Chapter 63

784 68 12
                                    

Osjećam toplu ruku preko moga struka te toplo tijelo na koje ležim. Stvari od sinoć mi se vrte u glavi, sada me sram zbog sveg što se dogodilo i ne znam kako ću ga pogledati u oči. Nisam o ovome uopće razmišljala i prvi dan kad sam ga vidjela dobila sam totalno drugačiji dojam o njemu nego što imam sada. Tad je dosta šutio i promatrao sastrane, kako su dani sve više prolazili on je počeo sve više meni ići na živce dok nije dosegao granicu, samo sam ja tu granicu prešla i sad se nalazim u njegovom krevetu potpuno gola i izložena njegovim očima.


Odplela sam naše noge te  što nježnije pokušala maknuti njegove ruke s mojeg tijela i ustati se. Nešto je promrmljao te sam se skamenila i pogledala ga; oči su mu još uvijek potpuno zatvorene pa sam se ustala i potražila gačice i grudnjak na podu te ih brzo navukla na sebe; nisu ni bili ništa posebno: oboje su bili neki bezvezni crni jer nemam za koga kupovati one čipkaste gluposti. Bosa sam odšetala do kupaonice i ovaj put mi hladnoća nije smetala, naprotiv godila mi je jer sam imala odjeća kao da mi cijelo tijelo gori. Vjerojatno od onog sinoć; od njegovog dodira. Naslonila sam se na umiovaonik te pogledala u svoj odraz. Skoro pa polovina vrata mi je bila ljubičasta sve do grudi. Kako ću ovo prekriti? Sigurno je ovo namjerno napravio; na tu pomisao sam se slučajno nasmijala shvativši što radim i vidjevši neki sjaj u očima koji tamo nije bio prije. Samo... Ako se prokleto zaljubim u njega gotova sam, on ne zna voljeti a ja ću mu apsolutno sve dopustiti. Tko zna šta će biti s nama na kraju... ako mi uopće postojimo u njegovom riječniku.  Previše se zamaram sa svime, možda bih samo trebala prestati misliti o tome.

Umila sam se  i izašla iz kupaonice.
" Zašto si se obukla?" perverzno se nasmijao i ostala sam paralizirana tim njegovim jutarnjim glasom. Inače je njegov glas dubok, hrapav a sada je bio još gori. Sjedio je na krevetu, ruke su mu bile iza te se podbočio na njih, pločice i apsolutno svi mišići su mu bili zategnuti dok sam ja očima prelazila po njemu" Hvala Bogu obukla si jako malo toga pa će mi to biti najmanji problem skinut" ustao se i ležerno došetao do mene i poljubio me.

" Dobro jutro i tebi" nasmijala sam se i uzvratila mu. "Harry ti šalje poruke skoro pa cijelu jebenu noć" preokrenuo je očima i sjeo natrag na krevet. Začudilo me to što je on bio taj koji je pokrenuo temu za razgovor ili samo se obožava prepirati sa mnom.

" Nisi valjda čitao?" pogledala sam ga dok je on ležao i ignorirao moje riječi, stvar koju on nije u ovom trenutku ignorirao je bilo moje tijelo. Njegove oči su stalno prelazile po njemu gore-dole i osjećala sam s tako prljavo i izloženo ali  dijelu mene to nije smetalo zato što me niko nikada nije tako gledao kao što me on  gleda.

"Čitao sam i mislim da je nakon sinoćnjih događaja poprilično sigurno s kime češ provesti Novu godinu"  zagrizao je usnu i nasmijao se. " Toliko si siguran?" namjerno sam pitala i pogledala ga te mu prišla bliže, da bar se on u mojoj prisutnosti odjeća kao što se ja osjećam u njegovoj; koliko god se nadam tome, svjesna sam da je to Louis Tomlinson i da on nema osjećaje za nikoga te da su to samo neka bezvrijedna i beskorisna nadanja koja se neće desiti; ali kako kažu... Nada umire posljednja.

"Siguran sam" uhvatio me za ruku i opet povukao na sebe te sam svom svojom težinom pala na njega ali on na to nije rekao ni riječi. Samo je buljio u moj vrat ponosno i prelazio rukama po cijelom mome tijelu.

" Sviđa ti se moje umjetničko djelo?"  zagricnuo je jednan ljubavni i to me zaboljelo; cijelo moje tijelo se naježilo te su me prošli trnci. Tako je prokleto siguran i ponosan u ono što radi; zbog toga mu se divim jer sam ja potpuna suprostnost od toga; nikad nisam sigruna u ono što radim te o tome mislim sto godina i pronalazim druge načine pa na kraju završim s onim najkompliciranijim.

" Sad mi te bar Harry neće dirat kada će znat' da si nečija" pogledala sam ga zbunjeno skupivši obrve.

" Zašto bi Harry mene dirao?"

"Ajoj da, još nisi pogledala poruke" nasmijao se bezobrazno i poljubio me.

"Što si napravio?" pogledala sam ga i lagano se podigla s njegovog tijela te se naslonila na laktove.

"Dao mu doznanja da ne dira nešto što je moje" slučajan osmijeh mi je pobjegao s usana i krenula sam mu nešto reći a on me prekinuo i poljubio prije nego li sam išta rekla.

" Iskupit ćeš mi se večeras za ono sinoć" nasmijao se bezobrazno po stoti put ovo jutro i prešao nježno prstima po mome licu koje se zacrvenilo zbog njegovih riječi. Kad će on prestati ovako djelovati na mene? U njegovoj blizini ne mogu disati niti doći do barem malo zraka a jedino što napravi je to  da mi pokloni njegov dodir ili da mi kaže nešto.

"Zašto Harry u zadnje vrijeme dolazi u klub?" pogledala sam ga  a on je preokrenuo tim plavim očima, palo mi je to napamet jer me zanima zašto mi je lagao jer još nisam posložila sve u glavi niti našla neko riješenje kako i zašto.

" Što uvijek sve moraš znat?" preokrenuo je očima i iznervirano prošao rukom kroz kosu i odgurnuo me od sebe.

" Samo sam pitala..." pogledala sam ga a on se ustao i navukao hlače na sebe. Nisam htjela dobiti ovakvu reakciju, samo sam htjela znati gdje je Harry bio i što je radio i mislim da to nije tako velika stvar i da imam pravo znat gdje je bio.

" Kako mi ideš na kurac s tim svojim zabadanjem" pogledao me isfrustrirano i stao ispred mene dok sam ja još sjedila na njegovom krevetu samo u grudnjaku i gačicama.

" Imam i ja problema s tim tvojim promjenama raspoloženja i ponašanja svako malo.." nisam ni dovršila a on me prekinuo.

" A da? A nisi imala sinoć probema raširiti svoje noge za mene?"  na tu rečenicu, moje oči su se zasuzile.

(usputni? xo )


Possessive  -  PREUREĐENJE.Where stories live. Discover now