9.

159 18 4
                                    

Ráno sa Tanaris zobudila na rachot, ktorý vychádzal z kuchyne. Zľakla sa až skoro spadla z postele. Keď sa dostala z šoku zistila, že je v Gaarovej posteli. Zašla do kúpeľne umyla si tvár i ruky a zamierila do kuchyne. Naskytol sa jej zaujímavý pohľad: Gaara s hnedou zásterou pripravoval raňajky. Práve miešal nakrájanú zeleninu vo veľkej mise. V kuchyni bol neskutočný neporiadok. Drobné kúsky zeleniny po zemi, omáčka postriekaná po kuchynskej linke a kopa špinavých riadov. Vidieť Kazekageho variť, ešte k tomu s mamičkovskou zásterou bolo smiešne. Dievča sa ospalo rozosmialo.

„T-ty si už hore?" prekvapene sa otočil, pripadajúc si trocha blbo za ten neporiadok.
„Áno, zobudilo ma tvoje buchotanie," zachichotala sa.
„Nechcel som ťa zobudiť...Prepáč mi ten neporiadok. Snažil som sa ti spraviť," trocha sa začervenal dívajúc sa psími očkami.
„Neospravedlňuj sa. Musím uznať nečakala som, že mi budeš robiť jedlo. Nemusel si, mohla som najesť v reštaurácii," prerušila ho."
„Raňajky," vydýchol potichu svoju nedopovedanú vetu a rozložil rukou už hlasnejšie, "chcel som ťa pohostiť osobne."
„To je od teba milé..."
Gaara jej rukou naznačil, aby si sadla. Behom pár minút jej doniesol misku so zeleninou, kuracím mäsom a pálivým dressingom. Naložil aj sebe a prisadol si k nej.
„Idatakimasu!" nadšene chytila paličky do rúk.
„Aj tebe."

Jedlo bolo veľmi dobré, Tanaris rada raňajkovala niečo ľahké a zelenina bola geniálna voľba. Ani nevedela ako a miska bola prázdna a žalúdok plný.
„Máš dosť?"
„Áno, arigato," postavila sa a Gaara začal umývať riad, „idem ti pomôcť upratať."
Gaara začal namietať a zobral jej z ruky handričku. Tanaris zažmúrila oči a vzala si ju späť a aby nezabudla...vyplazila mu jazyk.
„Tak ty vyplazuješ jazyk Kazekagemu?" spýtal sa s poloúsmevom.
„Áno si predstav," zasmiala sa, opäť vyplazila jazyk a začala utierať rozšpliechaný dressing.

Gaara sa postavil za ňu a prstami jej prešiel po bokoch. Vedel, že je šialene šteklivá. Tanaris zvýskla a prudko sa prehla dopredu, odhodila handru a otočila sa na Gaaru. Smiech im zamrzol. Ich tváre boli nebezpečne blízko pri sebe. Tanaris cítila ako sa Gaarove ruky držiace ju za lakte roztriasli. To ju podnietilo k tomu, aby sa naopak jej ruky položené na Gaarovych pleciach začali chvieť. Bol pri nej tak blízučko...myslela, že sa z toho zblázni.

Mladíkovi rýchlo stúpol tep a ostalo mu neskutočné teplo. Väčšie ako keď by celý deň sedel na horúcom piesku pri dedine. Nevedel čo má spraviť. Napokon jeho dlane sa dali do pohybu...od lakťov ich začal pomaly premiestňovať na ramená. Tam sa na chvíľku ruky zastavili, no potom jeho ladné prsty ju príjemne zašteklili na krku. Dievča privrelo oči a jej ľahostajne priložené ruky na jeho tele sa prebudili a objali Kazekageho v pase. Tanaris otvorila oči a videla tie odzbrojujúce nebeskymodré oči, v ktorých bolo vidieť nesmiernu túžbu. Z ničoho nič sa Tanaris odtiahla a vytrhla z Gaarovho náručia. Šokovanému Gaarovi ostali ruky chňapať len vzduch. Tanaris sa nahrnuli slzy do očí. Otočila sa chrbtom od neho, aby to nespozoroval. Cítila hlbokú bolesť u srdca, túžila okúsiť jeho pery, ale bála sa vyjaviť sa mu, lebo netušila ako na to zareaguje. Alebo, že či len neskúša na Tanaris aké to je cítiť niekoho pri sebe. Nech premýšľala akokoľvek, všetko jej prišlo zrazu akési šialené.

Gaara sa neveriacky pozrel na Tanaris. Jeho pohľad získali dlane, chveli sa mu ako starému nevládnemu človeku. Nechápal jej správanie.
'Prečo sa odtiahla? Ak to nechcela tak by sa začala odťahovať hneď...že by v tom bol Neji? ' začal v sebe pociťovať hnev a to sa mu neľúbilo.

Tanaris sa snažila ukľudniť sa. Keď sa jej to podarilo otočila sa na Gaaru a len zo zdvorilosti zachrapčala: „Prepáč..."
Vrátila sa k činnosti, ktorú robila predtým, Gaara sa na ňu tichučko zahľadel a potom pokračoval s upratovaním. O chvíľku bola kuchyňa znova čistá.

Zmätený Kazekage (pripravuje sa revamp)Where stories live. Discover now