Chapter 7 - uređeno.

2.9K 205 10
                                    

Zaključala sam ulazna vrata i izvadila ključ iz brave, samo bi mi još trebalo da neko opljačka ovu vilu dok sam ja sama unutra, tko zna što bi se meni desilo. U glavi mi je plan bio da iskoristim ovo vrijeme što ga nema te da malo istražim ovu kuću i vidim ima li išta zanimljivo.

  Ključ sam ostavila u jednoj od cipela koje su bile na podu te sam se uputila po stepenicama do gornjeg hodika te sam skrenula lijevo i odmah otišla do kraja hodnika te do bijelih vratiju njegove sobe.  Otvorila sam vrata te me snašla tama na što sam pokušavala naći prekidač za svijetlo te kada sam ga našla sam upalila svjetlo. Soba je bila malo veća od moje, raspored je bio skroz različit a pažnju mi je zakupio ogroman krevet koji je bio jako razbacan, ako sam išta mrzila to je kad bi neko ostavio nered. Gdje da započnem?

Došla sam do kreveta te se spusila na koljena i pogledala ispod kreveta . Ugledala sam veliku bijelu kutiju, naravno da je toliko predvidiv.  Nasmijala  sam se izvadivši kutiju i sjedajući na pod.  Na njoj je bilo urezano velikim slovima 'Uspomene 2013'  i to jako lijepim rukopisom.  Makla sam veliki poklopac s nje i pogledala u kutiju. Unutra se nalazila gomila slika. Na njima je bio Harry i Kendall. Na svakoj od slika je on izgledao presretno, izgleda da ju je stvarno volio i mislim da je ona probudila ono najbolje u njemu; čak mi je i žao što više nisu zajedno. Bilo bi bolje tako a ne da mene muči i ne govori mi zašto me zapravo doveo ovdije.

Zatvorila sam kutiju i gurnula ju ispod kreveta. Unutra su bile samo slike od njih dvoje i to mi je već postalo dosadno. Ustala sam se te odšetala od ormara i otvorila vratnice te me zabljesnuo miris njegovog parfema. Unutra je većinom prevladavala bijela ili crna boja, rijetko bi bila koja majica u boji. Na dnu su stajale neke tenisice te još par čizama; nisam ovo očekivala, mislila sam da će biti puno više stvari.

Začulo se zvono na vratima. Trznula se i brzo zatvorila veliki ormar. Istrčala sam iz sobe i brzo zatvorila vrata.  Nadam se da neće skužiti da sam mu bila u sobi jer bi onda postavljao pitanja a ja mu ne planiram davati odgovor na to.  Udahnula sam duboko nekoliko puta da smirim disanje i da se neprimjeti da sam trčala. Otvorila sam vrata. Ispred je stajao dečko; kratke smeđe kose, smeđih očiju , to je onaj dečko koji ide s Harryem u bend. Bio je na slici još s njih četvero.

„ Trebaš nešto?" upitala sam i naslonila se na vrata. Nosio je bijelu majcu, plave hlače i crvenu košulju vezanu oko bokova na nogama je imao neke ogromne cipele. Ovje se svi muški jako čudno oblače, prvi put da vidim ovako nešto ali stoji mu  „Ti si Michelle jelda?" glas mu je bio dubok, zamrzla sam se na trenutak. „Da." Pogledala sam ga.

„ Ja sam Liam, prijatelj od Harrya. " klimnula sam glavom.  

" Jeli on  kući?" nasmiješio mi se te sam mogla vidjeti par prekrasnih zubiju.

  „ Ne, nije."  Pogledao me začuđeno.  Da, i ja sam šokirana.

„ Ček, ostavio te samu?" podigao je obrve na što sam ja kimnula glavom. „Mogu ući unutra?" pokazao je rukom prema unutra na što sam se ja odmakla malo od vrata da može ući te ih zatvorila odmah za njim.

„ Znaš li  gdje je otišao?" progovorio je sjedajući na crni kauč u dnevnom. Ja sam sjela na fotelju koja je bila nasuprot njega te nisam skidala pogled sa njega kao ni on sa mene. Čim je njegov prijtelj sa kojim je svaki dan ne zna o čemu je riječ, onda se može odmah zaključiti da je nešto loše.

" Nemam pojma, dobio je poziv i samo otišao." slegnula sam ramenima.

„ Nije u redu što te ostavio samu i otišao tako, ipak nisi tu dugo. " nasmiješila sam se prema njemu te prekrižila noge i rekla: "Nije ga baš briga za mene."

" Nije on takav, on se jako brzo veže za ljude i siguran sam da ima neki razlog sa sve ovo. " prošao je rukom kroz kosu te pogledao prema kuhinji.

Harry Styles  P.O.V  ( Point Of View)

U nosnice mi se uvlačio miris alkohola, seksa i cigareta. Pijani ljudi su plesali u ritmu muzike koja je razarala uši. Većina ih nije mogla stajati na nogama ali su svejedno plesali kao da im je zadnje, poprilično sam siguran da se neće sjećati ničega ujutro i da će ih biti jako sram trenutaka kojih će se sjećati, no tko sam ja da pričam o tome.

Nakon šeste čaše viskija sam osjećao laganu vrtoglavicu te kako me hvata, toplina je obuzimala moje tijelo što mi je jako pasalo no ništa neće zamjeniti Kendall. Trebao sam se naći sa njom ali se ona kao i uvijek nije odlučila pojaviti. Ne želi više ništa samnom i ja sam toga svjestan, no ne želim si to priznati i ne želim to prihvatiti.

Nakon nekog vremena gledanja po klubu u nadi da ću vidjeti viosku brinetu sam osjetio topao dah na svome vratu.

„ Što kažeš da odemo do tebe?"  ispred mene je stala niska djevojka ljubičaste kose otkopčavajući mi gumb košulje. Malo prerano no i nije me baš briga. Znam točno što ću sa njom.

"Naravno. " uputio sam joj jedan osmijeh te ju uhvatio oko struka te krenuo prema izlazu iz kluba. Kada smo izašli vani, kao da mi je hladan zrak opalio šamar kao znak da se trznmem i probudim, no nije baš uspjelo. Mješanje trave sa alkoholom nikad nije završilo dobro.

Kad smo došli do mog auta sam je odmjerio, imala je crne visoke štikle te joj se boja kratke ljubičaste haljine stapala sa bojom njene kose.  Otvorio sam joj vrata svog auta te se ona ponosno zahihotala u nadi da će dobiti ono što želi.

Vožnja je bila jako, jako duga. Od svih ženskih sam baš naletio na nju. Nije se mogla zagasiti, samo je nešto pričala i nisam imao ni snage ni volje slušati sranja koja izlaze iz njenih ustiju. Samo sam se par puta nasmiješio i rekao 'da' iako nisam imao pojma o čemu ta ženska priča. Prenapadna je i predosadna, nije moj tip.

Kada sam  napokon sparkirao ispred kuće u kojoj ni jedno od svijetala nije gorilo sam se okrenuo prema njoj koja je grizla svoju usnicu gledajući u kuću pa u mene.

Nasmiješio sam se te izašao iz auta i pretrčući na drugu stranu otvorivši i njoj vrata. Uzeo sam njenu ruku, zaključao auto te se uputio ka ulazu. Vrata su bila zaključana ali na ključevima od auta sam imao i rezervni ključ te sam ih otključao. Čim sam zatvorio vrata sam napao usne djevojke koje sam doveo u svoju kuću.

Počeo sam skidati njezinu haljinu te sam ju bacio na ogradu stepeništa dok smo hodali prema gore. Napadao sam njezin vrat te zavukao ruku u njezine čipkaste gačice.

Jako dobro sam znao da je Michelle budna i da samo mene čeka.


Michelle P.O.V ( Point Of View)

Mučila sam se već dobra dva sata sa spavanjem jer se nikako nisam mogla namjestiti. To je možda bilo jer sam danas odspavala par sati ili jer mi se on stalno vrtio po glavi koliko god si ja to nisam htjela priznati. Uvukao mi se pod kožu u ovoliko malo vremena i ovo danas me razočaralo i povrijedio.

Mogla sam čuti otključavanje vratiju te sam otvorila oči. Došao je.

Makla sam deku te se brzo ustala krenuvši prema vratima. Na prstima sam izašla vani zbog hladnog parketa te sam sada stajala u hodniku dok mi je pogled bio usmjeren prema stepeništu gdje sam več vrlo dobro mogla vidjeti dvije figure kako gutaju jedno drugo. Harry i Kendall. Nabio ju je uza zid dok su njegove ruke istraživale njeno već njemu dobro poznato tijelo. Kao da nisam stajala tamo, nisu se ni obazirali na mene nego su bili usredotočeni jedno na drugo.

Samo sam blijedo stajala nekoliko trenutaka te se odlučila vratiti u sobu i zaspati ako je to moguće nakon ovog prizora.




Possessive  -  PREUREĐENJE.Where stories live. Discover now