28.

115 14 2
                                    


Arisu prebodol hnev a rozbehla sa oproti Tanaris s kunaiom v ruke

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Arisu prebodol hnev a rozbehla sa oproti Tanaris s kunaiom v ruke. Tá len čakala, kým dôjde ku nej. V momente, kedy Arisu chcela pichnúť Tanaris zbraňou do rebier, vyhla sa jej smerom do boku. Dala Arisinu ruku do páky, zobrala jej kunai a spravila jej ním reznú ranu naprieč chrbtom. Študentka bolestne zrevala na celé cvičisko. Toto všetko sa stalo za neuveriteľne krátku dobu, Inuzuka bola na dievča veľmi svižná.
Tanaris upustila kunai a odskočila od nej. Tvár sa jej skrivila a ona si stlačila ľavé rameno. Pečať volala na ňu. Zakusla si do jazyka, aby zahnala myšlienky na jej prekliatie. Arisu sa zviezla na zem. Rana ju neskutočne bolela a oblečenie, ktoré mala na sebe, sa celé zafarbilo krvou. Navyše mokré tričko od krvi sa jej priľnávalo na ranu, čo strašne štípalo. Študenti bez jediného slova len so zdesením pozerali na Arisin chrbát.

„Ešte máš túžbu pokračovať?" spýtala sa Tanaris a hlavou mykla so boku.
Cítila nezvyčajnú túžbu, ktorá potlačuje v sebe už roky. Uvedomovala si, že situácia sa vyhrotila viac než chcela možno očakávala, no faktom zostávalo to, že s jej chrbtom to prehnala. V tom momente si však nedokázala pomôcť. Nechcela to tak nikdy, ale neznášala Arisu.


„Do pekla," čiernovláska zarevala na celú akadémiu, „neprehrám! Katon: Haisekishou!!!"
Arisu vyfúkla z pusy veľký oblak popola, ktorému sa Tanaris nenamáhala vyhnúť - úplne ju zahalil.
Spolužiaci sa rýchlo vzdialili od nich, lebo oblak sa čochvíľa zapáli a ona zhorí. Nikto na cvičisku nechápal, prečo sa neuhla a čakala, kým na ňu dôjde. V oblaku sa vytvorila iskra a naokolo sa objavila kopa ohňa. Arisu sa v prvý moment pokladala za víťazku, no potom jej napadlo, že keď sa neuhýbala asi mala nejaký manéver na únik alebo protiútok iným ninjutsu.

Pýtala sa sama seba, čo je zle. V tom oblak prestal horieť a z jeho posledných hustých pár vyšla Tanaris s úsmevom na tvári.
Arisu spolu s davom detí zhíkla a začala kričať: „Ako je to možné?! Veď to by človeka malo spáliť na uhlík!"
„Varovala som ťa," zastavila a dala ruky v bok, „moje telo nepodľahne tak ľahko ohňu, moja najzaujímavejšia schopnosť."
Mladá kunoichi zaťala päsť: „Čo na tebe nie je geniálne, že?" vytiahla z kapsy dva shurikeny a hodila ich po nej.
Tanaris spravila pečať ovce a tigra. S úsmevom shurikeny vyblokovala silným prúdom teplého vzduchu, ktorý vytvorila na prstoch. Keď to videla myslela, že ju utrhne.

„Nielen ty, si sa niečo priučila...odkedy som v Sune. A to ma inšpirovalo len teplo, ktoré tu neustále máte," úsmev jej zmizol a prišiel vážny výraz, „tak, Arisu. Ukončíš tento duel tým, že sa vzdáš alebo tým, že ťa zmordujem?"
„Moc na výber nemám," zavrčala.
„No, veru nemáš...ale na to si mala myslieť pred tým, než si sa proti mne rozbehla."
„Ako keby bolo jedno alebo druhé nejaká výhra."
„Ba...výhra to bude, keď sa nevzdáš a pôjdeš proti mne."
„A v čom to bude výhra, v tom, že zostanem doriadená?" zvrieskla, krv sa jej v žilách doslovne varila.
„V tom, že neutečieš z duelu ako zbabelec!" zrevala aj Tanaris.

Zmätený Kazekage (pripravuje sa revamp)Where stories live. Discover now