Chapter 19

2.2K 159 8
                                    

U sekundi smo se nalazili u autu. Trudila sam se svim snagama da mi pogled ne odluta na Harry-a. Njegov prokleti parfem je za sve kriv.  Miris se razlio po autu i nisam mogla izdržati da mu ne dobacim neki sarkastični komentar ili da se zakašljem, ali opet mamio me. Kao da je to namjerno radio. Koliko god sam htjela otvoriti prozor, nisam mogla jer je grijanje u autu radilo a vani je bilo prehladno da bi prozor otvorila pa sam jednostavno odlučila se smjestiti u sjedalo i 'uživati' u vožnji.

Protekla je mirno, malo je bilo dobacivanja i deranja jedno na drugo. Provocirao me trubeći drugim ljudima jer nikad nisam voljela tu proketu trubu. Uvijek bi me glava zaboljela od nje.

" Nemoj me osramotiti pred svima." rekao je što ozbiljnijim glasom. Moglo se primjetiti da pokušava ostati ozbiljan ali u kutu usana mu je bio mali osmjeh koji ga je odavao.
" Nikad se ne zna.." nasmijala sam se i pogledala kroz prozor.  Auto je ulazilo u parking jedne ogromne zgrade, počela sam brojati katove ali nisam uspjela radi ovog Mamlaza ovdije koji je ušao u garažu. Svi novinari koji su bili van su počeli utrčavati unutra skupa s fanovima onog benda čije sam ime zaboravila. Izgleda da se ni nisam trudila.

Harry mi je jednom ispričao kako se on sjetio imena benda, ali nisam mu vjerovala jer nije toliko pametan. Ili ga možda samo podcjenjujem.  Imam osjećaj da svakim danom sve više brine za mene i doslovno mi neda iz kuće, radi sve umjesto mene dok ja samo sjedim i odmaram se. Drago mi je da ne moram raditi ništa ali opet nervira me ta njegova zabrinutost. On mi je kao mama koju nikad nisam imala. Bolje da izbacim ovu temu iz glave.

Trema me počela hvatati  što smo se više približavali ulazu. Novinari te također njihova pitanja i  naravno večina cura je samo otežavala situaciju i to me činilo još gorom i nervoznijom.  Imam osjećaj da će mi srce iskočiti iz prsnog koša.

" Smiri se." Harry me uhvatio za ruku kad smo ušli unutra. " Ti se miči." pokušavala sam zvučati hrabra ali mislim da me njegov osmijeh odavao. I sama sam mogla vidjeti koliko sam se u tom trenutku tresla.

Ušli smo u neku ogromnu prostoriju. Ugledala sam 7 stolica, jedva nasuprot svih šest. Neće valjda svi iz benda bit tu? I Louis? ' Pa da ludačo, i on je dio benda. Gotova si.'  Ovo je prvi put da mi nije drago da mi se savjest javila.

" Vas dvoje slobodno sjednite, ostali će doći brzo. Ali prije toga imamo nekoliko pravila ; prvo i osnovno: uvijek govoriti istinu. Drugo je da za vrijeme intervuiranja nema jedenja niti pijenja nikakvih sokova, grickalica i šta već sve ne i treće al ne i najmanje važno je da ni pod razno nema kihanja." pogledala sam u Harrya i napravila zbunjenu facu. Vidjelo se da suzdržava smijeh i da želi nešto reći ali sam ga ja pretekla u tome:

" Čega nema?" upitala sam. " Kihanja." gospođa već u ranim tridesetima crvene kose mi je odgovorila. Po njoj vidim da se ne smije puno i da ozbiljno radi svoj posao. Po meni osmjeh nebi škodio. Harry me lagano i neprimjetno udario u nogu. To je valjda značilo da moram biti pristojna. " Kako mogu spriječiti kihanje?" pokušavala sam se nasmijati ali me Harryev stisak spriječio. Izgleda da mu je ovo jako važno.

" Ne pitam te možeš li, moraš." preokrenule smo očima u isto vrijeme, krenula sam nešto reći ali u tom trenutku su se na vratima pojavili dečki. Niall, Zayn, Liam i Louis je zadnji ušao svi su me izgrilili što mi nije pasalo ali radi Harrya sam se 'pristojno' pozdravila.  Sjela sam na 4 stolicu. Harry je sjeo s moje lijeve strane a s desne naravno Louis. Trebala sam ovo predvidjeti.

--------------------------------------------

ŽAO MI JE, ŽAO MI JE, ŽAO MI JE, ŽAO MI JE, ŽAO MI JE, ŽAO MI JE, ŽAO MI JE, ŽAO MI JE, znam da sam grozna i da nastavka nije bilo jako dugo i onda kad ga dobijete nema ni 1000 riječi stvarno sam grozna .

Mislim da svakoj osobi koja piše nešto da dođe u vrijeme neke blokade? Kao da zna kako bi nastavila priču ali ne zna kako će to napisati a želi da bude savršeno i mislim da je ovo vrijeme kad ja prolazim kroz tu 'blokadu'??

Još jednom mi je JAKO, JAKO žao i hvala vam što me trpite <3 <3

OSTAVITE MIŠLJENJE I 'VOTE' <3

Volim vas <3

Possessive  -  PREUREĐENJE.Where stories live. Discover now