Chapter 4 - uređeno.

4.2K 259 16
                                    

„Molim?" Harry me zbunjeno pogledao te par sekundi nakon sam također dobila zbunjeni pogled od plavokosog dečka kojemu se srce slamalo.

" Da, nemaš od toga ništa. Čekao si je jako dugo i napravio si sve što možeš i ona se nije ni pojavila, rekao si da je rekla da nije imala vremena. Vjeruj mi , da osoba želi našla bi ona vremena za ljude koje voli. Veza gdje se samo jedna osoba trudi i gdje je samo toj osobi stalo ne može nikada uspiti. Zaslužuješ puno bolje i znam da zvučim odvratno i bezobrazno i da ne znam kroz što ste sve prošli ali mislim da je to ono što trebaš čuti. " pogledala sam u njega kojemu su se oči lagano caklile. Bilo mi ga je žao ali trebao bi raditi ono što je najbolje za njega.

Osoba koja je zaljubljena će uvjek drugim očima gledati tu osobu i proći preko nekih stvari preko kojih nikad nebi trebala preći.

„ Nije tako!"  Niall je rekao ljutito na što sam ga ja pogledala u oči. " Gle, svi mi čujemo ono to želimo čuti. Daj si vremena, sve je prolazno. " slegnula sam ramenima i lagano se nasmiješila iako je taj osmijeh bio pun bola i patnje, nasmiješila sam se jer sam suosjećala sa njim. Svi smo mi u nekim situacijama glupi te nam dosta dugo treba da to shvatimo.

Između nas je nakon toga vladala tišina. Niko nije ništa govorio i svi smo bili sami sa svojim mislima, samo ovoga puta meni je glava bila prazna; ponekad je tako i najbolje.

„ Idem u sobu, doći ću brzo."- Harry je rekao te se ubrzo mogao čuti zvuk udara njegovih smeđih čizmi u taman parket. Dok mi je taj zvuk odzvanjao u glavi, sjetila sam se slike koju sam ranije našla u dnevnoj sobi te sam ju izvadila na stol i pogurnula ju nagano prema plavookom dečku ispred mene. Na slici se nalazila prelijepa, mršava i vitka brineta koja se činila jako sretnom. Izgleda kao model.

Mislim da su modeli najtužnija bića na ovome svijetu, konstantno pod reflektorima i traži se da uvjek izgledaju te da uvjek budu savršeni. Stalno su pod pritiskom medija i prate svaki njihov korak. Zapravo, kad bolje promislim mislim da je biti poznat najgori posao na ovome svijetu. Mora da je užasan osjećaj imati sve, dok u stvarnosti nemaš ništa.

„ Tko je ovo?" upitala sam Nialla na što me on pogledao te onda spustio pogled na sliku na stolu i spustio mobitel koji je doslovno bio veći od njegove glave na stol  „ To je Kendall Jenner." Tko je sad to?  Nisam uspjela ništa reći a on je nastavio; „ To je Harry-eva bivša, nisam sigurna koliko je prošlo od njihovog prekida ali bilo je nedavno. Ona je njega ostavila."  Vratio mi je sliku natrag i ja sam ju spremila u džep. Pokušat ću što više doznati o toj situaciji.

„Sad mi je sve jasno."  rekla sam Niallu i u tom trenu je taman Harry ušetao u kuhinju i sjeo stolicu do mene. Niall mi je uputio zbunjujući pogled na što sam se ja samo nasmijala. On i Harry su započeli neku novu temu na koju se ja uopće nisam obazirala.

On je mene uzeo sebi da bi pridobio Kendall nazad. Predpostavljam da je o tome riječ zato što  je on sigurno nije prebolio, nebi ni ja prebolila onakvu curu. Iako  sam navikla na ovakve stvari, uvjek me povrijede; nije baš lijep osjećaj kad znaš da si svakoj osobi na ovome svijetu samo teret.  Koliko jadan i patetičan moraš biti da radiš tako nešto, što bi se trebalo desiti samnom kad ona dođe nazad jer svi dobro znamo da se bivši uvjek vrate nazad.

„Idem ja, vidimo se!" Oboje su se ustali te zagrlili prijateljski.  „ Michelle, evo ti moj broj pa ako ti ikad budem zatrebao ili ti meni s savjetom." Namignuo mi je i stavio ispred mene papir, uzvratila sam mu osmijeh te rekla jedno 'naravno', stvarno to misleći. Ako mogu nekome pomoći , ne vidim razlog zašto ne bih. . Mogu mislit koliko cura želi tih par brojeva unutra. 

„ Jesi dobro? Cijelo vrijeme si odsutna. " Čula sam več poznati, hrapavi glas do mene te samosjetila topao dah na svome vratu našto sam se lagano odmakla od te neugodne situacije što je on to i primjetio ali je ostao u istom položaju jer mi liči kao da ga baš i nije briga.  Nekoliko sekunda mi se po glavi vrtjelo što da mu kažem. Kad već moram biti ovdje i glumiti mu igračku, onda ću se bar potruditi da me zapamti. „ Nisam" rekla sam hladno i pogledala ga u oči. Od tog trenutka mrzim zelenu boju.  „ Zašto?"  osmjeh nikad neće bit na mom licu. „ Zato jer si ti tu." Odgovorila sam drsko.

„ Dođi za mnom." nasmiješio se i ustao sa stolice i stajao tamo gledajući ravno u moje oči. "Čekaš nešto?" upitala sam ga bez ijedne emocije na licu. "Da, tebe." rekao je to te mi se približio malo  i previše blizu te me uzeo za ruku na što sam se ja istog trena ustala i krenula za tim pederom. Hodala sam iza njega te sam mogla osjetiti jak miris njegovog parfema koji mi nije dao da se fokusiram na išta drugo osim njega. Mogla sam vidjeti svaki mišić i tetovažu ispod te prozirne majice i nije mi bilo žao.

Sjela sam na kauč dok je on tražio nešto po ladicama i onda sam shvatila da je tražio daljnjenski i uzeo si par minuta da namjesti neki film i kad je napokon uspio je sjeo malo preblizu meni te sam se ja na to odmakla. "Ne grizem Mišice" nasmiješio se te mi razbarušio ovu moju već čupavu kosu.

„ Još jednom me tako nazovi i neće biti dobro. " zaprijetila sam mu na što se nasmijao jer je znao da mu ja ne mogu apsolutno ništa napraviti. Primjetila sam da je svako malo pogledavao u mene dok sam se ja pokušavala fokusirati na film. "Koji film gledamo uopće?" naglasila sam to 'gledamo' jer je on više gledao u mene nego u televizor.

" To ti ne smijem reći." nasmiješio se što me užasno iziritiralo te sam preokrenula očima.

„Jesi li ikada imao curu?" izletio mi je prije nego li sam promislila jeli to pametno pitanje te sam si u tom trenutku samo htjela opaliti šamar. Gdje mi je bila pamet da postavim to pitanje. On se okrenuo te sam mu sa lica mogla pročitati da je ostao zatečen tim pitanjem isto  kao što sam i ja. Sama sam bila svjesna da nije imao samo jednu curu, neko ko zna koliko njih i idalje sam ja odlučila postaviti to pitanje.

"Naravno da jesam. " uputio mi je osmijeh te se lagano uspravio i okrenuo prema meni. Ovo će biti jedan odličan razgovor. " No to nije baš najbolje završilo." pauzirala sam film te ga odlučila poslušati.

"Ona me ostavila" ništa što ja nisam znala. "isti dan kada je rekla da me voli." pokušavao je izvući neki jadan osmijeh kako bi mi pokazao da se osjeća dobro iako i ja i on znamo da je to laž. "Zašto te ostavila? " upitala sam ga te spustila noge sa kauča.

" Rekla mi je da se ohladila od mene što je u prevedenom značenju htjela reći da joj više nisam dovoljno dobar. Znao sam ja to neko vrijeme, samo si nisam to htio priznati. " slegnuo je ramenima i igrao se sa prstenima koje sam tek sad primjetila i kojih je bilo podosta.

"Onda bolje da je nema. " pogledala sam ga na što se on nasmiješio dok je u meni rasla sve veća mržnja prema njemu.

"Postaje kasno." prebacio  je temu te se ustao sa kauča te sam ja napravila isto i uputila se prema stepenicama dok je on išao zamnom. Kad smo došli do vrha me zaustavio i uzeo za ruku.


„ Sutra idemo u obilazak Londona i u shopping." Naravno da idemo, sve da me predobije.  Samo sam kimnula glavom umorno, nije mi se dalo niti raspraravljat niti svađat se s njim sad. „ Laku noć, Mišice!" privukao me jednom rukom u zagrljaj i utisnuo poljubac u kosu, prije negoli sam uspjela išta reć je pobjegao u sobu. Samo sam ostala stajati na hodniku gledajući u brat aod njegove sobe koja su bila dovoljno udaljena.

Idiot.

Napravila sam još nekoliko koraka mračnim hodnikom i ušla u sobu. Makla sam zavjese sa strane da mi malo svjetlosti od vanjske lampe ulazi u sobu.  Uzela sam laptop sa stola i upalila ga i stavila na krevet. Dok se on uključivao presvukla sam se u neku široku majcu i kratke hlače što često nisam imala.  Legla sam u udoban krevet te uzela naptop i stavila ga na svoje noge.  Na google sam ukucala 'Harry Styles' izbacilo mi je preko 7 milijuna pregleda. Kliknula sam na prvo: 'Harry Styles  Wikipedija' bilo je jako puno teksta.  Jednu sigurno pola sata sam to sve čitala i pokušavala sve pohvatati. Bilo je jako puno stvari o ovome dečku, cijeli njegov život je bio na internetu; svima na oči. Jako tužno. 

Još par minuta sam odlučila čitati neke članke i Intervjue od slavne Kendall te sam tako i zaspala.


Possessive  -  PREUREĐENJE.Where stories live. Discover now