Chapter 81

532 52 6
                                    

" I? Koji je razlog da si me zvao?"  došla sam do crnokosog dečka te zavukla svoje hladne ruke u džepove tople jakne. Kad sam izlazilaiz Harry-eve kuće sama sebi sam se začudila što sam zapravo potrošila više vremena na izgled od 2 minute. Inače to toliko traje, samo uzmem ono što prvo vidim u ormaru te navučem to na sebe bez ikakve volje za životom. Mislim da sam se dosta promjenila npr. počelo me je bit briga kao se oblačim, prepustila sam se Louisu što će me koštati i naravno opustila sam se u društvu ali drago mi je da sam zadržala drskost koju sam uvijek imala i to je ono za što mislim da se nikad neće promjeniti.

 počelo me je bit briga kao se oblačim, prepustila sam se Louisu što će me koštati i naravno opustila sam se u društvu ali drago mi je da sam zadržala drskost koju sam uvijek imala i to je ono za što mislim da se nikad neće promjeniti

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Derek se ustao s crne kožne stolice te me svojim mišićavim rukama obgrlio vrlo lagano.  Nosio je neku plavu traper jaknu i ispod čisto bijelu majicu za koju bi se čak moglo i reći da je i prozirna, mislim da je to namjerno napravio tako kako bi privukao pažnju drugih cura.

"Kako mi je danas moja sestrica?"  sjeo je natrag i nasmijao mi se te sam ja uzvratila neki sarkastični osmijeh i naslonila se na udobnu stolicu.

"Wow

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Wow. Pa 'sestrica' ti je odlično, s obzirom da se njen 'braco' nije javljao više od tjedan dana i sad odjednom želi da se nađemo."  na tu moju rečenicu njemu se osmijeh još više raširio te se cijelim leđima naslonio na fotelju.
"Vidim, karakter isti" klimnula sam glavom i nasmijala se te čekala da i kaže razlog zašto me je pozvao ovdije nakon što se nismo čuli duže vrijeme. Čudno je da sam mu uopće i zapamtila ime jer inače mi treba dosta vremena da upamtim kako se netko zove.  Ima srednje ime kao i njegova 'sestrica' ,bolesno; nikad mi nije bilo jasno zašto ljudi svojoj djeci daju srednje ime. Michelle Louise a on je Ian Derek. Što se mene tiče Michelle je puno bolje od Louise a što se tiče njega Derek je puno ljepše od Iana. . Još mi nije jasno zašto su mene poslali u jebeno sirotište a tog dečka posvojili, valjda su samo htjeli dječaka u svom životu a dobili su mene? Jedno razočaranje? Mislim da kad su saznali spol da su se najrađe htjeli ubiti i povesti mene u smrt sa sobom; ali izgleda da su pronašli riješenje. Bilo bi mi draže da su me ubili.

(zakrivljene rečenice su njene misli)

Kako si lijepo Louisovo ime lagano zapamtila.  Nije ti baš puno trebalo.

"Razog zašto sam te zvao je to da ja želim kupiti cijeli Louisov klub koji on,njegov brat i otac posjeduju. "

" A zašto bi ti ja pomogla?" pogledala sam ga a njegova ramena su se lagano zgrčila te mu se na licu mogla pročitati zabrinutost jer kako mi izgleda ja sam njegov plan A, a plan B nema.

" Zato što sam ja tvoj brat?"  trebati će mu puno više od toga da me uvjeri da mu pomognem. "Ja nemam roditelje, a sigurno ne brata" prostreljila sam ga pogledom jer me je to točno pogodilo u živac. Znam zašto su oni njega usvojili nakon što sam ja poslana u sirotište i dogurala sam do te razine da mi to više čak i ne smeta.

Taman u tome trenutnu je do nas došao konobar tj. do mene pošto je Derek ispred sebe na stoliću već imao kavu.  Konobar me svojim smeđim očima pogledao, nije čak ni stigao pitati što želim a ja sam već rekla 'cappuccino' te se on na to samo nasmijao  te otišao.

"  Jer sve što zaradim mjesečno, pola od toga ide tebi" podigla sam obrve i ironično se nasmijala. "Mene se ne može kupiti novcem Derek, trebati će ti puno više od novca da dobješ moju pomoć"

"A što sa tvojom prijateljicom Norom? Siguran sam da želiš da ona zauvijek ode od tamo? Znaš i sama što će Louisov otac napraviti njoj i svakom tko joj pomogne da izađe od tamo. "zabacio je lagano glavom u natrag. Ima pravo. Ona je od rijetkih osoba koju sam zavoljela i za koju bih napravila sve da u izbavim od tog prokletom mjesta gdje se važalost već nalazi jako, jako dugo.

"Pristajem,samo da ona bude slobodna od tog odvratnog mjesta" nasmijao se te mu  se na licu vidjelo nekakvo olakšanje. " Znao sam da hoćeš" Ovo me navelo na razmišljanje da li bi se brat i sestra trebali ponašati ovako? Ne, pogotovo ne stariji brat koji ima više iskustva u životu nego ja. On bi me trebao čuvati od svakog zla , a ovaj moj me tjera  u to. On ti nije brat, upravo si mu to rekla. Shvati to.

"Kako ti to uppće planiraš izvesti?" pogledala sam ga nakon nekoliko trenutaka šutnje dok je konobar donio moju narudžbu do nas. "Jednostavno. Znamo dobro tko je od nas dvoje u društvu bogataša."

"Ako je to tvoj plan odmah me makni iz njega. Ja ne žeim uvući Harry-a u sve ovo a kuda još da mu kradem novac. Dok si ti sjedio u palači s mamicom i taticom sa tvoje strane ,ja sam spavala na podu dok me nije Harry spasio." prostreljila sam ga pogledom i na licu mu se moglo pročitati kako je iznađen mojim izborom riječi.

"Dobro onda" nasmijao se ." Izgleda da češ onda morati smotati Louisa. Što mislim da neće predstavljati toliki problem" pogledala sam u svoje prste i isprepletala ih te su moje oči odlutale na šalicu na stolu.

"Oboje znamo da želis taj klub zauvijek ugasiti, Louisa toliko neće biti briga pošto se nalazi u najpopularnijem bendu na svijetu te se on ne može zaljubiti tako da ga nečeš povrijediti a bonus ti je to što tvoja Nora više neće morati spavati s različitim muškarcima svaku večer"  koliko god to loše zvuči toliko me i primamljuje jer jedino što želim je da Nora bude sigurna i da Harry ostane izvan svega toga jer je on onaj koji me praktički spasio i za to sam mu zauvijek zahvalna koliko god ja to ne pokazivala.  Kao što je Derek rekao Louisa neću povrijediti jer se on ne može zaljubiti, pogotovo ne u mene. On je oanj tip osobe koji će u 50 godinama kad ga više nitko ne bude htio shvatiti kako je svoj život potratio bez veze i ostati će zauvijek sam. Sam se rodio , sam će i umrijeti.

"Sve  što ti trebaš napraviti je to da Louisa makneš sa popisa vlasnika i sve će propasti."

"Pristajem"

Possessive  -  PREUREĐENJE.Where stories live. Discover now