučí za to, že s Nejim to prehnala a pred chvíľkou sa s ním bozkávala najdivokejšie vôbec v jej živote. Pripadala si trocha ako husa, ktorá nevie, čo chce. Pozrela na neho a skúšala sa usmiať, no hneď, ako on odvrátil svoj zrak od nej, úsmev jej zamrzol. Vybavili sa jej Tsunadine slová o tom, že sa tam má vrátiť. Do Suny. V hlave sa jej zjavil aj obraz toho, ako sa pri jej odchode Gaara správal. Nechcel ju pustiť. Zatúžila po tom pocite, keď ju držal. Stisla Nejimu ruku a zavrela oči a vybavovala si pocit, keď takto robil Gaara.
Nejimu sa hlavou preháňalo veľmi veľa otázok. Najviac smerovali na to, čo si pomyslia, ak ich spolu uvidia? A Tenten? Nebol pripravený na to, aby ich ľudia spolu videli. Hlavou mu prestrelila ďalšia úvaha. Nie je dozretý na vzťah, pokiaľ sa nechce s ňou ukazovať na verejnosti?

„Neji, Tanaris!" mával im Lee pred kúpeľmi.
„Tak, užite si kúpeľ," povedalo trocha nútene dievča a pobozkala Nejiho na líce.
Lee s radostným podskočením, odhrnul záves vedúci do mužskej časti a Neji sa za ním otočil a opätoval jej bozk na líce. Na to vykročil chrbtom k nej, no tesne pred zeleným závesom s nápisom muži, sa zastavil a očkom pozrel na Tanaris, stále otočený k nej zadnou časťou tela: „Deje sa niečo?"

Otázka ju skoro zrazila na zem. Bola na Nejiho veľmi strohá, no Tanaris si neuvedomovala, že zírala ako zmučený pes.
„Nič, Neji," zaklamala mu a pozrela na neho, dúfajúc nad svojou presvedčivosťou.


Neji mlčal a z toho ona zneistela. Zaťala zuby a čakala hocijakú reakciu alebo čokoľvek, čo by spravil. Mladý Hyuuga pohol jednou rukou a Tanaris ju s mierne zažmúrenými očami sledovala. On siahol na gumičku vo svojich vlasoch a rozpustil si ich. Vietor, ktorý začal znova fúkať, sa mu začal pohrávať s tmavými vlasmi. Trblietali sa tisíckami odtieňov čiernej a hnedej. Tanaris prekvapene sledovala pohybujúcu sa clonu vlasov a napadlo ju, že ho vidí prvý krát bez copu. On sa pousmial so zavretými očami, rukou odhrnul záves a tak zmizol Inuzuke z dohľadu.

Ona pomykala hlavou, aby sa dala dokopy a potom aj ona vstúpila do kúpeľov. Zaplatila a dostala uterák. Pobrala sa do šatne, kde sa vyzliekla a obmotala okolo seba veľkú zeleno-bledú osušku. Vyšla zo šatne a prechádzala okolo zasúvacích dverí, cez ktoré boli počuť dialógy žien, hlasný smiech a chichotanie sa. Tanaris chcela byť momentálne v kľude, aby mohla nad tým všetkým premýšľať.

Začínala mať pocit, že spravila chybu. Nie! Aby som to správne povedala, tak ona VEDELA, že robí chybu. Snažila sa však vnútri presvedčiť, že to tak nie je a že to nie je také zlé, ako sa zdá. Prešla už okolo šiestich dverí a zrazu pri siedmych zastala. Započula odtiaľ len tiché zašplechotanie. Vynoril sa v nej kus nádeje na to, že bude môcť byť chvíľku bez Nejiho a v nekľude svojich myšlienok. Tanaris spokojne odsunula dvere a všetka nádej, ktorú mala sa doslovne rozdrapila, rozmliaždila a zničila navôkol nej.
„Ahoj Tanaris, už ste prišli z misie?" úprimný úsmev zabehol jej smerom a bodol ju rovno do srdca.
„T-Tenten..."

„...chutilo ti, Gaara?" usmiala sa Matsuri na neho a on dvihol hlavu od taniera.
„Rozhodne," povedal a na tvári mal spočiatku svoj klasický výraz, no potom ako uzrel jej tvár sa usmial, „túto reštauráciu otvorili včera."
„Viem, moja teta tu robí kuchárku. Majú tu dobré jedlo," uchopila paličkami kúsok kuracieho mäsa a vložila si ho do úst.
„Tak potom varí skvelo," ukázal jej rad dokonalých zubov a Matsuri vypúlila oči, „č-čo sa deje?"
Gaara položil Matsuri koktavú otázku a tá sa na nej zasmiala a pri tom sklonila hlavu. Na to ju znova pozdvihla: „Hah, nie ja len, že ste...teda...že si sa ešte takto nikdy neusmial."
„Ako?" dal hlavu na bok a nevedomky sa zatváril ako malé zvedavé chlapča.
Matsuri sa znova zachichotala, až sa jej líčka zaliali červenkastou farbou: „Predsa zuby. Usmial si sa so zubami."
„Ani som si to neuvedomil," až sám seba udivil.
„Nevadí, bolo to roztomilé," povedala naoko nezaujato, dívajúc sa po ľuďoch v reštaurácii...

Zmätený Kazekage (pripravuje sa revamp)Where stories live. Discover now