Chapter 73

689 72 18
                                    

"Daj Michelle, ne bježi od mene, oboje znamo da želiš ostat" Gad. Dobro zna da to želim i namjerno to iskorištava. Tako bih prokleto htjela ostati kod njega koliko god znala da je to krivo, ali nipošto ne smijem. Zašto bi on uopće htio da ja ostanem s njime? Da se nije nešto dogodilo s njime? Možda je sanjao nešto pa mu je usarilo u glavu, vjerojatno će ga ta faza jako brzo poći. Kao i uvijek sa sekundu će biti hladan prema meni i odgurivati me od sebe, vrijeđati i omaložavati kao što je to prije radio, već vidim kako će se lijepo to završiti tj. ja ću završiti u suzama ako padnem na njega. Već polako padam, koliko god se ja to sebi bojala priznat mozak mi već to dobro zna a srce govori da nije tako samo zato jer negdje i ono duboko u sebi zna da on nije dobar; da mu se ne trebam predati tako lako.


Da bar imam prokleti mobitel, uzela bih ga; nazvala nekog da dođe po mene i otišla bih u miru odavde i njega ostavila.


" Neću" rekla sam i krenula prema drugoj strani kreveta jer se ona nazalila na podu zbog njega, samo da ju nije rastrgao jer će onda mene Nora rastrgat, makar je ona kriva za ovo i nr znsm kako ću joj ovo sve reći jer me 100 puta upozorila kakav je i kako ću najvjeroajtnije završiti a ja bih si u sovjoj glavi uvijek zacrtala da to neće biti tako i da ja neću biti kao sve ostale cure a zapravo sam ispala upravo tako.


O moj Bože, a tek Harry, to će bit takvo jebeno sranje kad on to sazna , ali nadam se da neće. Da neće znati za ovo ili da smo ja i Louis bili u ikakvom kontaktu. Fizičkom. Samo moram smislit neki dobar izgovor gdje sam završila te večeri, jer Norin dom je u onom klubu u jednoj sobici. Vjerojatno ću mu reći da sam prespavala kod Nore, ne zna on gdje ona stanuje ili čime se ona bavi; a i poprilično sam sigurna da se oni dvoje niti ne znaju a i kad bi se znali rekla bi Nori da slaže da sam bila kod nje, napravila bi to.

I prije nego li sam ja uspjela doći do druge strane kreveta i uzeti haljinu on je preskočio krevet  i s osmjehom ju držao čvrsto u rukama. " Louis daj mi jebenu haljinu nemaš pet godina"

" Ja sam ti rekao da ti ne ideš nigdje, a mislim da tako gola ni nečeš" perverzno se nasmijao i uhvatio me oko sutruka snažno, te povukao prema sebi i snažno poljubio. Ostala sam ukipljena jer se nalalazim ismeđu dvije vatre, mogu otić odavde i bit će mi zagarantirano da ću biti mirna i nakon toga ću uvijek moći se maknuti od njega kad jednom to napravim a on bi trebao nakon nekog vremena se ostaviti mene ali ako ostanem tko mi zagarantira da me neće povrijediti?

Tko mi zagarantira da ako me povrijedi da ću moći doći k sebi i biti ona prava ja? Da me n ijedan više nikada neče povrijediti kao što bi me on povrijedio? Tko mi zagarantira da ću ja biti sigurna u blizini njega? Da ovo sve nije nekakava bolesna igrica; njegov um se sastoji od igrica. To je ono što me najviše plaši.

Bojala sam se njega. Jako. Kolik ogod sam se ja to sebi ili bilo kome drugome bojala priznati znala sam da je to tako. Samo to nikome nisam hjtela pokazivati, a pogotovo ne njemu. Tako me prokleto privlači, i to je ono čega se najviše bojim ; da ću mu dati apsolutno sve a on će to razbiti u tisuću komadića.

"Baš hoću!" odgurnula sam ga i požurila se do crnih štikli koje su stajale bačene pored vratiju; vjerojatno je to s mojih nogu sišlo uz malu pomoć. Njegovih ruku. Neću ih obuć jer ne planiram hodati u donjem rublju i to još u štiklama. Jedina nada mi je bila to da se moj kaput još uvijek nalazi dole; tko bi htio uzeti crni, dugačak kaput kući? Nema razloga za to tako da polažem sve svoje nade u to.

" E bome nečeš takva van! Dosta sam bio drag!" povukao me jako za ruku da sam sigurna da mi je ostavio crveni trag po njoj. "Takvu te ne puštam nigdje" pogledao me točno u oči i sledila sam se na tu svijetlu nijansu i taj led u njima, nisam mogla pročitati apsolutno ništa što su mi one govorile a u tom trenutku me najviše zanimalo zašto je odjednom takav prema meni i neda mi van u donjem rublju,, poprilično sam sigurna da bi me stari Louis izbacio s zadovoljstvom van iz auta u donjem rublju il stana ili bilo koje druge zgrade u kojoj bi se nalazila; ali ovo maloprije kako me povukao sve mi se više čini da se stvari vračaju u normalnu.

" Onda me ostavi tu a ti pokupi sve svoje i nosi odi!" pokledao me s dozom bijesa u očima. Prsa su mu se spuštala gore dole i moglo se vidjeti da sam ga naživcirala i to dobro.Kosa mu je još uvijek bila na sve strane i tek sam sad aprimejtila da ha još jutros nisam osmjerila. Noge su mu bile bose i stvarno ne znam kako uspije izdržati ovu hladnoću, pa prvi mjesec je i ja bi inače nosila čarape ali trenutno nisam u astanju zbog situacije u kojoj se nalazim. Te mišićave noge koje su me grijale cijelu noć su bile gole kao i njegov trbuh. Pločice i V-line se jako isticao i na tome sam zadržala oči duže nego li sam trebala.

"I hoću!!" izdero se vidno iziritiran i krenuo prema meni. Koji vrag sad on radi? Uhvatio me za struk i prebacio preko ramena te krenuo prema vratima. Rekla sam mu da uzme sve što je njegovo i izađe van i on je jebeno uzeo mene.


Possessive  -  PREUREĐENJE.Where stories live. Discover now