Chapter 59

770 66 44
                                    

Trebao mi je razgovor s Norom. Nakon dugo vremena sam napokon našla neku žensku prijateljicu tj. osobu kojoj vjerujem i kojoj mogu apsolutno sve reći bez straha da će otrčati do nekoga i sve ispričati. Mislim da ona ni nema kome to reći zbog toga  jer joj je život grozan od početka i to ona nimalo ne zaslužuje,ali desi se. I meni se desilo puno stvari koje nisam nikad ni zamišljala da će se desiti, ali nažalost jesu. Započevši od mojih roditelja od kojih  sam očekivala jako puno a dobila sam jako malo, skoro pa ništa.

"Javim ti ako se išta bude desilo." nasmijala sam se na te njene riječi i izašla iz bijelog auta na hladnu ulicu. Pozdravila sam ju i zalupila  vratima te krenula preko praga. Lagane, bijele pahuljice su padale po umjetnom travnjaku koji si Harry može prijuštiti.

Još malo pa će doći Nova godina, ne znam gdje ću biti ni s kim, možda bi bilo najbolje da lijepo ostanem kući tj. u Harry-evoj kući sama s televizorom i pizzom bez briga. Bila sam samo jednom na nekoj zabavi kao za Novu godinu ali to je bilo još dok sam bila 4-5 osnovne pa to baš ni ne doživljavam kao izlazak van s društvom; baš kao što ni ne doživljavam Božić, jednostavno odkad su mi se loše stvari počele dešavat u životu više se ne radujem tome kao što sam i prije. Nemam  s kime to proslavit i zabavit se, to vrijeme je za mene odavno prošlo, ili sam samo prebrzo odrasla.

Nakon Nove godine je moj rođendan. Točnije 15.1 i tad punim 18. Vrijeme je tako brzo prošlo i  žalim što nisam završila  srednju školu i sad bih išla na fakultet jer sam o tome uvijek maštala još kao malo dijete kad nisam imala pojma kakav je svijet zapravo. Da bar  ono što se desilo se nije desilo tada bih sigurno dovršila srednju školu i išla na fakutet koji bi mi također oni vjerojatno odredili. Bila bih poslušna, mala curica s isplaniranom budućnosti.. Nedostatak toga je to što tu budućnost nebi isplanriala ja, ali sada oni imaju svog divnog sinčića koji završava fakultet i koji je došao tu mješati se u moj iovako nesavršen život.

Sama sebi, na svoje misli sam preokrenula očima i ušla u kuću. Svakim danom što sam više ovdije ta kuća mi se čini manja i više mi uopće ne oduzima dah kao što je nekada znala.

" Gdje si ti bio do sada?" pogledala sam u visoku, mušku figuru koja je meni bila okrenuta leđima, koja se izležavala na kauču samo u bijelim boksericama. Trudila sam se ne skenirati njegovo mišićavo tijelo i gledati ga ravno u oči, ali to je on naravno primjetio i samo se nasmijao.

" Morao sam obaviti nekoliko stvari." prešaltavao je kanale i zaustavio pogled na meni. Moje oči su u tom trenutku prelazile po svakom njegovom zategnutom mišiću na tijelu.

"Pa je to trajalo dva-tri dana?" pogledala sam ga i upitala a on je spustio noge sa stola i pogledao me.

"Da , Michelle. Dugo je trajalo jer se radi o bendu i to mi je jako bitno." objasnio je a ja sam samo slegnula ramenima i sjela nasuprot njega na fotelju. Izula sam istrošene ,crne Vansice i naslonila se.

"Gdje planiraš za Novu godinu?" sad se nalazi u sjedećem položaju i naslonio se laktovima na koljena i ruke je stvavio na vrh brade očekujući neki moj odgovor.

" Plan mi je ostati kući s televizorom i pizzom." nasmijao se na moj odgovor i lagano zagrizao usnu, to nije ostavilo nikakav efekt na mene iako je on možda mislio da hoće. Jedino Louis...

"Znači ideš sa mnom do mojih roditelja, nije toliko daleko od Londona, a već si jednom i bila tamo tako da mislim da ti to ne predstavlja nikakav problem." prošao je rukom kroz kosu bacajući smeđe kovrče iza i dajući njegovom čelu prostora da diše.

Slegnula sam ramenima  a on se nasmijao i naslonio iza. Nema ga dva dana i odjednom se pojavi i zove me da idem s njim kod njegovih roditelja na večeru, stvarno ponekad ništa ne razumijem ili to namjerno radi da me zbuni.

"Idem u sobu" ustala sam se i popravila majicu koja mi se podigla. " Hočeš da ja idem s tobom?" pogledao me i nasmijao se te našalio u vezi toga, ja sam samo odmahnula glavom i poklonila mu jedan osmijeh te se uputila prema sobi.

'Da li bi imala vremena da odemo do teretane? Hvata me neka volja xo' poslala sam Nori poruku. Stvarno mislim da bih trebala više posjećivati teretanu i više se brinuti o svome izgledu.

'Naravno, samo ti budem javila kada jer u zadnjih 2-3 dana Harry se previše mota ovuda, pa me zanima o čemu se radi... Javim ti xoxo'

Trebalo mi je nekoliko sekundi da procesiram njene riječi. On je meni rekao da ima posla u vezi benda, kakve veze s njihovim bendom ima neki klub gdje se okuplja ološ? Vjerojatno mi je lagao, ali ne znam koji bi mogao biti razlog za to niti što mi skriva. Ustala sam se s kreveta ostavljajući mobitel tamo, sišla sam niz stepenice u dnevni ali Harry-a nije bilo tamo. Ušla sam u kuhinju a on je, još uvijek bez majce i hlača, stajao tamo i sjeckao mrkvu. Pogledao me i samo mi se nasmiješio.

( Nastavak sutra ako skupite 40 komentara 3:) xx)

Possessive  -  PREUREĐENJE.Where stories live. Discover now