Chapter 23

2.2K 143 9
                                    

Na vratima je bila osoba koju sam nedavno upoznala. Cura žarko zelenih očiju koje su isijavale svu njenu ljepotu ali i patnju kroz koju prolazi svaki dan, te smeđa kosa koja je bila svezana u visoki rep otkrivajući njenu izraženu čeljust. Kad čovijek bolje pogleda, ona je tip cure koji svaki dečko želi. Može biti zla, nepredvidiva ali s onim najmilijima pokazuje osjećaje koje rijetko tko vidi, no onaj koji ne cijeni njene osmjehe i suze; on je za nju prošlost.
Falila mi je neka ženska prijateljica u životu, u sirotištu se nisam skoro s nikim družila i falilo mi je to; no nepovjerenje i bol te patnja za ljubavi mi je onemogućila prijatelje. Moja hladnoća i bahatost ih je odbijala. Svijesna sam toga, također sam svijesna toga da se ljudi ne mjenjaju preko noći; ne mjenjaju se kad i kako bi to drugi željeli te oni žele u svom životu sami donositi odluke.

" Hej!" toplo me je pozdravila te poklonila jedan dragocjeni osmijeh. Odlučila sam joj ga uzvratiti makar je moj bio manji i bezosjećajan jer sam sve osmijehe i osjćaje potrošila na ljude koji mi sad ne znače ništa.
" Odkud ti tu?" , ' izgurala' sam ju van, na terasu ne ispričavši se te zatvorivši vrata kako Harry nebi čuo naš razgovor. " Saznala sam nešto užasno grozno i odmah sam došla do tebe jer moraš to znati. Stvarno je loše.." pogledala me zabrinuto i jedva rekla. Koliko god sam se trudila ostati hrabra i pribrana u tom trenutku to jedino nisam bila. Unutra mi je srce ubrzano kucalo, dah sam pokušavala smiriti i ostati skoncentrirana na njene riječi.
Moj zabrinuti pogled joj je govorio sve, navukla sam rukave preko ruku jer me hladnoča grizla te me činila još nervoznijom.

" Ajmo u auto pa ću ti sve reći." povukla me za ruku te smo što bržim korakom ušle u auto. Sjele smo u isto ono gdje sam bila zadnji put. U tom trenutku me nije bilo briga što ju znam dva, svega tri dana, bilo mi je važno ono što mi je ono planirala reći jer joj je lice bilo zabrinuto i imam osjećaj da sene zna kako izraziti. Odmah smo se odvezle što dalje od ove kuće kako Harry nebi nadgledao ili glupirao se te me kasnije ispitivao i pravio se da se brine.

" Louis mi je danas dao neke papire kako bih ih ja prenjela onom starom gadu. Papiri su bili u prozirnoj foliji i naravno da sam pročitala što piše jer mi znatiželja nije dala mira. Na prvoj stranici se nalazilo tvoje ime, kad sam počela čitati unutra su se nalazili svi podaci: koliko si teška, koliko visoka, kad si rođena, tvoji roditelji, prijašnja škola i još mnogo sitnica koje su bile stvarno privatne ali ono najgore je što je bilo ponuđeno :

Nevina : DA / NE
Obrađena: DA / NE
Psihičko stanje prije terapije:
Psihičko sranje nakon terapije:

Nisam imala pojma o čemu se radi, sve dok nisam pročitala više: oni tebe pokušavaju oduzeti od tvog sadašnjeg vlasnika,koji je Harry. Harry te posjeduje,može raditi s tobom što hoće a oni bi željeli da te oni posjeduju. " oči su mi se rašilile, ne znam kako da reagiram na ovo, ne znam kako da se ponašam na ovo a mislim da sam upravo onijemila. Nisam imala riječi na ovo, niti živaca da trpim ovo što se događa. Izgleda mi da svi znaju što se događa samo ja nemam pojma, to je ono što me izjeda.

"Molim? Jesu oni dobro? Koji kurac im znači to 'obrađena'?! Što se dalje desilo? Vozi me k njima da im mater jebem." prošla sam iznervirano rukom kroz kosu ne žaleći zbog psovki koje sam upravo rekla.

" Naletio je Louis... Udario me i za kosu vukao do sobe... Nisam dobro prošla... Ali vrijedilo je, mroala si saznat. Moraš se paziti Michelle, s njima je sve moguće, ne želim da završiš ovako kao ja i da moraš biti kažnjavana na načine na koje ja jesam. Molim te, poslušaj me, ja nisam imala nikog tu, nikog da bi mi govorio i obavještavao me o stvarima o kojima ja tebe obavještavam. Ne razgovaraj s njima, ne ispituj se o njima i potovo ne petljaj se s njima a kamoli zamjeravaj. Vjeruj mi, nečeš dobro proći.. Tko zna šta će ti sve raditi.." ježila sam se dok mi je ovo pričala. Osjetila sam ogromnu zabrinutost , ali i dalje mislim i nadam se da je sve ovo laž ali ako je istina moram joj vjerovati jer nemam kome, pogotovo ako se cura žrtvovala radi mene da bi mi rekla sve ovo i saznala.

Possessive  -  PREUREĐENJE.Where stories live. Discover now