Chapter 77

674 55 10
                                    

"Hej Michelle, jesi mi dobro?" čvrste, istetovirane ruke su me primile u topao zagrljaj koji sam ja s velikom voljom i željom uzvratila. Prespavala sam kod Zayna i zahvalila sam mu se na tomu svemu ali me stalno tjero da mu govorim što se događa i da mu barem dugujem to; nisam mu apsolutno ništa rekla ili ispričala dok sve ovo nekako ne riješim jer mislim ako budem čekala da se ovo samo riješi neće. Problemi se sami ne riješavaju. Uvijek trebaš nešto poduzeti, promjeniti na sebi ili na osobi koja ih je uzrokovala; možda je još koja osoba upletena u sve ovo, tko zna kakve gluposti sve mogu biti iza ovog.

"Jesam" odvojila sam se od predivnog zelenookog bića i zaobišla ga te se razvalila po kauču u dnevnoj sobi. Promatrala sam njegovo lice nekoliko trenutaka dok mi nije došlo u glavi sve one misli koje se trenutno njemu motaju po glavi te vjerojatno ima puno pitanja a ja sam mu odlućila odogovorti na najvažnije pitanje bez da ga on uopće postavi: "Ne Harry, ništa mi nisu značile njegove rječi" preokrenula sam oči i prekorila samu sbee zbog toga jer sam obećala da se neću iživljavati na osobama kojima je stalo zbog drugih ljudi; pogotovo ne zbog Louisa.

"Ja sam ti rekao kakvu reputaciju on ima  i kakav je. Stvarno ne zna što je ono jučer bilo, nikad nisam čuo da te dvije riječi izlaze iz njegovih usta" slegnuo je razvijenim širokim ramenima te se razvalio po kauču koji je bio nasuprot mojeg tj. onog gdje sam ja ležala.

" Znam i sama da je to sve bila gluma" nasmijala sam se u prazno lagano prelazeći jezikom po donjoj usni koja je bila presuha. Harry-u je to privuklo pažnju iako ju nisam mislila privući ili uopće zadobiti njegovu pažnju; sasvim mi je samoj dobro bilo. Sami se rađamo, sami umiremo.

"Koliko god ga i volim toliko i znam da je sve to istina" nasmijao se nekako čudno i promeškoljio te upalio televizor. Namještao je nekoliko jastuka iza sebe i legnuo sve dok nije odabrao ugodnu pozu za leći dok sam se ja razvalila kao da je moja kuća.  "Bolje da si sama shvatila nego da sam ti ja morao objašnjavat" pogledao me zelenm biserima i ja sam se nasmijala na to. Znam na što misli, vjerojatno je očekivao da ću ja stati u obranu Louisa ali normalno da neću; nema jebene šanse i zato se brinuo moje reakcije koja ga je na dobar način iznenadila.

"Ma ne znam zašto se tako ponaša, vjerojatno samo traži neku igračku" preokrenula sam očima i udubula se još više u meki kauč te uživala u toplini zatvorenih očiju jer su bile prokete reklame na televizoru i dok one prođu i zaboravim što sam gledala uopće.

"Čini mi se da se okomio na krivu" nasmijali smo se u isti glas. "I meni" prošla sam ponosno rukom kroz kosu a pošto je u tom trenutku gledao u mene još više se smijao te su mu se rupice još viže izrazile, mislim da je to ono što njega čini predivnim i posebnim ; i ja ih imam ali nikad im nisam davala nikakvu pažnju zbog toga što  mi nisu značile ništa, nisam ih niti primježivala; to je obično lice, po meni odvratno i na kojem mi htjela svašta popraviti. Od očiju do usana, zubiju; skoro pa sve.

"Samo želim odmor od njega, po mogućnosti zauvijek" pogledala sam u svoje prste izbjegavajući zelenooki prodoreći pogled koji je zadržao na meni; Kriste kao da me može pročitati, sve gluposti u mojoj glavi, sme misli, apsolutno svaki jebenu stvar koja je ikad prošla mojom glavom.

" Znam da se vjerojatno puno toga desilo između vas jer nebi tek samo tako ti ono rekao,.. ali mi trenutno stvarno ide na kurac što pričamo o njemu" preokrenuo je očima u iznerviranosti i ukrotio nekoliko loki koje su mu pale na lice tj, preko očiju. Nasmijala sam se na njegov izbor riječi i pogledala u film koji se emitirao na televizoru ali nije mi bio poznat.

"Zayn odlazi iz benda" podsjetio me na moj i Zaynov razgovor sinoć u autu. Rekao je da vše ne može biti menju hima, da se ne osjeća kao da pripada tamo i da ga srce vuče u drugome pravcu i da on želi ići kamo ga srce vodi. Odredio je datum odlaska i apsolutno sve. 25.3. je datum kada bi ih trebao ostavidi, navodno svi ga podržavaju u vezi te njegove odluke jer žele da on bude sretan svi osim maloumnog kretena koji se okomio na mene i on ne želi da Zayn ode jer kao da će propasti i vratiti se natrag plačući. Još se sjećam Zaynovog iznerviranog lica kada je govorio o tome. Pričao mi je i o svojoj djevojci koja ako sam točno zapamtila ime njenog benda; pjeva u Little Mixu. Perrie, kaže da mu je ona najveća podrška u životu i da ne zna što bi bez nje te da ju jedva čeka odvesti pred oltar.

"Da znam sve" nasmijala sam se i prošla rukom kroz kosu na što je on skupio obrve u zbunjenosti. "Dao mi je jedan od svojih stana da prespavam u njemu jer se nisam htjel vraćati ovdije pa smo pričali i sve mi je rekao.." objasnila sam mu ukratko na što je on kimnuo glavom i prebacio pogled na televizor.

"Prije nekoliko dana me je zvala Taylor" pogledala sam ga zbunjeno. "Koja Taylor?" sad sam ja bila ona koja je imala skupljene obrve.

"Swift" nasmijao se.

Possessive  -  PREUREĐENJE.Where stories live. Discover now