Chapter 40

1.1K 92 18
                                    


"Oke, oke igrat' ću pošteno." Sobom je prošao njegov hrapav smijeh koji je na neki način godio ušima, a u isto vrijeme parao ih. Naslonio se na drugu stranu šanka i gledao u moju ruku u kojoj se nalazila nekakva vrećica s malo brašna. I prije nego što je uspio predvidjeti kada će mu bijele mrvice rasuti po licu već su se nalazile tamo. Stajao je na metar od mene, držao je oči zatvorene bim je osjetio bijeli prah po cijelom njegovom licu. Nasmijao se te stresao brašno s majice te otišao na te predivne oči rukama ih protrljavši.

Smijala sam se dok je on pokušavao maknuti brašno iz očiju. Bio je lagano crven u licu te nakon trljanja očiju nekoliko sekundi me je pogledao. Bile su tako zelene i vlažne te okolo njih je bilo sve lagano crveno zbog trljanja. Na trenutak mi je bilo žao jer sam to napravila, no onda sam se sjetila jaja koje sam dobila pa mi je osmijeh pobjegao s usana. Zagledala sam se neko vrijeme u njih te onda spustila pogled na punašne, crvene usnice, vjerojatno imaju savršen miris mentola kao i on sam te mi ih je malo falilo da ih ne dotaknem. Što mi se događa? Moram prestati misliti odmah o tome.

Da je ovo Louis, on nebi ni pitao za poljubac dok bih gledala u njegove usnice. Samo bi ga ukrao, ne jednog, nekoliko njih; dok bi Harry zasigurno pitao. Odmahla sam glavom na sjećanje na Louisa. Kako mi je on sada došao u glavu? Mislim da svakog dana, što više gledam Louisa, što ga više poznam to u meni raste veći osjećaj prema njemu. Jednostavno mislim da takva osoba nikada neće biti voljena, znam da je ružno za reći ali istina je. Nitko ti neće ništa dati ako ti nemaš ništa za uzvratiti. Uvijek je tako bilo i biti će.

Harry se nalazio blizu mene za trenutak. " Sada slijedi kazna." njegov smijeh je ispunjavao sobu. Uhvatio me za struk i bacio na kauč te svojim toplim prstima počeo prelaziti preko mojeg tijela misleći da me to škaklja.

" Harry prestani nisam škakljiva." rekla sam ozbiljno i pogledala ga dok je on još uvijek stajao iznad mene i gledao me te je samo nastavio. Valjda je mislio da se suzdržavam ali stvarno nisam škakljiva. Malo brašna je padalo s njegovog tijela po mome te sam protresla glavu kako bi mi otišli s lica jer mi je ušlo u nos i tjeralo me na kihanje. Koliko god bi htjela kihnuti Harry-u u facu bilo bi to stvarno loše od mene.

" Harry ozbiljna sam makni se s mene." pogledala sam ga a on je stavio ruke iznad moje glave. Nije očekivao ovakvu rekaciju od mene. Valjda je očekivao da sam kao sve one koje su do sada bile s njime; škakljiva i da se stalno hihoćem kao luda. Ne, nisam niti približno tome.
Pogledao me u oči i lagano se približio, nisam se odupirala nego sam samo stajala tamo . Koji kurac ja radim i koliko ću ja kasnije žaliti nakon ovog? Samo neka se odmakne. Zašto još stojim ovdije?
Nagnuo se prema meni kada sam već zatvorila oči očekivajući poljubac.

Počeo se smijati te sam u istom trenu otvorila oči. " Trebala si vidjeti izraz na tvom licu!" smijao se i odmaknuo od mene te prošao rukom kroz kovrče koje sam u ovom trenutku samo željela počupati.

" Mrzim te." pogledala sam ga na što se on još više nasmijao. Osmijeh mu je samo rastao , kao i njegov prokleti ego. " A daj znam da me voliš" zagrlio me na što sam ja samo preokrenula očima i naslonimla se na kauč.


Zašto više nikog ne mogu poniziti i odgovoriti im na prokletu uvredu ili na bilo što. Pod hitno se moram vratiti na ono što sam bila.

Possessive  -  PREUREĐENJE.Where stories live. Discover now