Chapter 71

699 53 22
                                    

Osjetim mekocu ispod mojih leda i tvrdu, bezobraznu bol u glavi. Blokira mi svaku misao koja mi se pokusava probiti i zaustaviti me u ovom trenutku kad sam mu se predala. Koliko god znam da ovo nije dobro, da cu ujutro vjerojatno zavrsiti u suzama i kasnije pasti u depresiju zelim ovo. On budi svaki moguci osjecaj u meni koji postoji  i zelim da mi radi sve stvari o kojima on, pretpostavljam masta. Mogla sam to vidjeti na njegovom pogledu, nacinu na kojem me dva plava, hladna i bistra oka gledaju te jeziku koji bi svaki puta lagano presao preko usne radeci to jer je znao da ce ta radnja pridobiti moju paznju. Kao sto i je.

Skinuo je svaki komad odjece s mene, a iovako zahvaljujuci mojoj Nori nisam imala puno na sebi.Kaput kojeg sam mi sama skinula odavno, crna haljinica koju je bio najmanji problem skinuti i irni grudnjak s crvenom cipkom pri kraju te obicne crne gacice koje nisu imale nikakav dodatak.

Nisam znala koliko je sati. Nisam znala u sto se upustam. Nisma znala sto mu sve dopustam. Nisam znala kako cu zaliti nakon ovog; ali, svejedno se nisam odupirala. Alkohol me zatocio i ocigledno mu je bio plan da me ne pusti.

Lagano je prelazio svojim uzasno toplim jezikom preko mjesta gdje nije trebao prije nego sto je zapravo usao. Znao je da me to izluduje pa kad je primjetio kako otezano disem, kako jedva drzim svoje oci otvrene i kako ga molim da napravi to ipak se odlucio za tezu verziju;igru. Ljubio me sastrane po bedrima sto je sa moje strane izazivalo trnce i ogromne nalete topline te jos veci uzitak iako jos prakticki nije nista napravio.

"Koliko god jako te zelim izjebat i natjerat da platis za sve do sad sto si mi radila i izgovorila... Ipak necu veceras. Jako si pijana i ne zelim da me zamrzis do kraja" rekao je te sam ja na muku procesirala sve rijeci te hrapav glas koji  je mogao probuditi silne osjecaje u meni. Samo sam zeljela njega u tom trenutu i to je bilo to, osjećaj je stvarno bio neopisiv i bila sam jako nestrpljiva kao i uvijek dok je on volio igrice i to je pokazivao. Vrlo dobro.

"Ima vremena za sve srećo" dok je govorio to stavio je svoju ruku preko mojih usta jer je znao da ću nešto prokomentirati. Koliko god odsutna i pijana bila uvijek sam spremna za dobar odgovor ali on je ovaj put odlucio mene usutkati i u tome je uspio.

Lagano je jezikom prelazio preko mog vrata ostavljajuci ogromne, tople,  ljubavne ugrize, svaki drugi je bio toliko prokleto bolan ali je tako godio, bol i zadovoljstvo u isto vrijeme. Njegov topao jezik je tako prokleto godio mojoj koži, ostavljao je svoje tragove sve do mog pupka, tad je prestao i nije mu dugo trebalo da se spusti niže.   Osjećala sam se kao nikad prije, kad bih trijezna pomislila na to to bi mi bilo tako prokleto odvratno a sada dok on to radi.. nisam se mogla oduprijeti tom užitku.

Njegov jezik se kretao u meni dok sam se ja previjala i rukama trazila plahtu od uzitka koji je vladao mojim tijelom; oci mi nisu mogle biti otvorene. Nisam imala snage za to kao niti maknuti njegovu ruku prije nekoliko trenutaka od mojih ustiju ili prekinuti ovo što mu dopuštam.

Dok je on zavlacio svoj jezik sto dublje u mene i ja sam se osjecala kao da me muci, nisam mogla nista napraviti; nekoliko uzdaha je izaslo iz mojih usta dok mu je to izmamilo osmijeh. Nikad se neću moći riješiti ovog odjećaja; koji je u jednu ruku pun krivnje a u drugu mi je tako drago jer ovo proživljavam i to s njim. Pijane misli su mi prolazili glavom; da li bi mu trebala uzvratiti ovo? Tako sam prokleto neiskusna nebi ni znala što trebal raditi; vjerojatno će ova pijana glava presuditi i napraviti još koje greške za koje ću žaliti ujutro.

Osjetila sam ogromno olakšanje te sada njegov dah između mojih nogu, jezika više nije bilo; završio je te sam se ja odlučila ustati te ga podignuti na noge. Ta moja radnja mu je izmamila blistav osmijeh i mogla sam u glavi čuti sve njegove prljave misli koje će ujutro izaći iz tih usta koje su maloprije...

"Da li si sigurna?" upitao me i ovaj puta sam se ja pijano nasmijala te skoro pala kad sam se išla osloniti na koljena. Uhvatila sam ga za rubove hlača  usput pokupila i bokserice. Promatrao me nekoliko trenutaka i nije dao da mu ih skinem. Gledala sam zbunjeno, iako pijana osjećaj srama je bio prisutan i obuzeo moje tijelo. Koje je bilo golo i izloženo u potpunosti; mogao je sa mnom raditi što je htio a on me upravo spriječio u mojoj namjeri.

"Jebeno ću zažalit ovo" uhvatio me za struk i podigao. "Previše si pijana Michelle, ne znaš što radit ujutro ćeš se osjećat odvratno, neću toliko nisko past"


Louis P.O.V

Pao sam već dovoljno nisko i previše u njenim očima ali kad sam ju vidio onakvu nisam se mogao suzdržat'. Došlo mi je da ju uzmem i jebem cijelu noć da nebi mogla stajat' na nogama ujutro. Ta cura je budila toliku mržnju u meni, zbog sveg što mi je ikad rekla i napravila ju je trebalo dobro izjebat,ali ne večeras. Ujutro ne želim vidjeti prazan krevet, ili još gore; te plave oči pune suza. No usprkos tome znam da hoću, sjebo sam i nisam ju trebao okusit ali jebena želja je bila jača. Ona kratka crna haljinica,... Svi su imali oči na njoj, svaki ju je skidao pogledom a tek onaj s kojim je plesala. On ju je skoro skinuo umjesto mene; to me tako naljutilo da sam moramo ovo napraviti; to je samo više potaknulo ovo što sam napravio; moram svima dati doznanja da je moja a ovo večeras i svi moji ljubavni ugrizi po njenom predivnom tijelu će dati doznanja.

Uzeo sam ju u svoje naručje znajući da se ovog neće sjećati ujutro, čovijek kad popije većinom se sjeća samo rešaka koje je radio te se želi vratiti natrag da postupi drukčije; poludio bih kad bi se ona nekako uspjela vratiti natrag i izbjeći ovo; toliko sam jebeno uživao. I sad dok ju promatram golu na mekim, bijelim plahtama suzdržavajući se da ne legnem na nju i napravim ono zbog čeg bi ona zauvijek otišla. Svaka oblina, crte lica, trbuh, prsa i vrat crvenoljubičast od mojih dodra; sve je to bila ona i sve ju je to činilo prekrasnom.

Zatvorio sam oči i duboko udahno, moram prestat' gledat jer ću napravit ono što užasno želim. Znam da je nevina, znam koliko bi ju boljelo da to sad napravim jer bih iskalio sav svoj bijes ,svoj život na toj plavušici koja mi je 24 sata u glavi i svaku riječ koju mi je uputila, svaki odvratan pogled koji mi je poklonila; sve bi se to pretvorilo u bol. Ujutro kad bi se probudila boljelo bi ju još više od toga nego što ja mislim; kad bi saznala da joj je dečko kojeg najviše mrzi oduzeo nevinost dok nije bila svojesna toga, kad bi se sjetila svega što mi je dopustila i svega što bih joj radio; mislim da bi ju to uništilo a moje srce bi puklo.

Glupa plavušica.

Possessive  -  PREUREĐENJE.Where stories live. Discover now