Chapter 58

741 68 35
                                    

" Ti joj se ne približavaj!" pogledao je u Zayna i povukao mene za ruku toliko jako da me užasno zaboljele i ustala sam se istog trenutka. Pogledala sam ga a te kristalno plave oči koje su uvijek bile svjetle su sada poprimile tamnu boju.

" Idemo Mich" Molly je cijelo vrijeme prevrtala očima. Odkad me on uhvatio za ruku, pokušavala sam se odmaknut ali mi nije baš iško. Što više nije u redu s njim? Sada me brani i ne želi da me itko dira a onda odjednom se pretvori u bahatog kretena kojemu sam jedina zanimacija u životu ja i koji se trudi uništiti mene i moj život.

" Gdje je Harry?" on je to mene pitao kako bi izbjegao temu . Jebeno ne može biti ozbiljan.

" Što nije u redu s tobom? Došao si tamo, prvo si bio odličan i drag prema meni onda ti je došla Molly koja se počela penjati po tebi i na svaku moju riječ ti bi preokrenuo očima i nešto prokomentirao i onda kad je došao ovaj izazov izvukao si me van. Zašto to radiš stalno? Mislim da ti apsolutno ništa loše nisam napravila i da ne zaslužujem ovakvo ponašanje. Samo mi reci što želiš i zašto to radiš!"

" Ja želim tebe i nitko drugi nema pravo te dirat" rekao je tiho i približio mi se bliže. Ostala sam ukamenjena i pogledala u njegove oči koje su sada sadržale svijetlu boju. trenutak nakon naše usne su bile spojene i čudan osjećaj mi je prošao kroz tijelo. Svaki put kada bi njegove ruke prošle po mome tijelu osjetila bih ogromnu toplinu i želja za njim bi bila još veća.

Nasmijao se kad je osjetio koliko jako ga želim ,uživao je u tome kad može vladati nad mnom. Mrzim taj osjećaj kad ne mogu ništa, to se javlja svaki put kad je on u mojoj blizini. Usne su nam se micale u ritmu koji je on vodio. U svakoj stvari on ima neku prevlast nad mnom a ja u vezi toga i da želim ne mogu napraviti apsolutno ništa.

"Izgleda da ćemo se morat nać još jednom.:" nasmijao se bezobrazno kad je odvojio naše usne. Pogledala sam ga čudno i spustila pogled osjećajući se poniženo. Opet. Uvijek prokleto padam na njega.

/SUTRA UJUTRO/

" Da li se nešto dogodilo između tebe i Louisa sinoć?" podigla sam pogled u Noru koja je spustila šalicu kave. Više nisam mogla ostat u onoj kući sama jer Harry-a cijelu večer kući nije bilo. Mislila sam da ću ga pričekati kad dode da mi kaže gdje je bio, ali on se ni ujutro nije pojavo,pa sam jednostavno odustala od te ideje.

"Zašto me to pitaš?" podigla sam obrve i spustila mobitel na stol. Samo ga nosam uokolo a niti ga ne koristim, jednostavno nemam zašto.

" Jer sinoć uopće nije bio u klubu a zadnji put kad je bio je rekao da ide do tebe. Također ni Zayna nije bilo a on često, skoro pa svaku večer dolazi ovdije." pogledala sam zbunjeno.

"Bili su u Harry-evoj kući i krenuli smo igrati bocu istine, prije toga smo se ja i Louis ljubakali na kauču... Uglavnom tad je bio dobar prema meni sve dok ona Molly nije došla. Onda je ona počela plaziti po njemu, grickati mu uho i vrat i on nju uopče nije micao a cijelo prokleto vrijeme bi gledao u mene i svaki put kad bi ja nešto rekla na to bi on preokrenuo očima i dodao neki njegov slavni komentar koji bi mene odmah ušutkao, a Molly se smije i uživa u njegovom krilu. Zaboravila sam tko je dao izazov Zaynu ali uglavnom Zayn je dobio izazov da se ja i on moramo ljubit minutu i na to je Louis poludio i počeo se iskaljivati na Zayna i mene i onda me izvukao van na silu gdje sam se ja izderala na njega a on je rekao par riječi... i onda smo se ljubili i opet me ostavio.Kao i uvijek." Slušala je svaku moju riješ koju sam rekla i na kraju i sama progovorila.

" Gle, ja mislim da ti se pokušavaš maknut od njega ali to tebi ne ide i on tebe stvarno jako privlači i to se vidi po vašim pogledima i ponašanju jedno prema drugome i ja ti kažem da to na kraju neće uopće dobro završiti." pogledala sam u čašu i ona je i dalje nastavila.

"Znam ga duže nego ti i ja i on smo bili prijatelji s povlasticama i on je radio neke stvari namjerno samo kako bi h ja pala na njega, ali to mu je i uspjelo a kad je to vidio me ostavio. Najgora stvar u vezi tog je to što ja nisam bila jedina cura s kojom je on to sve radio. I sada ih još uvijek ima i nije prestao s time. Mislim da ni nikad neće." na samu pomisao njezinih riječi i kako su oni spavali zajedno mi se želudac preokrenuo.

(ako bude preko 10 komentara sutra odmah ide nastavak xx)





Possessive  -  PREUREĐENJE.Where stories live. Discover now