Chapter 51

1.3K 92 74
                                    

Bilo bi mi jako drago kad bi ostavljali usputne komentare i vote.

Volim vas Xx
...

Već je jutro.  Noć  uvijek jako  brzo prođe, nisi ni svjestan da si živ tih nekoliko sati a zapravo si u nekom drugom svijetu.Oduvijek sam mrzila snove; podsjećali bi me na sve ono nestvarno, lijepo i na ono što se nikada neće dogoditi. Duboko negdje u podsvijesti se nadamo da će se to ostvariti, da ćemo se probuditi i da ce sve biti bajno i sjajno. Ne, neće nimalo, ostati ćemo u okrutnoj stvarnosti i biti puni razočaranja jer nešto nije ispalo onako kako bismo htjeli.  Dovoljno smo odrasli, trebali bi barem to razumijeti.

U nosnice mi se uvlačio dobro poznati miris dečka koji me nervirao ali mi je u isto vrijeme bilo drago što imam nekoga kao što je on. Brzo sam otvorila umorne oči i osvrnula se oko sebe osjetivši snažne ruke oko sebe. Pogledala sam ga. Ležala sam na njemu nemajuci pojma kako smo dospjeli u ovaj položaj. Osjetila sam da su nam noge isprepletene a njegov stisak nije popuštao nimalo. Koliko God mi je godio ovaj položaj htjela sam se sto prije maknuti iz njega. 

"Harry, budi se." Pokušavala sam se izmegoljiti iz njegovih ruku ni taj plan i nije baš uspio. On je držao oči zatvorene no nakon nekoliko trenutaka mu se na licu ocrtao smijeh te je promrmljao jedno 'mhmm' na što sam ga samo lagano udarila nogom u njegovu a njegov izraz lica je ostao isti kao i prije par sekundi. Ponašao se kao da nije niti osjetio udarac a poprilično sam sigurna da je jer sam osjetila meškoljenje. 

" Pusti me.." Nekako sam se podigla na laktove tako da nam se prsa više nisu dodirivala. Otvorio je oči i pogledao me, no stisak mu je jos uvijek bio isti.
"Neću, udobno mi je ovako. " promljrmljao je i nakon toga opet zatvorio oči. Ovo ovako više ne ide. Lagano sam prodrmala glavom tako da bi mi se kosa majka s lica jer su mi ruke bile zarobljene a s laktovima sam se nekako uspijela pridržavati.

"Ali  meni nije, daj Harry." Tiho je promrmljao : " Ugh, dobro. " i napokon je maknuo ruke te sam se ja što prije, to bolje, ustala. Osjećala sam se pregaženo iako sam ja bila ona koja je spavala na njemu, ne on na meni. Nikad mi nije bilo jasno kako covijek nakon  osam sati ležanja može i dalje biti umoran i pospan, ali eto i u mome slučaju je bilo tako.

" Ti si usred noći počela drhtati od hladnoće i stisnula si se uz mene toliko da sam skoro pao s kreveta ali onda si mi nekako dospjela na prsa te smo tako zaspali" rekao je hrapavim, dubokim glasom koji je inače bio takav. Možete li zamisliti kakav je tek bio ujutro?  Kao da je znao da cu to pitati i brže bolje je odgovorio, možda me stvarno dobro poznaje. Ali nisam toliko sigurna u to jer ipak, ne znamo se toliko dugo. Čak niti nisam sigurna koliko se ja i on poznajemo.

"Kada idemo kući u London?" Nasmijao se ja sam tek sad shvatila zašto. Nasmijao se jer je primijetio da sam ja praktički njegovu kuću nazvala domom. Moram ubuduće paziti sto govorim.  " Idemo danas nakon ručka tako da bi doma došli negdje navečer jer imam posla tamo u Londonu." Nasmijao se te ležerno ušetao u kupaonicu i zatvorio bijela brata za sobom a ja sam samo otišla van na hodnik.

Hodala sam što tiše kako ne bih probudila Gemmu ili njegovu majku. Kriste, zasto se uopće toliko brinem kakav ce dojam imati o meni. Nikad me to previše nije bilo briga, ne razumijem zasto bi sad? Ili bolje rečeno, zasto je sad? Nikad nisam htjela, niti pokušavala biti netko drugi ili biti ono sto nisam. Te osobe su jako loše i donose samo nevolju. Da su dobre nebi se htjele promjeniti tj. Biti netko drugi, biti ono sto nisu. Dvoličnost.

Tiho sam sišla niz stepenice pa mi je bilo lakše posto su svi spavali na gornjem katu ako mi ista padne ili ako se udarim u nešto nece se toliko čuti kako bi se čulo gore. No opet, dovoljno je da ih probudi. Ušla sam kroz bijela vrata u  prostoriju gdje se nalazila kuhinja, hvala Bogu ovaj put sam pogodila iz prve pa neću morati tražiti i kupati po kući.
Uzela sam času i nazočila si vode. Iako sam htjela sok, on je bio u frižideru; a posto ja nisam doma bilo bi nepristojno 'kopati' po tuđem.

Possessive  -  PREUREĐENJE.Where stories live. Discover now