Chapter 56

884 69 12
                                    

"Kakav problem sad Louis? pitala sam kako si ušao i bilo bi mi jako drago kad bi dobila odgovor" slatko se nasmijao i jos vise približio. Ionako je bilo malo kisika između nas, ali izgleda da je on odlučio uzeti sve i ono malo sto je ostalo. Pomrskoljila sam se i pokušavala udaljiti od njega. " Ne pokušavaj pobjeći." Jos jednom se nasmiješio i ostavio me zbunjenu jer nisam znala kome bi taj osmijeh trebao biti poklonjen.
Nježno je prešao jagodicama svojih prstiju od mojih ramena sve do stražnjice gdje je zadržao svoje ruke. Moje tijelo je reagiralo te se naježilo na njegov dodir.

Legao je svom svojom težinom tijela na mene ali ruke nije micao. Nije čekao ni trenitka već je odmah išao na moje usne te sam napokon osjetila hrapavost njegovih usana na mojima.

Koji vrag se dogada? I zašto mu se ne odupirem? Onog Louisa kojeg sam mrzila, nisam ni dopuštala da me pogleda i s kojim bih vodila ratove i igrice sada dopuštam da me ljubi. Uživam u svakom njegovom pokretu tijela i dodiru koje mi ono pruža.

Ruke su mu šetale ispod moje majice a usne šarale po mojim usnama i vratu na kojem se već nalazilo nekoliko bolnih ali opet slatkih ugriza.

"Pomolimo se!" čula sam muški glas s Irskim naglaskom te mi se tijelo odmah ukočilo kad sam shvatila da je netko vidio što se događa. Louisovo tijelo je bilo užasno teško usporskos mojim ali pomoću mog odupiranja nekako se odmakao od mene? Da li je uopće htio to napraviti?

"Što se tu to događa?" upitao je Zayn s osmijehom na licu, dobro je on znao što se događa samo je htio izazivati.
Kad oni svi već lijelo znaju što se događa onda bi meni bilo vrlo drago kada bi mi netko objasnio situaciju jer oskecam se kao da mi je u glavi eksplodirala bomba i ne mogu razmisljati kako sam inace.

Budala je pomutila moj razum.

"Apsolutno ništa." odgovorila sam pokusavajuci biti sto ozbiljnija ali decki su se samo smjesili , ponasajuci se kao djeca od pet godina i malo gledali u mene malo u njega.

"Ma daj Michelle, nemoj im lagat'. Reci istinu koliko si uzivala i da bi vrlo rado htjela da se to sve opet ponovi." osmjehnuo se.

Possessive  -  PREUREĐENJE.Where stories live. Discover now